- 24 Mayıs 2010
- 2.344
- 19
- 158
saol cnmmminşş bu ay sizleri ve kendimi sevindiricemmmm
![]()
canım inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnmmminşş bu ay sizleri ve kendimi sevindiricemmmm
![]()
edoşummm sakın sıkma canını olsun benim içimde bir his var çok yakın zamanda senden mutlu bir haber alıcaz bak ben 2 defa acı yaşadım Rabbim herşeyin hayırlısını versin sağlıklı olsun yavrularımız gerisi boş pozitif düşünmeye devammm![]()
canım inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz
slm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu sekerbugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI...
PAZARTESIDE DOKTORUMA GITCEM RABBIM HERKEZE NASIP ETSIN
![]()
kızlar 25.05.2011 çarşamba günü oğluma kavuşuyorum Allahın izniyle benm için dua edin sezeryan oluyorum hepinizi çok öptüm![]()
![]()
geçmiş olsun cnm.allahım şifa versinnn.bendede var bel fıtığı hiç bir hastalığa benzemioooselam kızlar umarım güzel bir hafta geçirirsiniz.
Annem yarın bel fıtığından ameliyat olacak kızlar platin takılacak dualarınızı esirgemeyin bizden olurmu Rabbim herkese acil şifalar verir inşallah
slm kızlar nasılsınız:)ne zmndır giremedim ama girdim we gzl hbrler aldım ua cnmm çok sewindim allah tamamına erdirsin işlhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğum yapacak arkadaşada allah kurtarsın bebeğini sağlıcakla kucağına alsın işlhh
sewgicim annenede geçmiş olsun allah acil şifalar wersin....
aaa nimettemi hamilee ne gzl çok sewindim amin cnm amiin.....geçmiş olsun cnm.allahım şifa versinnn.bendede var bel fıtığı hiç bir hastalığa benzemiooo
nazcım hoş geldinn.topiğimizde güzell haberler varrr uada hamile nimette.darısı hayırlısıyla bizlere olsun inşş
nerdesiniz kızlar yine hiç uğramıyorsunuz topiğe
canım annen ameliyat oldu mu? allah acil şifalar versin.
selam kızlar umarım güzel bir hafta geçirirsiniz.
Annem yarın bel fıtığından ameliyat olacak kızlar platin takılacak dualarınızı esirgemeyin bizden olurmu Rabbim herkese acil şifalar verir inşallah
slm kızlar maonyacım..dremlıke.nazderıncım.impaladenızcım.sevgıcım.edacım.mutlukız.rafıyecım. canlarım allah razı olsun cok saolunn..rabbım olmayanların hepsıne nasıp etsın ınşlh bunu canı yurekden dılıyorum kızlar hepınıze bebıs bekleyenlere ınşlh..cuma gunu kontrolum var hayırlısıyla ınşlh kızlarama korkuyorumda kızlar yaa oncekı gebelıgım gıbı olursa dıye korkuyorum
ama dusunmekte ıstemıyorum ama ınsan oglu ıste bıan aklıma gelıyor