Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlrr ben yemeğimi ytapıp geliyrm ara ara sohbetinize katılırımmm canlarımm.

gül ve kubii hoşgeldiniz kızlarrrrr:70:

canım gebelik bölümünden konu acacaksan...
anasayfada gebelik bölümünü tıklıcan çıkan sayfada sol tarafda en üstte yeni konu aç yazıyor...

heh tamam tesekkur ederım canım buldum :)kac gundur arıyorum ya:))

biz geldik :49: nasılsınız kızlar muhabbetimiz bol olsun başlamışsınız :64::64::64: buaarada efecik çok tatlı helal olsun annesine :nazar::nazar::nazar::70:

sağ yumurtalığımdsa hiç gelişme olmuodu iğnelere rağmen.doğuştan dedilerrr.hormonlarım gayet normal kiloma rağmen.

ama tüp bebek merkezinde rh hormonun düşük dedi doktor ondan gelişmiodur dediii

polıkıstık over dogustan ama hıc gelısmemesı hormonlardan benım basta delısıyordu tedavı sırasında prolaktınım yukseldı hıc gelısmemeye basladı ne zamnkı doktor degıstırdım cozduk olayı:))yumurtam buyusun dıye ne cok ıgne kullandım ama bu ay kendılıgınden buyudu catlamadı ama cunku hala yuksek:(

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

karats
hayal114
KUBI+
maonyaaa+
edammm+
AskMelegi+

:nazar::nazar::nazar:

kızlar bu arada ben bugün 22. günümdeyim acayip beyaz akıntım var nedensee :26:

kızlrr ben yemeğimi ytapıp geliyrm ara ara sohbetinize katılırımmm canlarımm.

gül ve kubii hoşgeldiniz kızlarrrrr:70:

hoşbulduk cnm kolay gelsin :39: ay yemek diyince karnım açıkdı ben yine tıkınayım gelim :1: iştayım açıldı :39: dayanamıyorum artık 1 saat gelmeden :56: :39: domates yiyim bari çok hoşuma gidiyo domates zeeytin ekmek :56: ayyy :1::1::1::1:

inşşş dua ediyorum bu arada bebişşşin çokkkk tatlımışş.yanaklarından öpesim geldi.uyuyan bebişşler daha tatlı oluyo.bide hafif terliyolar o misss kokuları buram buram savruluyo.:emir_bebek:

biz geldik :49: nasılsınız kızlar muhabbetimiz bol olsun başlamışsınız :64::64::64: buaarada efecik çok tatlı helal olsun annesine :nazar::nazar::nazar::70:

çok teşekkürler teyzeleri darısı size:16:

kızlar bu arada ben bugün 22. günümdeyim acayip beyaz akıntım var nedensee :26:

edacık nasılsın güzelim :70: eğer yumurtlama dönemin geçmişse ve beyaz akıntın olmuşsa bu yumurtanın çatladığının işaretiymiş cnm benimde öleydi ama günüm yaklaşınca kupkuruydum :77: cnm inşallah yumurtan çatlamışdır döllenir inşallah :nazar::nazar: bebişin seninledir :64::64::64::64:

edacık nasılsın güzelim :70: eğer yumurtlama dönemin geçmişse ve beyaz akıntın olmuşsa bu yumurtanın çatladığının işaretiymiş cnm benimde öleydi ama günüm yaklaşınca kupkuruydum :77: cnm inşallah yumurtan çatlamışdır döllenir inşallah :nazar::nazar: bebişin seninledir :64::64::64::64:

iyiyim canım sen nasılsın??
akıntı için biraz geç gibi ondan kafam karıştı..
bugün 22. gün ve baya koyu beyaz akıntı..
allaha şükür enfeksiyonumda yokk..
nedenini merak ettim o yüzdenn :26:

Back
X