Günaydın canım..nasılsın?
nimetcim selam :)
nasıl gidiyor hamileliğin?
bir ara sıkıntılı olduğundan sözediyordun? dilerim herşey yolundadır şu an.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım..nasılsın?
kızlar merhaba. ben çok uzun zamandır girememiştim. herkes iyidir umarım. ben çok iyiyim bebişimin dişleri çıktı. herşey yolunda. sultancım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? başka gelişmeler var mı?
saol canım iyiyim bende kızımda sen nasılsın nasıl gidiyor
kaza mı oldu peki :))
kaç haftalık oldun şimdi?
gelen olursa hemen yazıp çıkmasın, biraz kalsın kızlar, belki karşılaşırız :/
çok özledim herkesi ayrı ayrı![]()
evet cnm kaza ama olsun zate biz çok ara vermiycektik bi kaç ay erken geldi sadece
bu arada slmmmm burda birinizi görmek muhteşem bi duygu
9 cu haftadayım cnm ..
bekliyorum tatlım ayrıca bu mesajı gören tüm arkadaşlar bu gece saat 8,yada 9 civarı burda toplanalım herkesi bekliyorum ben burda olucam böylelikle belki yeniden toplanırız ...
aşk böcükleri sizi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bu sefer bir oğluşun olsun inşallah
ben de burda olacağım o haldegörüşürüz akşama da
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
imjuli
AskMelegi+
![]()
sağol cnm biraz öyle oldu
aminnn cümlemizin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız inşallah...
hayırlısı bakalım cnm inan kız erkek hiç fark etmez bi kızım var baldan tatlı eminim cinsiyeti her ne olursa olsn oda tatlı olucak allahtan eşimde öle kızım yada oğlum lsun gibi takıntılı değil hayırlısını istiyoruz ama tabiki erkek olursa ikisininde tadına bakmış oluruz
bekliyorum cnm kızım uyusun bende işlerim biter bitmez burdayım inşş diğer kızlarda mesajı görür ......
tabii canım, cinsiyetten daha önemlisi, sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir bebek olması :)
allah gönlünüze göre versin.
akşam görüşürüz o zaman, ben de yemeğimi yiyeyim bu arada.
uzun zamandır ilk defa denk geldik aslında bende şu anda yemek yapıyorum ama seni görünce dayanamadım geldim özlemişim valla sizlerle sohbeti....
eee senin bebiş kaç haftalık nasıl annesi anlat biraz bebişini .....
tmm cnm aiyet olsun görüşürüz bebişin karnını doyur annesi akşama kısmetse görüşürüz byeee.........uzun uzun konuşuruz.......
benim yemek pişti bu kezde benimkiler bahçeden eve girmiyorlar neyse dinleniim azıcık .......
ayyyyyyyy çiğdem kaçırdım mı seni tüh. bebişin nasıl kaçıncı haftan kız mı erkek miay ne çok soru sordum birden.
bende geldimmmmmmmmm......
gelen olursa beni dürtün kızlar .......