• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben burdaydım sultan ben çıkmışım sen gelmişsin neyse kısmet değilmiş cnm gelen olursa iyi geceler kızlar ben kaçar yarın sabah gene erken kalkıcam kısmetse dktra gidicez eve gelince sonuçları yazarım kızlar tabi doğurmazsam :))

günaydın arkadaşlarrrr....

1..gülüm çok güzel haberlerle gelecen....eminim dualarım seninle:16::48:..
2..yonca ve eda geldiğimde güzel haberleri almak istiyorum ben 9 doğracam be sizin sonuçları beklicem die:95::95:

hpericik nasılsın cnm özledim hepinizi bişey sorup kaçıcam :)))) rahim filminde anesteziylemi olum sen ne yaptın bide benden rahim filmi içn 120 tl istediler anesteziyle olursafiyatı ne kadar oluyo acep ??? öptüm kocamn hepinizi :) bu ne biçim kk yaa öpme işereti bile yokk:))))

kubicim ben de yazmıştım sana ama görmedin sanırım :) anestezi almamıştım ben de, handan gibi. çok acımıyor. ben de 250 ödemiştim. dilerim bir an önce sıkıntısız atlatırsın, sonuçların güzel olur inşallah.

bu arada hoşgeldin sultancım ..
nasılsın?
yarın ksımetse dktra gidicez dua et bizim için .....olurmu .....

benim de dularım seninle gül'cüm, sorunsuz geçsin muayenen. öpüyorum :16:

günaydın kızlarrrr :3:

hepinize iyi bir gün olsun dilerim.

çoook sevgili öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun :72:

bu simgeleri aşağı koymuşlar, güzel olmuş, beğendim :71:

bi de bu arada yeni değilim ben, çiğdem'im, hani minikkuzucum :1:

ben de değiştim buse gibi :91:

gunaydın kızlar uykucular sızı :52:
:68:kahvaltı yapıyım gelırım sız gelene kadar :60:

günaydınn kızlarr.

minik kuzu nie değiştin nikini??bende diom bu kimmmm:40:

gül ve nazlı gelsetdi ben okula gitmedennnnn:81:

ay kızlar nıye konusmuyosunuz yaaa bu ney suskunluk:84:

slm kızlar bn geldim sabah gene test yaptım ama çoook silik yok gibi bşy çıktı kana bgn gidicem ama ümidim yook yaa bnde bebiş diil kist çıktı gene kesin:(

slm kızlar bn geldim sabah gene test yaptım ama çoook silik yok gibi bşy çıktı kana bgn gidicem ama ümidim yook yaa bnde bebiş diil kist çıktı gene kesin:(

sılıkmı cıktıysa var bısıler ozaman nazcım benımde ılk oyle sılık cıkmıstı bende kan testıne kesın gıt bugun cvp yaz hemen bızee aay ınşlh vardır bebıs yaaa:49:

gunaydın sevgıcım nasılsın:69:
iyiyim canım sen nasılsın görüşemedik uzun zamandır
hoşgeldin canım benim test çubuğumdada ikinci çizgi o kadar siliktiki yok gibiydi bende kan tahlilinde öğrenmiştim güzel sonucu sende mutlaka gidip yaptır hemen

Back
X