iyiyim hayatım evdeki işler güçler uğraşıyorum,sen nasılsın?
iyiyim bende ne yapayım bildiğin gibi.
kolay gelsin yoncacaım, güzel haberlerini bekliyoruz, dikkat et kendine iş yaparken :82:
hoşgeldin denizcim nasılsın![]()
iyiyim canım sen nasılsın?
ay bu arada kızlar dün biz tam yemeği bitirmek üzereydik arkadaşımın kardeşi aradı bende gelicem diye. ben böyle şeyleri aslında pek sevmem. belki eleştirebilirsiniz ama yapım gereği pek emrivakiden hoşlanmam. bişey demedim tabi. ama yemeğimde bize göre yapılmıştı. yinede bişiler hazırlarım diye düşündüm. neyse kız geldi bizde tam sofrayı kaldırmıştık ben tokum dedi neyse. eşim çok rahatsız oldu 3 bayanla kalınca tabi. birde sonradan geleni hiç tanımıyor üstelik. benim ablam dediğimi tanıyordu o da çok seviyordu ama kardeşini tanımıyordu gerçi kardeşi dediğimde çok küçük değil. ablam dediğim 35 yaşında kardeşi de 33-34 falan. çok küçük yaşta evlenip ayrılmış liseye giden bi oğlu var. neyse çok uzattım eşim dedi ben yatak odasında oturayım bende üzüldüm istersen sende çıkıp biraz dolaşabilirsin yada arkadaşlarına uğrayabilirsin dedim. neyse eşim çıktı. biz biraz oturduk falan. konu doğuma geldi. o anda ölsem daha iyi diyorsun falan dedi iyice moralim bozuldu. ablamda sus kız neler anlatıyon falan dedi. işte böyle bi akşam geçti kızlar ya.