- 14 Temmuz 2019
- 499
- 466
- 103
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.561
Var tabiki cnm hayrli olsnMerhabalar, ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time marka gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen teste göre gebelik olup olmadığını benim için yorumlar mısınız?Şimdiden teşekkürler...
Amin Allah razı olsun umarım vardır iki yıllık evliyim ilk gebeliğim bebeğimin kalp atışı alınmadığı ve gelişimi durduğu için kürtajla sonuçlanmıştı çok istiyorum bi bebeğim olsun :) Allah isteyen herkese versin inşallah. Belirti olarak sol kasığımda batma var ve adetim üç gün geçti bu kadar. Zaman ayırıp cevaplandırdığınız için teşekkür ederim :)Var tabiki cnm hayrli olsndarisi biz bekleynlere.
Belirtilerin neydi ve ne zmn basldi
Ne demk cnm . Rica ederm. Ayni yolun yolcusuyuz sonucta .bildgim bisy varsa yardmci olrm. Bu sefer sglickla kucagina alirsin insllhAmin Allah razı olsun umarım vardır iki yıllık evliyim ilk gebeliğim bebeğimin kalp atışı alınmadığı ve gelişimi durduğu için kürtajla sonuçlanmıştı çok istiyorum bi bebeğim olsun :) Allah isteyen herkese versin inşallah. Belirti olarak sol kasığımda batma var ve adetim üç gün geçti bu kadar. Zaman ayırıp cevaplandırdığınız için teşekkür ederim :)
Ben de albi marka aldım bugün. Tuhaf çıktı ya bilemiyorumAl bi marka güvenilir mi kızlar
Fazla idrar damlatmışsın sanırım tatlım bundan yorum yapılmaz yenilemen lazım testiBakar mısınız kızlar test bozuk mu bulanık çıktı
Fazla değil 4 5 damla damlattım ama böyle çıktı.Fazla idrar damlatmışsın sanırım tatlım bundan yorum yapılmaz yenilemen lazım testi
Bozuk senin cnm tekrarlamalısınBen de albi marka aldım bugün. Tuhaf çıktı ya bilemiyorum
Sabah yapacağım tekrarBozuk senin cnm tekrarlamalısın
Son hali böyleydi testimin ilk 5 dk belirdi 10 dakikada bu hali aldı yarın sabah bende denicem dün cok az silikti bu sabah daha belli olduSabah yapacağım tekrar
Hayırlısı olsun canım. Lensimi çıkardım göremiyorum seninkini kusura bakmaSon hali böyleydi testimin ilk 5 dk belirdi 10 dakikada bu hali aldı yarın sabah bende denicem dün cok az silikti bu sabah daha belli oldu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin varsada 3 olucak benim dün daha silikti bu sabah biraz daha iyi ama ben başka markayla denerim al bi için iyi şeyler görmedim silik cıkıp negatif kan sonucu alan var cünküHayırlısı olsun canım. Lensimi çıkardım göremiyorum seninkini kusura bakma
Sabah haberleşelim. Benim negatif eminim de gene de bir umut
Canm sabah gene albi markası ile yaptım. Dün eczaneden iki tane almıştım başka marka yoktu. Sabah çok aşırı silik çıktı. Sen başka testle yaptın mıRabbim isteyen herkese nasip etsin varsada 3 olucak benim dün daha silikti bu sabah biraz daha iyi ama ben başka markayla denerim al bi için iyi şeyler görmedim silik cıkıp negatif kan sonucu alan var cünkü
Yapıcam canım birazdan başka marka ile denemeni tavsiye ederimCanm sabah gene albi markası ile yaptım. Dün eczaneden iki tane almıştım başka marka yoktu. Sabah çok aşırı silik çıktı. Sen başka testle yaptın mı
Hassasiyet farkındanmı ne daha silik sanki yaklaştırman lazım fotoyuCanm sabah gene albi markası ile yaptım. Dün eczaneden iki tane almıştım başka marka yoktu. Sabah çok aşırı silik çıktı. Sen başka testle yaptın mı
Benim de böyle hemen hemenHassasiyet farkındanmı ne daha silik sanki yaklaştırman lazım fotoyu
Testin varsa yarın sabah denersin yine olmadıBenim de böyle hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?