Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inşallah o günleride görürsün edoşum. dediğin gibi insanın canı yanıyor ama sağlık için daha sonra daha fazla acı çekmemesi için dayanılacak.

güzel dileğin için tşk ederim canım inş...

evet en başından bunu yaparak hasta olmalarını engellediğinizi bilmek insanı birazcıkta olsa rahatlatıyor..

biz geldik :49: :1: denizcim dün ben sana soru sordum ya kaç haftalıkken öğrendin cinsiyetini diye aradım bulamadım bana cevap yazdın mı :26:

iyiyim canım.....kursumdan geldim akşamda sporum var ona gitcem...:8::8::8:
daha hasta olmadım onu bekliyom:44::44::44:

aaaaaa :53: kaç gün geçti senin günün geçmezdi:53: ayy hadi inşallah aklımdaki şey olsun :46::46::64::64: inşallah rabbim duy artık bizi benim dualarımı boşa çevirme :nazar::nazar:

denizcikkkkkkkkkkkkkk denizcikkk efeciği öp benim yerime efeciğin cinsiyeti ne zamn belli oldu kaç haftalıkken :40: :43: ya bu 3 üncü sormam
yemek yapcam hadi
bekleyemiyommm :1::1:

neyse sultancık kendine çok iyiy baka denizciğin işi çıktı sanırım çıktı kk den :19: neyse inşallah bir gün öğrenicem cinsiyetini ama çok meraklıyım olmaz ki bu kadar :45: :26::1::1:

aaaaaa :53: kaç gün geçti senin günün geçmezdi:53: ayy hadi inşallah aklımdaki şey olsun :46::46::64::64: inşallah rabbim duy artık bizi benim dualarımı boşa çevirme :nazar::nazar:

:70::70::70:
canım benim inşallah olur bir gün
ama pzt testt olumsuz :45:
bugün 6. günüm...evt benim günüm bu kadar geçmezdi benimde canım sıkıldı :((

:70::70::70:
canım benim inşallah olur bir gün
ama pzt testt olumsuz :45:
bugün 6. günüm...evt benim günüm bu kadar geçmezdi benimde canım sıkıldı :((

yemeğimi yaptım pişiyo kıymalı kurufasülye pilav onlar pişsin ben geldi:1: cnm benim testimde negatifti inan ma idrar testine be şimdi yapıyorum hala negetif :53::1::1:

merhaba edoşum geçmişi okoyordum şükür fena değilim kanamam var işte dinleniyorum sen nasılsın canm

merhaba edoşum geçmişi okoyordum şükür fena değilim kanamam var işte dinleniyorum sen nasılsın canm

tekrar geçmiş olsun cnm çok üzüldümm...
ama 1-2 ay içinde hamile kalacagına inanıyorum ben kimyasaldan sonra adet görmeden gebe kalan çok insan var..

bende iyiyim canım nasıl olayımm...
bir bakınayım dedim seni gördüm :48:

tekrar geçmiş olsun cnm çok üzüldümm...
ama 1-2 ay içinde hamile kalacagına inanıyorum ben kimyasaldan sonra adet görmeden gebe kalan çok insan var..

bende iyiyim canım nasıl olayımm...
bir bakınayım dedim seni gördüm :48:

çok sağol canım benim Rabbim sizlere yaşatmasın bu duyguyu inşallahhhh

ya birkaç kişi daha dedi inşallahhh öyle olur ama sağlıklısı olsun edoşum ruhen çok çöktüm aynı hastanede aynı doktorlar aynı hemşire olay aynı insan çok kötü oluyor

çok sağol canım benim Rabbim sizlere yaşatmasın bu duyguyu inşallahhhh

ya birkaç kişi daha dedi inşallahhh öyle olur ama sağlıklısı olsun edoşum ruhen çok çöktüm aynı hastanede aynı doktorlar aynı hemşire olay aynı insan çok kötü oluyor

tabi ki ilk önce sağlıkk...
ama sen bunları düşünüp kendini yıpratmaa..

en kısa zaman da tekrar bu duyguyu yaşayacaksın hayırlısıylaa..

Back
X