Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhabalar, ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time marka gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen teste göre gebelik olup olmadığını benim için yorumlar mısınız?Şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• 3FF4481F-74DF-41CB-A9FA-55DA4A944944.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 284
Var tabiki cnm hayrli olsn darisi biz bekleynlere.
Belirtilerin neydi ve ne zmn basldi

Var tabiki cnm hayrli olsn darisi biz bekleynlere.
Belirtilerin neydi ve ne zmn basldi
Amin Allah razı olsun umarım vardır iki yıllık evliyim ilk gebeliğim bebeğimin kalp atışı alınmadığı ve gelişimi durduğu için kürtajla sonuçlanmıştı çok istiyorum bi bebeğim olsun :) Allah isteyen herkese versin inşallah. Belirti olarak sol kasığımda batma var ve adetim üç gün geçti bu kadar. Zaman ayırıp cevaplandırdığınız için teşekkür ederim :)

Ne demk cnm . Rica ederm. Ayni yolun yolcusuyuz sonucta .bildgim bisy varsa yardmci olrm. Bu sefer sglickla kucagina alirsin insllh

Al bi marka güvenilir mi kızlar

Eklentiler

• IMG_20190718_154729.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 250
  • IMG_20190718_155321.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 236
Bakar mısınız kızlar test bozuk mu bulanık çıktı

Eklentiler

• IMG_20190718_202616.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_20190718_202413.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_20190718_202406.webp
    9 KB · Görüntüleme: 215
Son hali böyleydi testimin ilk 5 dk belirdi 10 dakikada bu hali aldı yarın sabah bende denicem dün cok az silikti bu sabah daha belli oldu
Hayırlısı olsun canım. Lensimi çıkardım göremiyorum seninkini kusura bakma
Sabah haberleşelim. Benim negatif eminim de gene de bir umut

Hayırlısı olsun canım. Lensimi çıkardım göremiyorum seninkini kusura bakma
Sabah haberleşelim. Benim negatif eminim de gene de bir umut
Rabbim isteyen herkese nasip etsin varsada 3 olucak benim dün daha silikti bu sabah biraz daha iyi ama ben başka markayla denerim al bi için iyi şeyler görmedim silik cıkıp negatif kan sonucu alan var cünkü

Rabbim isteyen herkese nasip etsin varsada 3 olucak benim dün daha silikti bu sabah biraz daha iyi ama ben başka markayla denerim al bi için iyi şeyler görmedim silik cıkıp negatif kan sonucu alan var cünkü
Canm sabah gene albi markası ile yaptım. Dün eczaneden iki tane almıştım başka marka yoktu. Sabah çok aşırı silik çıktı. Sen başka testle yaptın mı

Canm sabah gene albi markası ile yaptım. Dün eczaneden iki tane almıştım başka marka yoktu. Sabah çok aşırı silik çıktı. Sen başka testle yaptın mı
Hassasiyet farkındanmı ne daha silik sanki yaklaştırman lazım fotoyu

Eklentiler

• IMG_20190719_104702.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 193
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…