Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

işte ben bu testlere güvenip hayal kırıklığı yaşamamak için yapmadım bide adet oldum die düşnmedm gebeliği şimdi içimde kuşku oldu akşam beşte randevum var özele gidiyorum doktorumdan randevumu aldım canımm.

zaten en doğrusu kanda bakmak gebeliğe,neyse sonuçta doktora gidiyorsun bugün fazla düşünmene gerek kalmayacak..Hayırlısı olsun inşallah..

yaaa görmedinizmi bebişler için yün linki göndermiştim sabah kimse yorum yapmadı :84:

http://www.alize.gen.tr/urunler-elorgu-sk-secilmis.asp
anneme yolladım linkini canım bilirkişi o, o baksın:))) hoş artık 2-3 yasında giyebileceği seyleri örmeye basladı annem..bir yasına kadar giyebileceği o kadar cok sey ördü ki anlatamam günde 4 posta değiştirsem üstünü anca biter :)))))
evlendiğimden beri bütün önemli günleri 1 gün gecikmeli kutladık çünkü hepsinde tektim :14:
bu sefer birlikte olursunuz canım insallahhh
merhaba kızlar. nasılsınız? bi geçmişi okuyup geleyim. önemli bi gelişme olduysa gündemin gerisinde kalmak istemem:9: birazdan annemle yürüyüşe çıkacağız. önce bi sizlere selam vereyim dedim.
merhaba canım naber??

merhaba kızlar. nasılsınız? bi geçmişi okuyup geleyim. önemli bi gelişme olduysa gündemin gerisinde kalmak istemem:9: birazdan annemle yürüyüşe çıkacağız. önce bi sizlere selam vereyim dedim.

hoşgeldinn canımmm...
biz iyiyiz sen ve efecik nasılsınız??

hakkında hayırlı nese o olsun cnmm ama kndi adıma işlh değilsindir blki haddim değil yorum yapmak ama öle hissettim mrk ederiz biz hbr wer drdan snr..

teşekkür ederm canım hakkımda hayırlısı olur inşallah her ne ise..ilginiz alakanız için desteğiniz için teşekkür ederimm...yarın sabh girebilirim nete herhalde mutlaka haberiniz olur...

yaaa görmedinizmi bebişler için yün linki göndermiştim sabah kimse yorum yapmadı :84:

http://www.alize.gen.tr/urunler-elorgu-sk-secilmis.asp
anneme yolladım linkini canım bilirkişi o, o baksın:))) hoş artık 2-3 yasında giyebileceği seyleri örmeye basladı annem..bir yasına kadar giyebileceği o kadar cok sey ördü ki anlatamam günde 4 posta değiştirsem üstünü anca biter :)))))
evlendiğimden beri bütün önemli günleri 1 gün gecikmeli kutladık çünkü hepsinde tektim :14:
merhaba canım naber??

olsun gıı 1 günden bişey çıkmaz biz genelde aylar sonra kutluyoz şansımıza doğum gününde burdaydı :))
inşallah sorun çıkmazsa beraber girersiniz:38:

canım tadı kalmıyor ki öyleee..
her şey zamanında güzell...

zaten uzun zamandır sadece haftada 1 kere birbirimize vakit ayırabiliyoruzz...

benim mesaj da iki sefer yazılmıs :S su siteyi eski haline cevirseler de kurtulsak yaa ne sacma sapan bi is yaptılar:84:

bende burdayım kızlar...
çamaşırları astım
evi süpürdüm. siliyorum şuan. toz alcam....
yarın kurs var .perş gitcem..
bugünden halledeyimki temiz olsun geldiğimde.:))

kolay gelsin kuşum, ankaraya ocakta da gel demiştim bi ara geçenlerde, ama görmedin sanırım :29:

yemek yiyipte geleyim kızlar

afiyet olsun sevgicim :56:
ben yedim de geldim.

ayy biz çok seçiyoruzz...
sebze yemiyoruz hiç patlıcan biber haricindee..
meyveylede aramız yokk...
eşime et ver başka hiç birşey istemez :))
benim etlede pek aram yok aparatif şeyleri seviyorumm...

ay biz hiç yemek seçmeyiz :73:
eti sebzeyle sevmeyiz bir tek, tek başına pişirmeyi tercih ederiz :56:

evet vallaa..
ondan ayrı geçiremem ama görevde olur mu bilmiyorumm..
gecen sene eşim görevdeydi yılbaşındaa..
annem bendeydi hamileydimm...
süper bir tabak hazırladım çagırdım taksiyi gece 12 ye çeyrek kala..
gittim yanına tam 12 de birlikteydikk...
dedim senden ayrı girmeye dayanamadım korktum yoksa bütün yıl ayrı kalırız dedimm...
ne kadar çok gülmüştü...

bu arada dur hesaplayayım bakayım yılbaşında görevi var mı??
tabi exstradan çıkmazsaa...

ne güzelmiş kuzum yaa :48: inşallah bu yılbaşı beraberce girersiniz yeni yıla :nazar:
biz de burda evde oturuyor olacağız çok büyük ihtimalle, başbaşayız ya o yeter :73:

:62::62:

:62::62::62:inşallah vanm inşallah...
ben yalnız olcam eşimsiz:85::85:
sanırım babam yanımda olur :44:

kuzummm :70: kıyamam ben sana.

hoşgeldin denizcim, ben de kitabımı alıp uzanacağım birazdan, akşama doğru gelirim yeniden, o zaman görüşürüz :29:

canım bende dayanamadım en sonunda öğle arası test yaptım eve gidince ikinci çizgi silik çıktı bu nedemekk??silik olması hamilelik var demekmi oluo?

bence sen bişeyleri yanlış biliyorsun, 2 aylık gecikmeye silik çıkması :26:
neyse bugün gidiyorum demiştin zaten, hakkında hayırlısı olsun, sıkma canını, bekleyelim görelim

adetime tam 10 gün var kızlar heyecan basıyo yavaş yavaş:26:

beni deeee :18: son 5 gün.

merhaba canım naber??

merhaba iyiyim canım. sen nasılsın?

hoşgeldinn canımmm...
biz iyiyiz sen ve efecik nasılsınız??

ay bende çok iyiyim edacım. aman allahım o ne tarifler öyle bütün tariflerini aldım. sırayla deneyeceğim. çok teşekkür ederim.

ne çok konuşmuşsunuz okuya okuya bitiremedim geçmişi:9:

birde yanılmıyorsam çiğdemdi deniz ne zaman tarif istese bende istiyo gibi oluyom demiş ay ona çok güldüm kırk yıl düşünsem aklıma gelmez öyle bişey:9:

ayyyyyy bu site beni deli edecekkkkk :84: :84: :84: :84:

birşey yazıyorum 10 dk sonra cvp gidiyor...

sayfa yenilenmiyorrr...

delircem en sonundaaaaa :84: :84: :84: :84: :84:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

1. darkangellove58
2. n__a__z+
3. karats+
4. impaladeniz+
5. imjuli+
6. hperi+
7. febe
8. mutlukız+
9. babu+
10. ozlem2684

:nazar: :nazar:

ay bende çok iyiyim edacım. aman allahım o ne tarifler öyle bütün tariflerini aldım. sırayla deneyeceğim. çok teşekkür ederim.

ne çok konuşmuşsunuz okuya okuya bitiremedim geçmişi:9:

birde yanılmıyorsam çiğdemdi deniz ne zaman tarif istese bende istiyo gibi oluyom demiş ay ona çok güldüm kırk yıl düşünsem aklıma gelmez öyle bişey:9:

rica ederim canımmm...
şimdiden afiyet olsunnn...

verdiklerimi dene hem menün zenginleşir şekerr...

her zaman aynı şeyleri yapınca insan sıkılıyorr...

ben devamlı birşeyler arayış içindeyimm...

evet çiğdemdi dün akşam söyledi yanılmıyorsaammm...

Back
X