Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gelen olursa hemen yazıp çıkmasın, biraz kalsın kızlar, belki karşılaşırız :/
çok özledim herkesi ayrı ayrı :29:

bekliyorum tatlım ayrıca bu mesajı gören tüm arkadaşlar bu gece saat 8,yada 9 civarı burda toplanalım herkesi bekliyorum ben burda olucam böylelikle belki yeniden toplanırız ...

evet cnm kaza ama olsun zate biz çok ara vermiycektik bi kaç ay erken geldi sadece:1::1:
bu arada slmmmm burda birinizi görmek muhteşem bi duygu :70:
9 cu haftadayım cnm ..

aşk böcükleri sizi :nazar::nazar::nazar::nazar:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bu sefer bir oğluşun olsun inşallah :29:

bekliyorum tatlım ayrıca bu mesajı gören tüm arkadaşlar bu gece saat 8,yada 9 civarı burda toplanalım herkesi bekliyorum ben burda olucam böylelikle belki yeniden toplanırız ...

ben de burda olacağım o halde :71: görüşürüz akşama da

aşk böcükleri sizi :nazar::nazar::nazar::nazar:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bu sefer bir oğluşun olsun inşallah :29:

ben de burda olacağım o halde :71: görüşürüz akşama da

sağol cnm biraz öyle oldu :17::17:

aminnn cümlemizin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız inşallah...

hayırlısı bakalım cnm inan kız erkek hiç fark etmez bi kızım var baldan tatlı eminim cinsiyeti her ne olursa olsn oda tatlı olucak allahtan eşimde öle kızım yada oğlum lsun gibi takıntılı değil hayırlısını istiyoruz ama tabiki erkek olursa ikisininde tadına bakmış oluruz:1::1::1:

bekliyorum cnm kızım uyusun bende işlerim biter bitmez burdayım inşş diğer kızlarda mesajı görür ......

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

imjuli
AskMelegi+

:nazar::nazar:

uzun zamandır ilk defa denk geldik aslında bende şu anda yemek yapıyorum ama seni görünce dayanamadım geldim özlemişim valla sizlerle sohbeti....

eee senin bebiş kaç haftalık nasıl annesi anlat biraz bebişini .....

sağol cnm biraz öyle oldu :17::17:

aminnn cümlemizin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız inşallah...

hayırlısı bakalım cnm inan kız erkek hiç fark etmez bi kızım var baldan tatlı eminim cinsiyeti her ne olursa olsn oda tatlı olucak allahtan eşimde öle kızım yada oğlum lsun gibi takıntılı değil hayırlısını istiyoruz ama tabiki erkek olursa ikisininde tadına bakmış oluruz:1::1::1:

bekliyorum cnm kızım uyusun bende işlerim biter bitmez burdayım inşş diğer kızlarda mesajı görür ......

tabii canım, cinsiyetten daha önemlisi, sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir bebek olması :)
allah gönlünüze göre versin.

akşam görüşürüz o zaman, ben de yemeğimi yiyeyim bu arada.

tabii canım, cinsiyetten daha önemlisi, sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir bebek olması :)
allah gönlünüze göre versin.

akşam görüşürüz o zaman, ben de yemeğimi yiyeyim bu arada.

tmm cnm aiyet olsun görüşürüz bebişin karnını doyur annesi akşama kısmetse görüşürüz byeee.........uzun uzun konuşuruz.......

uzun zamandır ilk defa denk geldik aslında bende şu anda yemek yapıyorum ama seni görünce dayanamadım geldim özlemişim valla sizlerle sohbeti....

eee senin bebiş kaç haftalık nasıl annesi anlat biraz bebişini .....

benim bebiş 26 haftalı teyzesi :)
maşallah minnoşum gayet iyi, dolayısıyla ben de :nazar:
yaz başından beri geziyoruz oğluşumla, yollarda doğmadan evimize dönelim dedik, daha dün geldik :))

ben de seni gördüğüm için kaldım, yemekl yiyeceğim yoksa :DD
özledim çok

ayyyyyyyy çiğdem kaçırdım mı seni tüh. bebişin nasıl kaçıncı haftan kız mı erkek mi:9: ay ne çok soru sordum birden.

Back
X