• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim hayatım evdeki işler güçler uğraşıyorum,sen nasılsın?

iyiyim bende ne yapayım bildiğin gibi.

kolay gelsin yoncacaım, güzel haberlerini bekliyoruz, dikkat et kendine iş yaparken :82:

hoşgeldin denizcim nasılsın :91:

iyiyim canım sen nasılsın?

ay bu arada kızlar dün biz tam yemeği bitirmek üzereydik arkadaşımın kardeşi aradı bende gelicem diye. ben böyle şeyleri aslında pek sevmem. belki eleştirebilirsiniz ama yapım gereği pek emrivakiden hoşlanmam. bişey demedim tabi. ama yemeğimde bize göre yapılmıştı. yinede bişiler hazırlarım diye düşündüm. neyse kız geldi bizde tam sofrayı kaldırmıştık ben tokum dedi neyse. eşim çok rahatsız oldu 3 bayanla kalınca tabi. birde sonradan geleni hiç tanımıyor üstelik. benim ablam dediğimi tanıyordu o da çok seviyordu ama kardeşini tanımıyordu gerçi kardeşi dediğimde çok küçük değil. ablam dediğim 35 yaşında kardeşi de 33-34 falan. çok küçük yaşta evlenip ayrılmış liseye giden bi oğlu var. neyse çok uzattım eşim dedi ben yatak odasında oturayım bende üzüldüm istersen sende çıkıp biraz dolaşabilirsin yada arkadaşlarına uğrayabilirsin dedim. neyse eşim çıktı. biz biraz oturduk falan. konu doğuma geldi. o anda ölsem daha iyi diyorsun falan dedi iyice moralim bozuldu. ablamda sus kız neler anlatıyon falan dedi. işte böyle bi akşam geçti kızlar ya.

sıkıldınızsa bende değiştireyim avatarı benim hiç aklıma gelmiyor değiştirmek.

maşallah maşallah ne kedanda hamaratsınız bölee:)evlenince bende mi böle olucam yoksaaa:26:

iyiyim bende ne yapayım bildiğin gibi.

iyiyim canım sen nasılsın?

ay bu arada kızlar dün biz tam yemeği bitirmek üzereydik arkadaşımın kardeşi aradı bende gelicem diye. ben böyle şeyleri aslında pek sevmem. belki eleştirebilirsiniz ama yapım gereği pek emrivakiden hoşlanmam. bişey demedim tabi. ama yemeğimde bize göre yapılmıştı. yinede bişiler hazırlarım diye düşündüm. neyse kız geldi bizde tam sofrayı kaldırmıştık ben tokum dedi neyse. eşim çok rahatsız oldu 3 bayanla kalınca tabi. birde sonradan geleni hiç tanımıyor üstelik. benim ablam dediğimi tanıyordu o da çok seviyordu ama kardeşini tanımıyordu gerçi kardeşi dediğimde çok küçük değil. ablam dediğim 35 yaşında kardeşi de 33-34 falan. çok küçük yaşta evlenip ayrılmış liseye giden bi oğlu var. neyse çok uzattım eşim dedi ben yatak odasında oturayım bende üzüldüm istersen sende çıkıp biraz dolaşabilirsin yada arkadaşlarına uğrayabilirsin dedim. neyse eşim çıktı. biz biraz oturduk falan. konu doğuma geldi. o anda ölsem daha iyi diyorsun falan dedi iyice moralim bozuldu. ablamda sus kız neler anlatıyon falan dedi. işte böyle bi akşam geçti kızlar ya.

denizcim bende senin gibi pat diye emri vakiyle hiç tanımadığı insanların evine gelen insanları hiç sevmem birde patavatsız olurlarsa tam sopalık olduklarını düşünüyorum.Sen kimsenin doğum hikayesine kulak asma canım herkesin bünyesi farklıdır bazılarıda pat diye doğuruveriyor onları ne yapcaz o zaman

cep telefonlarını kulaklıkla kullanın kızlaar..
araştırmalar sonucu beyin tümörü riskini %95 arttığını açıkladılar..Özellikle 20 yaş altının daha dikkatli olması gerekiyormuş çünkü bu tümörlerin genç yaşta görünme vakaları artmış

iyiyim bende canım , sağol çok.
aman ne densiz insanlar var hayatta ya, belki o an kötü niyetle söylememiştir ama gelmesi, oturması, konuşması hepsi gereksiz olmuş o kardeşin. emin ol bende senin yerinde olsaydım ben de çok sıkılırdım :86:

saol canım seninde inşallah :119::119::119::119:

:78:

ara sıra değişiklik iyi oluyor bencede :))

selam kuzum :29: eveeet inşallah hergünümüz böyle olsun :7: :))

:nazar: tadımız hiç kaçmasın kızlar.

ben bikaç saat izninizi alayım her öğlen olduğu gibi, kitap okuyayım biraz :68:. bi de bitmeyi bekleyen bi örgüm var, biraz da onunla ilgileneyim :6:
akşama doğru gelirim.

iyiyim bende canım , sağol çok.
aman ne densiz insanlar var hayatta ya, belki o an kötü niyetle söylememiştir ama gelmesi, oturması, konuşması hepsi gereksiz olmuş o kardeşin. emin ol bende senin yerinde olsaydım ben de çok sıkılırdım :86:

:78:

:nazar: tadımız hiç kaçmasın kızlar.

ben bikaç saat izninizi alayım her öğlen olduğu gibi, kitap okuyayım biraz :68:. bi de bitmeyi bekleyen bi örgüm var, biraz da onunla ilgileneyim :6:
akşama doğru gelirim.

ay ne güzel yaaa okumandan da hiç taviz vermiyon. eskiden bende öyleydim:68: ama bi uyuşukluk çöktü üstüme şu sıralar:26:

cep telefonlarını kulaklıkla kullanın kızlaar..
araştırmalar sonucu beyin tümörü riskini %95 arttığını açıkladılar..Özellikle 20 yaş altının daha dikkatli olması gerekiyormuş çünkü bu tümörlerin genç yaşta görünme vakaları artmış

ben cep telefonlarını yatakodasına sokmuyorum, çantamda taşıyorum ve çok çok az cep telefonu ile konuşuyorum. eşime de hep tembihliyorum, cebinde taşıma diye, o da ofiste masasında tutuyor. aslında kulaklık da kullanması lazım işte bak :5:

sen daha yeni değiştirdin ayrıca biz efeyi seyrediyoruz mutluyuz :)) :nazar:

:1: darısı hepinizin başına inşallah. ne zaman kan testi yaptırıcaktın büyük günü bilelim de ona göre bekleyelim:18:

ben cep telefonlarını yatakodasına sokmuyorum, çantamda taşıyorum ve çok çok az cep telefonu ile konuşuyorum. eşime de hep tembihliyorum, cebinde taşıma diye, o da ofiste masasında tutuyor. aslında kulaklık da kullanması lazım işte bak :5:

aynen bende çantamda taşıyorum elimde yada yakınımda tutmuyorum. çok az konuşuyorum kırk yılda bir mesajlaşıyorum oyun falan da oynamıyorum.

sen daha yeni değiştirdin ayrıca biz efeyi seyrediyoruz mutluyuz :)) :nazar:

katılıyorummm :29:

ay ne güzel yaaa okumandan da hiç taviz vermiyon. eskiden bende öyleydim:68: ama bi uyuşukluk çöktü üstüme şu sıralar:26:

ya aslında burda yapacak bişey bulamadığımdan kendimi alıştırdım geldiğimden beri türkiyede olduğumdan daha fazla okuyorum, o da dediğim gibi düzenli yapacak başka bişey olmadığından :68:
evdeyken sadece akşamları okuyabiliyorum, o da her akşam olmuyor

denizcim bende senin gibi pat diye emri vakiyle hiç tanımadığı insanların evine gelen insanları hiç sevmem birde patavatsız olurlarsa tam sopalık olduklarını düşünüyorum.Sen kimsenin doğum hikayesine kulak asma canım herkesin bünyesi farklıdır bazılarıda pat diye doğuruveriyor onları ne yapcaz o zaman

inşallah bizlerde onlardan oluruz sevgicim yaa.

yaa ne yazık ki bende emrivakiden pek hoşlanmam..ev temizmi her yer toplumu ikram edilecek bişiler varmı bunları düşündüğüm için sinir olurum..mesela bugün ev çok dağınık ve kirli ama cumartesi temizlik var,o yüzden yapmıyorum o zaman kadıncağızın gelmesine gerek kalmaz.bi arkadaşım aradı gelicem diye gerçi evde yokum öğleden sonra çıkıcam onada öyle dedim ama,ya evde olsaydım haydi temizlik yap dur böyle evde ağırlanmazki kimse yakın bile olsa..
neyse o konuda haklısın hiö ayıplamıyorz seni anlıyoruz :)))
Sen hiç takma canım bak benim 2 arkadaşımda doğurdu,pıt diye doğuruverdiler..senin psikolojin çok önemli..bak yürüyüşte yapıyosun..
Bence kızlar internetten hamile yogasına bakın biraz akşamları yapmaya çalışın daha kolay doğurursunuz..
olurda ben birgün hamile kalırsam 3.aydan itibaren gidicem yogaya :))

akşama doğru gelirim.

iyi okumalar iyi örgüler kuzum
benimde örgüm var örüyorum :6:
görüşürüz öptüm :54:

Back
X