• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canlarım ben yemeğe çıkıyorum gelince yazarım canlarım afiyet olsun hepinize öptüm

edammm hperi+ babu+ mutlukız+ ozlem2684 imjuli+ maonyaaa+ darkangellove58 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:9: :9: benim 1,5 yıl nişanlılık sürecim senin dahamı fazla kuzum???

hıhı efet daha uzun :86:
biz üniversiteden çok eski arkadaşız aslında, birlikteliğimiz çoook uzun :48:
allahım hepimize uzun, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin, sevdiceklerimizle birlikte :16:

insanın memleketi gibi yok dimi...

şu an memlekette bi dağ köyünde bile olsam işim daha kolaydı diyerek isyan etmek istemiyorum ama maalesef öyle :50:
bi de sadece burası böyle, dedim ya ben bundan önce gittiğim yerlerde rahattım, burası bi değişik :63:
aman neyse eşim şöför yolladı bakalım, alıp gelebilecek mi adam yumurtayı :9:

allahım hepimize uzun, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin, sevdiceklerimizle birlikte :16:

şu an memlekette bi dağ köyünde bile olsam işim daha kolaydı diyerek isyan etmek istemiyorum ama maalesef öyle :50:
bi de sadece burası böyle, dedim ya ben bundan önce gittiğim yerlerde rahattım, burası bi değişik :63:

aminnnnnnnnnnnnnn canımmm ....

işin zor valla canımmm...allah yardımcın olsunn...

:27:kızlarrrr çıkıyrmmm benn grşrzzzzz

Amin kuzum aminn :nazar:

ay kuzum allah kolaylık versin zor vallahi alıştığın hayattan düzenden uzak olmak.. Ama beterin beteri vardır bunada şükür :9: :9:

Back
X