Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu seker:49::32::32: bugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI...:66::66: PAZARTESIDE DOKTORUMA GITCEM RABBIM HERKEZE NASIP ETSIN :16::16:

:64::64::64::64::64::64: ne güzel haber bu allah tamamına erdirsin inşallah sonuna kadar kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::34:

selam kızlar umarım güzel bir hafta geçirirsiniz.
Annem yarın bel fıtığından ameliyat olacak kızlar platin takılacak dualarınızı esirgemeyin bizden olurmu Rabbim herkese acil şifalar verir inşallah

canım mrb..çoook geçmiş olsun allah acil şifalar versin..öptm..

kızlar 25.05.2011 çarşamba günü oğluma kavuşuyorum Allahın izniyle benm için dua edin sezeryan oluyorum hepinizi çok öptüm :54: :emir_bebek:

canımmm bugün oğluna kavudun demek gözünüz aydın..inşallah sende bebişinde iyidir en kısa zamanda haberdar edersen sevirim çok öptm..
slm kızlar nasılsınız bakalım handancık benıde hamıslere eklersen sevınırım oldumu seker:49::32::32: bugun kan testı yaptırdım POZITIF CIKTI...:66::66: PAZARTESIDE DOKTORUMA GITCEM RABBIM HERKEZE NASIP ETSIN :16::16:

:70::70: çook sevindim gözünüz aydın..allahım sağlıklı gebelik geçirmeyi ve bebğiniz sorunsuz kucağınıza almayı nasip etsin

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

karats :82::82::82:

kızlar havalar ısındı artık evde pek durmadığım için gelemedim..bir yandan kusum ve sporum var onlara gidiyorum bu hafta sporu..2 hafta sonra da kursum bittiyo..sonrada tail başlıyo inşallah..

merhaba kıslar..uzun zamandır girip sadece okuyabiliyorum olup biteni..ama yazmaya fırsatım olmuyordu..mağlum işe başladım,gündüzleri okuldayım,akşamlarıda ufaklıkla vakit geçiriyorum..annemde bizde,fırsat olmuyor işte sizlerin yanına gelmeye..hepinizi öpüyorum ..kendinize iyi bakın..

kaç gündür uğrayıp kalamadım...
sohbet edemedik kızlar..
inş hepiniz iyisinirdir...
öpüyorum çokk :54:

mrb arkadaşlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum gelen giden oluyo oğlumla uğraşıyorum derken fırsatım olmadı nasılsınız bakalım

dünürüm selam. annen için sevindim. inşallah ağrı sızı hiçbir şeyi kalmaz. gelinim nasıl sen nasılsın?
saol canım bizde iyiyiz çok şükür havalarda ısınmaya başladıya inşallah gelininle gezilere gideceğiz bol bol güneşlenmek için
merhaba kıslar..uzun zamandır girip sadece okuyabiliyorum olup biteni..ama yazmaya fırsatım olmuyordu..mağlum işe başladım,gündüzleri okuldayım,akşamlarıda ufaklıkla vakit geçiriyorum..annemde bizde,fırsat olmuyor işte sizlerin yanına gelmeye..hepinizi öpüyorum ..kendinize iyi bakın..
sende kendine ve bebişine iyi bak canım
kaç gündür uğrayıp kalamadım...
sohbet edemedik kızlar..
inş hepiniz iyisinirdir...
öpüyorum çokk :54:
bizlerde iyiyiz canım seni öpüyoruz
günaydın arkadaşlarrrrr işe gitmiyorum ama oğlum sağolsun uyutmuyo:14:
geçecek o günler canım sonraları hep birlilte uzun uykular uyuyacaksınız
günaydınnnnnnnnnnnnn:71::71::71::71:
günaydın canım en yakın zamanda bekliyoruz güzel haberleri
kızlar selam.....
nasılsınız yine kmse yok nerdesiniz yahu.....
:97::97::97:

selam canım.pek kimseler uğramıyor malum yaz geliyor havalar ısınıyor

kızlar çok moralim buzuk yardımınıza ihtiyacım var bebeğiminsuyu yükselmemiş akciyerleri gelişsin diye iğne vuruldum pazartesi belli olacak iki doktorda aynı şeyi söyledi haftaya salı yada çarşame bebeği alıcaz dedi haftaya 37. haftaya giriyoruz kilosu 2800 o zamana kadar 3000 olur dedi kilosu sizce endişelenmeilimiyim bi sorun çıkar mı üfff çok üzülüorum:(((( yardımmmm

kızlar çok moralim buzuk yardımınıza ihtiyacım var bebeğiminsuyu yükselmemiş akciyerleri gelişsin diye iğne vuruldum pazartesi belli olacak iki doktorda aynı şeyi söyledi haftaya salı yada çarşame bebeği alıcaz dedi haftaya 37. haftaya giriyoruz kilosu 2800 o zamana kadar 3000 olur dedi kilosu sizce endişelenmeilimiyim bi sorun çıkar mı üfff çok üzülüorum:(((( yardımmmm
hiiç endişelenme cnmm sağsalim kucağına alıcaksın allahın izniyle bebeğini...
bn bu su fazlalığı yüzünden neler çektim belki bilmiyosundur ama bnm haftam çok erkendi we ikiz olduğu için yaşadım
senin bebğin ii kiloda allahın izniyle doğar hiç üzülme....

Back
X