- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.581
Sen kanda Baktırdın mı. Ben baktırmadım. Pazartsi test yapcam tekrar. Normalde adetimin 1 temmuzda olması lazımdı. yumurtlamam geç olmuştu 28 haziran gibi. Doktora gitmiştim 5 gün geçince geç döllenme olabilir falan dedi. 13 temmuz ile 15 temmuz arasında lekelenme tarzında adet oldum. Geç döllenmede geç çıkıyomuş. Anlayamadım neden böyle olduTestin varsa yarın sabah denersin yine olmadı
Vermedim cnm beklicem nette. Testlerim gelsin yarın gene denicem albi yapcam gene bakimSen kanda Baktırdın mı. Ben baktırmadım. Pazartsi test yapcam tekrar. Normalde adetimin 1 temmuzda olması lazımdı. yumurtlamam geç olmuştu 28 haziran gibi. Doktora gitmiştim 5 gün geçince geç döllenme olabilir falan dedi. 13 temmuz ile 15 temmuz arasında lekelenme tarzında adet oldum. Geç döllenmede geç çıkıyomuş. Anlayamadım neden böyle oldu
Kan testi ile doğruladınız mı acaba bu marka için iyi şeyler demiyorlar benimde pozitif te kan vermedigim dahaGüne güzel başlamak diye buna derim Beklenen adet günü 22 si
Güne güzel başlamak diye buna derim Beklenen adet günü 22 si
Farklı 3 markayla daha yaptım pozitif canım :)Kan testi ile doğruladınız mı acaba bu marka için iyi şeyler demiyorlar benimde pozitif te kan vermedigim daha
Hayırlı olsun cnm ozaman kesin var sağlıkla gelişsin kuzuFarklı 3 markayla daha yaptım pozitif canım :)
Amin Allah Razı Olsun darısu başına:)Hayırlı olsun cnm ozaman kesin var sağlıkla gelişsin kuzu
Ben biraz önce laboquick ile yaptım negatif. Aman artık daha yapmıcam. Kendi kendime moralimi bozuyorumVermedim cnm beklicem nette. Testlerim gelsin yarın gene denicem albi yapcam gene bakim
Cnm hayrli olsn oncelikle.saglickla kucagina al. Direk git kan ver icin rahtlasnKızlar başka sayfaya da yazmıştım bu sayfayada yazmak istiyorum geçen ay 18 inde regl oldum bu ay 18 indede test yaptım silik çift çizgi cıktı . bugün 2 gün geçtiği icin tekrar test yaptım bu sefer daha silik çift çizgi cıktı bunun nedeni ne olabilir ilkini akşam diğerini sabah yapmakdan kaynaklı olabilir mi
Test markasının farklı olması da buna neden olurKızlar başka sayfaya da yazmıştım bu sayfayada yazmak istiyorum geçen ay 18 inde regl oldum bu ay 18 indede test yaptım silik çift çizgi cıktı . bugün 2 gün geçtiği icin tekrar test yaptım bu sefer daha silik çift çizgi cıktı bunun nedeni ne olabilir ilkini akşam diğerini sabah yapmakdan kaynaklı olabilir mi
Hassaaiyet farkı cnm birde inş kimyasal degildir ondan silinmesin cizgin deKızlar başka sayfaya da yazmıştım bu sayfayada yazmak istiyorum geçen ay 18 inde regl oldum bu ay 18 indede test yaptım silik çift çizgi cıktı . bugün 2 gün geçtiği icin tekrar test yaptım bu sefer daha silik çift çizgi cıktı bunun nedeni ne olabilir ilkini akşam diğerini sabah yapmakdan kaynaklı olabilir mi
Hayırlı olsun cnm cok sevındım inşallah rabbım sana bağışlar bu sefer bende 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durmus ve su an beklıyorum adetıme 6 gun var inşşalh bende bu güzel haberi alırımKızlar 5 gün gecikmeyle akşam yaptığım test. Daha kan vermedim Pazartesi vereceğim. 3 ay önce 9 haftalıkken kürtaj olmuştum kalp atışı durduğu için. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Aynı zamanda aynı şeyleri yaşamışız. Rabbim sana da tekrardan bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun cnm cok sevındım inşallah rabbım sana bağışlar bu sefer bende 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durmus ve su an beklıyorum adetıme 6 gun var inşşalh bende bu güzel haberi alırım
İnşâllah canım bakalım beklıyorum 6 gun var adete sonuc inşallah aynı cıkarÇok teşekkür ederim canım. Aynı zamanda aynı şeyleri yaşamışız. Rabbim sana da tekrardan bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım bize de haber ver mutlakaİnşâllah canım bakalım beklıyorum 6 gun var adete sonuc inşallah aynı cıkar
Canım söyle ben kürtajdan sonra hiç adet belırtısı yasamadım sadece gecen ay son 5 gun kala ara ara batmam oldu bu ay da yumurtam catlayalı 10 gun oluyor ve o gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım hala yüksek ama cok az 1 kac sanıye bır batma oluyor başka bir sey yok ama cok akıntım var bır de 2 gundur göğüslerim cok gergin böyle değişik bir agrı var bır de biraz önce kustum ama sebebi hamılelık mı BIlmıyorumİnşallah canım bize de haber ver mutlakabelirtin var mı hiç. Belirtileri az çok bilirsin hamile kaldığın için. Adetle çok benziyor benim belirtilerim. İki hamileliğim de aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?