Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Slmlar. Baska yerlere de yazdim ama benim durumuma benzer durumlarla bilgisi olana pek rastlayamadim o yuzden buraya da yazayim dedim.
Adet 15 gun gecti olmadi. Preductor erly 18 gundur ince cizgi pozitif. Kan testi 5 gun evvel negatifti. Kist vb yok. Ekteki bu sabahki predictor erly onceki gunlere gore biraz daha pembe. Adet gunumden 3 4 gun sonra kahverengi hafif akinti vardi 1 gun icinde. Lh testlerim 14 gundur pik. Miratek erly days comfrt erly denemistim gecen hafta neg ti. Lutfen bisey bilen var mi? Bu durumda hamile olan da olmus. Test sonuclari kan veya idrar yanlis cikan olmus. Predictor erly hepsi mi bozuk konusu bir de.. 2 aydir hic 2ci cizgi cikmiyodu..

Bence bir kadın doğuma uzmanına gidin.Başıma böyle bişey gelmedi hiç

Canım doktorla görüştüm değerlerim normalmiş hamilelikte yüksek oluyormuş. Değerim düşük 161 olduğu icin yarın tekrar kan vericem 2 katına çıkmasi gerekiyormus
Evet cnm iki kati ya da yuzde 60 artmasi gerk diye biliorm. Hayrlisiyla saglickla artsin insllh. Ben de test yaptm dun varla yok arasnda bisy cikti.kizlr hep var dio ama yine de umiyszce bekliorm bana da dua et

Evet cnm iki kati ya da yuzde 60 artmasi gerk diye biliorm. Hayrlisiyla saglickla artsin insllh. Ben de test yaptm dun varla yok arasnda bisy cikti.kizlr hep var dio ama yine de umiyszce bekliorm bana da dua et
Benimde baya silik çıkmıştı testim kan verdim dün 161 cıktı yarin yine vericem sendede var kesin insallah saglikla kucagimiza aliriz

Kızlar sizce hamilemiyim ben bu testen hiç bişe anlamdm yardmcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden hepinze

Eklentiler

• IMG-20190723-WA0013.webp
    99,7 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20190723-WA0004.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG-20190723-WA0006.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 130
kan verdim öğleden sonra çıkacak heyacanla bekliyorum. polikistik over hastasıyım 2 senedir uğraşıyorum. tamda bugün tüp babek tedavisine başlayacaktık
İnş güzel bir değer cıkar canım allah büyük işte bak bende pkoyum 2 kızım var birine 1 sene bekledimtedavisiz oldum 2ci kızımda tedavisiz 2.ayımda oldu şükürler olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

çok güzel inşallah tedaviye gerek kalmadan bende sağlıklı evlat dünyaya getiririm :)

çok güzel inşallah tedaviye gerek kalmadan bende sağlıklı evlat dünyaya getiririm :)
İnşallah canım pko evet nalet bir illet regl düzeni alt üst ediyor zorlaştırıyor ama allah ol dedikten sonra emin ol hiçbişi engellemiyor varsa yiyecek rızkı cocugun bir şekilde oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…