Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar merhaba size kötü bir haberim var dün düşük yaptım malesef bebeğimi kaybettim Rabbim 2 kez oldu bu acıyı yaşattı bana artık yoruldum :43:

canım kimyasaldan sonra çok kolay hamile kalınıyorr...
üzme kendini hayırlısı buymuş..

bunu düşünerek sabret eminim bir kaç ay içerinde güzel haberini alıcaz sağlıklaa...

oleeeey yaşasın heyecanla beklenen an geldi:65:

iyiyiz edacık sen nasılsın?
eda sana uzun zamandır benden duymadığın ve çok özlediğin bi soru sorucam

"akşama ne pişirsem" :9:

ayyy canımmm seni sormaz olur muyum hiçç :70:

iyi olmana sevindimm..bende çok iyiyimm canımm...

uzun zamandır bu sorudan yoksundum :1:

ne tür birşey istiyorsun canım ona göre cvp vereyim :1:
yani tavuklu bir şey mi etli mi, kıymalı mı, sebze mi :26:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben topık ttopık dolasırken gordum dedım bakıyım pozıtıf dusunceyle kımler hamıle kalabılmıs belkı bıraz bana da buluasırda bende kalabılırım:))

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben topık ttopık dolasırken gordum dedım bakıyım pozıtıf dusunceyle kımler hamıle kalabılmıs belkı bıraz bana da buluasırda bende kalabılırım:))

mrb canımmm hoşgeldinn:)
çok arkadaşımız hamiş kaldılar hatta aynı ay kaldılar aynı ayda doğurdular..
bi kaç kişi kaldık bizde hamiş kaldınmı tamm dır:))
inşallah en kısa zamanda senn de güzel haberini alırız...

canım hoşgeldinn...
bu topikte bir çok arkadaşımız hamile kaldı hatta doğurdular bile bebişleri kucaklarında...
hala da hamile arkadaşlarımız var..inş onlarda bebeklerini kucaklarına alabilecekler...

sende inş en kısa zaman da hamile kalırsın...

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
edammm|
ua27|
maonyaaa|
karats|
mutlukız|
nazderin|
GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
_dreamlike_|33 hafta|Kız|Azra
KUBI|14 Hafta|?|?
pretty9217|14 Hafta|?|?
Nimett|6 Hafta|?|?
ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010
babu|Nehir|01.03.2011
impaladeniz|Efe|12.03.2011
darkangellove58|Buğlem|17.03.2011
ozpar|Çağan|17.03.2011
betus19|Özay|21.04.2011

:16::16:...........

kızlarrr ben 2günde bir doktora gidiyrm hem muayene oluyrm hem kan veriyrm her gitmeme.kan değerime göre ilacın iğnenin yani dozunu ayarlıyoruz.yomoşlarım çok iyilerrr:nazar:günde 2 ayrı iğne yapıyrmm artık:18:haftaya yomoşlarım toplanır inşş allahtan bişi olmazsaaa:78:bir n önce transferim yapılsın bebişime kavuşayım istiyrm.dualarınıza çok ihtiyacım varrrr:29:sizleri çok seviyrmmm.şimdilik çıkmak zorundayımmmm.allaha emanet olun:29:

canım dualarım seninle..

ınsallah canım herkese nasıb etsın Rabbım.sız kac yıllık evlısınız herhangı bır problemınız varmı yoksa psıkolejık faktorlermı:)

ınsallah canım herkese nasıb etsın Rabbım.sız kac yıllık evlısınız herhangı bır problemınız varmı yoksa psıkolejık faktorlermı:)

ben 22 aylık evliyim canımm...
bir hamileliğim var 3 aylıkken kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım..
şimdi tekrar istiyoruz hayırlısıyla bakalım ne zaman kısmet olucakk...

Back
X