Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Önceki hamileliğim de öğrenmeden 2 gün önce bende kusmuştum baya Canım. Bende kürtajdan sonra hiç adet belirtisi yaşamadım biliyor musun. Kürtajdan sonraki adetlerimde hiç göğüslerim şişmedi acımadı. Önceden adetlerimde hep şişer acırdı. Kürtajdan sonra acımadı hiç. Adet zamanı genelde kuruluk olur akıntı hamileliğe işaret oluyor benim de çok akıntım var hala da var. Batma çok oluyor bende ama rahatsız oluyorum baya yürürken. İnşallah hamilesindir

İnşâllah canım ya su an sadece kusma var vucut ısısı yuksek akıntı hala kremsı bır sekilde devam ediyor göğüs ağrısı yok ama böyle gerğin gögüslerim bakalım ne olacak

İnşâllah canım ya su an sadece kusma var vucut ısısı yuksek akıntı hala kremsı bır sekilde devam ediyor göğüs ağrısı yok ama böyle gerğin gögüslerim bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun canım hep hayırlısını iste. Güzel haberler alırsın inşallah hayırlısıyla

Kan testini yarın yaptıracağım bu ay ben femara çatlatma iğnesi yaptırdım çatlatma iğnesinin. 20. Günü test yaptım

Kizlar kan testimin sonucu cıktı anlayan varsa bakabilir mi

Eklentiler

• 20190722_193827.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 184
Sizce pozitif mi birkaç saat geçtikten sonra çıktı

Eklentiler

• IMG_20190722_223845.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_20190722_223805.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…