benim de pazartesiydi kontrolüm canım...bu hafta yaptıracaktım ben de aslında ama vaktim yok maalesef gelecek hafta yaptırcam seker yüklemeyi normalde benim de sekerim düşük cıkar hep ama yine de yaptırcam canım bi zararı yok nasılsa..senin de kontrolün iyi gecer umarım canımm..özlemişsindir kızını:) ben bi saat gördüm doya doya cd de verdi doktor izliyorum ara ara:))bu hafta sonu doktor kontrolüm var yine banucum şekerime bakılacak gerekirse şeker yüklemesi yapılacak
aşıyı vurunduğumda aile hekimimiz rutin kan tahlillerini yaptırmıştı aç karnına şekerim 64 çıkmıştı düşük demişti bakalım kontrolde ne çıkacak
merhaba canım seker yüklemeyi saglık ocaklarında da yapıyolar bildigim kadarıyla belki asıya gittiginde yaparlar..kızlar hepinize merhaba. umarım iyisinizdir. ben çok iyiyim allaha şükür. sevgicim benden şeker yükleme testi felan isteyen olmadı ama ben zorunlu diye yaptırıyorum ay yaptırmasam mı yoksa bilemedim.dr. u aradım böle böle test nasıl olacak dedim git laboratuvarda yaptır dedi. aşı zamanım geldi yoksa önce sağlıkocağına gitsem de onlara mı danışsam??? bu arada prettycim öğretmenler günün kutlu olsun ve bütün öğretmenlerin de...
slm kızlarpertıcım canım senı anlıyoruz desekde dedıgın gıbı yasamak lazım bu olayı ama burdakılerın yarıdan cogununda aynı seyı yasadıgı ıcın bebek ozlemınden dolayı bır cok sıkıntı yasamıslardır tek sen yasamıyosun kı mesala ben eltımın gorumcemın cevremdekı esımın benım arkadaslarımızın hepsının cocukları oldu bende senın gıbı cok agladım esımı mutlu edemıcem dıye ama rabbım nasıp etmeyınce aglasanda sızlasanda olmayınca olmuyor ıste rabbıme dua etmekten baska caremız yokkı uzme yıpratma kendı olurmu burdakıler senı anlasa da anlamasada bır sekılde senın yanındayız bunu bıl anlamında dıyorlardır..
merhaba canımm