- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.601
Önceki hamileliğim de öğrenmeden 2 gün önce bende kusmuştum baya Canım. Bende kürtajdan sonra hiç adet belirtisi yaşamadım biliyor musun. Kürtajdan sonraki adetlerimde hiç göğüslerim şişmedi acımadı. Önceden adetlerimde hep şişer acırdı. Kürtajdan sonra acımadı hiç. Adet zamanı genelde kuruluk olur akıntı hamileliğe işaret oluyor benim de çok akıntım var hala da var. Batma çok oluyor bende ama rahatsız oluyorum baya yürürken. İnşallah hamilesindirCanım söyle ben kürtajdan sonra hiç adet belırtısı yasamadım sadece gecen ay son 5 gun kala ara ara batmam oldu bu ay da yumurtam catlayalı 10 gun oluyor ve o gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım hala yüksek ama cok az 1 kac sanıye bır batma oluyor başka bir sey yok ama cok akıntım var bır de 2 gundur göğüslerim cok gergin böyle değişik bir agrı var bır de biraz önce kustum ama sebebi hamılelık mı BIlmıyorum
İnşâllah canım ya su an sadece kusma var vucut ısısı yuksek akıntı hala kremsı bır sekilde devam ediyor göğüs ağrısı yok ama böyle gerğin gögüslerim bakalım ne olacakÖnceki hamileliğim de öğrenmeden 2 gün önce bende kusmuştum baya Canım. Bende kürtajdan sonra hiç adet belirtisi yaşamadım biliyor musun. Kürtajdan sonraki adetlerimde hiç göğüslerim şişmedi acımadı. Önceden adetlerimde hep şişer acırdı. Kürtajdan sonra acımadı hiç. Adet zamanı genelde kuruluk olur akıntı hamileliğe işaret oluyor benim de çok akıntım var hala da var. Batma çok oluyor bende ama rahatsız oluyorum baya yürürken. İnşallah hamilesindir
Hayırlısı olsun canım hep hayırlısını iste. Güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıylaİnşâllah canım ya su an sadece kusma var vucut ısısı yuksek akıntı hala kremsı bır sekilde devam ediyor göğüs ağrısı yok ama böyle gerğin gögüslerim bakalım ne olacak
İnşâllah canım sana haber veririm burdan olumlu sonuç alırsamHayırlısı olsun canım hep hayırlısını iste. Güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıyla
Canım bır de sen bu hamılelıgınde göğüs belırtısı yasadın mıHayırlısı olsun canım hep hayırlısını iste. Güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıyla
Göğüslerimde şişlik ve dokunduğumda acı var canım. Ama büyük bir acı değil öyleCanım bır de sen bu hamılelıgınde göğüs belırtısı yasadın mı
Tebrikler canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kan testi yaptırdın mı. Benim testimle aynı koyulukta testin. Ben daha kan veremedim. Bir de kaç gün gecikince yaptın
Anladım canım. Günlerimiz yakın o zaman birbirine. Ben sabah kan vereceğim hemen. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalımKan testini yarın yaptıracağım bu ay ben femara çatlatma iğnesi yaptırdım çatlatma iğnesinin. 20. Günü test yaptım
Hamilelik var 161 cıkmış beta digerleri anlamadım cnm cok doktor yorumlar ancakKizlar kan testimin sonucu cıktı anlayan varsa bakabilir mi
Tamam canım teşekkür ederim ❤Hamilelik var 161 cıkmış beta digerleri anlamadım cnm cok doktor yorumlar ancak
Evet cnm hamilesjn masllh.hayrli olsn.iki hormonn yuksek cikmis onlr nedir bilmiorm ama.Kizlar kan testimin sonucu cıktı anlayan varsa bakabilir mi
Troitmis canım nette oyle yaziyor bakalim doktor ne dicekEvet cnm hamilesjn masllh.hayrli olsn.iki hormonn yuksek cikmis onlr nedir bilmiorm ama.
Insllh duzelir bi an once cnm. Gecmis olsn hayrli olsn simdidenTroitmis canım nette oyle yaziyor bakalim doktor ne dicek
Sagol kuzum insallahInsllh duzelir bi an once cnm. Gecmis olsn hayrli olsn simdiden
Kaç gün var adete. Bana pozitif gibi geldi. Yani ben bu testte çizgiyi görüyorumSizce pozitif mi birkaç saat geçtikten sonra çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?