ayyy inş canımmm...
allah hiç birimizi sevdiklerimizden ayırmasınn...
amin canım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy inş canımmm...
işte ben bu testlere güvenip hayal kırıklığı yaşamamak için yapmadım bide adet oldum die düşnmedm gebeliği şimdi içimde kuşku oldu akşam beşte randevum var özele gidiyorum doktorumdan randevumu aldım canımm.
anneme yolladım linkini canım bilirkişi o, o baksın:))) hoş artık 2-3 yasında giyebileceği seyleri örmeye basladı annem..bir yasına kadar giyebileceği o kadar cok sey ördü ki anlatamam günde 4 posta değiştirsem üstünü anca biter :)))))yaaa görmedinizmi bebişler için yün linki göndermiştim sabah kimse yorum yapmadı :84:
http://www.alize.gen.tr/urunler-elorgu-sk-secilmis.asp
bu sefer birlikte olursunuz canım insallahhhevlendiğimden beri bütün önemli günleri 1 gün gecikmeli kutladık çünkü hepsinde tektim![]()
merhaba canım naber??merhaba kızlar. nasılsınız? bi geçmişi okuyup geleyim. önemli bi gelişme olduysa gündemin gerisinde kalmak istemembirazdan annemle yürüyüşe çıkacağız. önce bi sizlere selam vereyim dedim.
ayyy inş canımmm...
merhaba kızlar. nasılsınız? bi geçmişi okuyup geleyim. önemli bi gelişme olduysa gündemin gerisinde kalmak istemembirazdan annemle yürüyüşe çıkacağız. önce bi sizlere selam vereyim dedim.
:nazar:canım benim güzel şeyler düşün ki güzel olsun inşallah yılbaşını günün de gecikmeden kutlarsınız bitanem![]()
hakkında hayırlı nese o olsun cnmm ama kndi adıma işlh değilsindir blki haddim değil yorum yapmak ama öle hissettim mrk ederiz biz hbr wer drdan snr..
anneme yolladım linkini canım bilirkişi o, o baksın:))) hoş artık 2-3 yasında giyebileceği seyleri örmeye basladı annem..bir yasına kadar giyebileceği o kadar cok sey ördü ki anlatamam günde 4 posta değiştirsem üstünü anca biter :)))))yaaa görmedinizmi bebişler için yün linki göndermiştim sabah kimse yorum yapmadı :84:
http://www.alize.gen.tr/urunler-elorgu-sk-secilmis.asp
bu sefer birlikte olursunuz canım insallahhhevlendiğimden beri bütün önemli günleri 1 gün gecikmeli kutladık çünkü hepsinde tektim![]()
merhaba canım naber??merhaba kızlar. nasılsınız? bi geçmişi okuyup geleyim. önemli bi gelişme olduysa gündemin gerisinde kalmak istemembirazdan annemle yürüyüşe çıkacağız. önce bi sizlere selam vereyim dedim.
canım bende dayanamadım en sonunda öğle arası test yaptım eve gidince ikinci çizgi silik çıktı bu nedemekk??silik olması hamilelik var demekmi oluo?
olsun gıı 1 günden bişey çıkmaz biz genelde aylar sonra kutluyoz şansımıza doğum gününde burdaydı :))
inşallah sorun çıkmazsa beraber girersiniz![]()
bende burdayım kızlar...
çamaşırları astım
evi süpürdüm. siliyorum şuan. toz alcam....
yarın kurs var .perş gitcem..
bugünden halledeyimki temiz olsun geldiğimde.:))
yemek yiyipte geleyim kızlar
ayy biz çok seçiyoruzz...
sebze yemiyoruz hiç patlıcan biber haricindee..
meyveylede aramız yokk...
eşime et ver başka hiç birşey istemez :))
benim etlede pek aram yok aparatif şeyleri seviyorumm...
evet vallaa..
ondan ayrı geçiremem ama görevde olur mu bilmiyorumm..
gecen sene eşim görevdeydi yılbaşındaa..
annem bendeydi hamileydimm...
süper bir tabak hazırladım çagırdım taksiyi gece 12 ye çeyrek kala..
gittim yanına tam 12 de birlikteydikk...
dedim senden ayrı girmeye dayanamadım korktum yoksa bütün yıl ayrı kalırız dedimm...
ne kadar çok gülmüştü...
bu arada dur hesaplayayım bakayım yılbaşında görevi var mı??
tabi exstradan çıkmazsaa...
inşallah vanm inşallah...
ben yalnız olcam eşimsiz:85::85:
sanırım babam yanımda olur :44:
merhaba kızlar. nasılsınız? bi geçmişi okuyup geleyim. önemli bi gelişme olduysa gündemin gerisinde kalmak istemembirazdan annemle yürüyüşe çıkacağız. önce bi sizlere selam vereyim dedim.
canım bende dayanamadım en sonunda öğle arası test yaptım eve gidince ikinci çizgi silik çıktı bu nedemekk??silik olması hamilelik var demekmi oluo?
adetime tam 10 gün var kızlar heyecan basıyo yavaş yavaş:26:
anneme yolladım linkini canım bilirkişi o, o baksın:))) hoş artık 2-3 yasında giyebileceği seyleri örmeye basladı annem..bir yasına kadar giyebileceği o kadar cok sey ördü ki anlatamam günde 4 posta değiştirsem üstünü anca biter :)))))
bu sefer birlikte olursunuz canım insallahhh
merhaba canım naber??
hoşgeldinn canımmm...
biz iyiyiz sen ve efecik nasılsınız??
ay bende çok iyiyim edacım. aman allahım o ne tarifler öyle bütün tariflerini aldım. sırayla deneyeceğim. çok teşekkür ederim.
ne çok konuşmuşsunuz okuya okuya bitiremedim geçmişi
birde yanılmıyorsam çiğdemdi deniz ne zaman tarif istese bende istiyo gibi oluyom demiş ay ona çok güldüm kırk yıl düşünsem aklıma gelmez öyle bişey![]()