- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.621
Adetim 20 gün gecikti. Lekelenme gibi oldu bir iki gün.Kaç gün var adete. Bana pozitif gibi geldi. Yani ben bu testte çizgiyi görüyorum
Bence bir kadın doğuma uzmanına gidin.Başıma böyle bişey gelmedi hiçSlmlar. Baska yerlere de yazdim ama benim durumuma benzer durumlarla bilgisi olana pek rastlayamadim o yuzden buraya da yazayim dedim.
Adet 15 gun gecti olmadi. Preductor erly 18 gundur ince cizgi pozitif. Kan testi 5 gun evvel negatifti. Kist vb yok. Ekteki bu sabahki predictor erly onceki gunlere gore biraz daha pembe. Adet gunumden 3 4 gun sonra kahverengi hafif akinti vardi 1 gun icinde. Lh testlerim 14 gundur pik. Miratek erly days comfrt erly denemistim gecen hafta neg ti. Lutfen bisey bilen var mi? Bu durumda hamile olan da olmus. Test sonuclari kan veya idrar yanlis cikan olmus. Predictor erly hepsi mi bozuk konusu bir de.. 2 aydir hic 2ci cizgi cikmiyodu..
Eki Görüntüle 2291558
Dtr kist yok dedi. Rahim duvari kalinligi iyimis. Bir sorun yok dedi. Tesekkurler yanit ucin.Bence bir kadın doğuma uzmanına gidin.Başıma böyle bişey gelmedi hiç
Canım doktorla görüştüm değerlerim normalmiş hamilelikte yüksek oluyormuş. Değerim düşük 161 olduğu icin yarın tekrar kan vericem 2 katına çıkmasi gerekiyormusInsllh duzelir bi an once cnm. Gecmis olsn hayrli olsn simdiden
Evet cnm iki kati ya da yuzde 60 artmasi gerk diye biliorm. Hayrlisiyla saglickla artsin insllh. Ben de test yaptm dun varla yok arasnda bisy cikti.kizlr hep var dio ama yine de umiyszce bekliormCanım doktorla görüştüm değerlerim normalmiş hamilelikte yüksek oluyormuş. Değerim düşük 161 olduğu icin yarın tekrar kan vericem 2 katına çıkmasi gerekiyormus
Benimde baya silik çıkmıştı testim kan verdim dün 161 cıktı yarin yine vericem sendede var kesin insallah saglikla kucagimiza alirizEvet cnm iki kati ya da yuzde 60 artmasi gerk diye biliorm. Hayrlisiyla saglickla artsin insllh. Ben de test yaptm dun varla yok arasnda bisy cikti.kizlr hep var dio ama yine de umiyszce bekliormbana da dua et
Insllh cnm saolasn. Bnm fotoda bile zor gorunuo. Insllh kuruma cizgisi deildir.Benimde baya silik çıkmıştı testim kan verdim dün 161 cıktı yarin yine vericem sendede var kesin insallah saglikla kucagimiza aliriz
Değildir canım merak etme normalde bembeyaz çıkıyor çünkü kurusa bile çizgi çıkmıyorInsllh cnm saolasn. Bnm fotoda bile zor gorunuo. Insllh kuruma cizgisi deildir.
Evet ben de o kdr test yaptm hic kuruma cizgisi cikmadi. Iki gun olmazsam test yaparmDeğildir canım merak etme normalde bembeyaz çıkıyor çünkü kurusa bile çizgi çıkmıyor
Cok mu damlattin cnm. Ya da bozuk bu tekrrlaKızlar sizce hamilemiyim ben bu testen hiç bişe anlamdm yardmcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden hepinze
Negatif gibiKızlar sizce hamilemiyim ben bu testen hiç bişe anlamdm yardmcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden hepinze
Evet cnm hayırlı olsun kan verip netleştirebilirsin sağlıkla gelişsin inşsizce hamilemiyim adetim 2 gün gecikti.
kan verdim öğleden sonra çıkacak heyacanla bekliyorum. polikistik over hastasıyım 2 senedir uğraşıyorum. tamda bugün tüp babek tedavisine başlayacaktıkEvet cnm hayırlı olsun kan verip netleştirebilirsin sağlıkla gelişsin inş
İnş güzel bir değer cıkar canım allah büyük işte bak bende pkoyum 2 kızım var birine 1 sene bekledimtedavisiz oldum 2ci kızımda tedavisiz 2.ayımda oldu şükürler olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinkan verdim öğleden sonra çıkacak heyacanla bekliyorum. polikistik over hastasıyım 2 senedir uğraşıyorum. tamda bugün tüp babek tedavisine başlayacaktık
çok güzel inşallah tedaviye gerek kalmadan bende sağlıklı evlat dünyaya getiririm :)İnş güzel bir değer cıkar canım allah büyük işte bak bende pkoyum 2 kızım var birine 1 sene bekledimtedavisiz oldum 2ci kızımda tedavisiz 2.ayımda oldu şükürler olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
İnşallah canım pko evet nalet bir illet regl düzeni alt üst ediyor zorlaştırıyor ama allah ol dedikten sonra emin ol hiçbişi engellemiyor varsa yiyecek rızkı cocugun bir şekilde oluyor işteçok güzel inşallah tedaviye gerek kalmadan bende sağlıklı evlat dünyaya getiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?