- 8 Ağustos 2018
- 112
- 148
- 103
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.641
amin inşallah çevre baskısı hissediyor insan özellikle. Zor aylar geçirdim.İnşallah canım pko evet nalet bir illet regl düzeni alt üst ediyor zorlaştırıyor ama allah ol dedikten sonra emin ol hiçbişi engellemiyor varsa yiyecek rızkı cocugun bir şekilde oluyor işte
Hayırlı olsun canım hamilesin. Tebriklersizce hamilemiyim adetim 2 gün gecikti.
Hayrli olsn cnm saglikla ilerlesnevet sonucu açıklıyorum beta hcg 148 :)
Aaa cok sevindim hayırlı olsun inşallah saglıkla ilerlerevet sonucu açıklıyorum beta hcg 148 :)
amin inşallah kese haftaya görünürmüş erkenmiş henüzHayrli olsn cnm saglikla ilerlesn
Evet genelde 5 6 da faln gorunur diolramin inşallah kese haftaya görünürmüş erkenmiş henüz
5 haftalıkken kese görünür cnm sağlıkla gelişsin inşamin inşallah kese haftaya görünürmüş erkenmiş henüz
inşallah canım haftaya kontrole gideceğim5 haftalıkken kese görünür cnm sağlıkla gelişsin inş
Kurumus test cnm ilk 10dakikasını çekmelisin sonrası yanıltıcıdırKızlar var mı sizceEki Görüntüle 2292423
Var canım kan verebilirsin pkodan dolayı kalitesiz yumurta diye birşey yok ben pkoyum 2 tane kızım var hayırlı olsunGunaydin kizlar, pko luyum adet duzensizligim var , bazen 37-45 arasinda regli oluyorum genelde. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim, bu ay da 45. Gunumde( dun) test yaptim direk boyle cikti, bugunde hafif lekelenmem var peceteye silince. Yine mi kimyasal diye dusunuyorum? 2 ay ust uste yasayan varmi? Pkodan dolayi kalitesiz yumurtluyor olabilirmiyim.
hafif silik bişi var bence de kan ver bakalım.Gunaydin kizlar, pko luyum adet duzensizligim var , bazen 37-45 arasinda regli oluyorum genelde. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim, bu ay da 45. Gunumde( dun) test yaptim direk boyle cikti, bugunde hafif lekelenmem var peceteye silince. Yine mi kimyasal diye dusunuyorum? 2 ay ust uste yasayan varmi? Pkodan dolayi kalitesiz yumurtluyor olabilirmiyim.
Var canım kan verebilirsin pkodan dolayı kalitesiz yumurta diye birşey yok ben pkoyum 2 tane kızım var hayırlı olsun
Yarına kadar lekelenmem adete dönüşmezse vericem kan inşallah canım. :/hafif silik bişi var bence de kan ver bakalım.
Ptesine kadar bekle canım lekelenmen varsa ama bence en azından progestan alabilirsin eczaneden düşmesin tutunsun diye sağlıklı ise.Gecen ay da kan verdim yine 40. Gunumde degerim 11 cikti 3 gun sonrada regli oldum. Uzuldum. Bu ayda 45. Gunumde cift cizgiyi gordum silikte olsa, lekelenmeye basladim. Yine kimyasalsa diye gidip kan vermeye bile korkuyorum. Sonuca sevinemedim. Rabbim kizlarinizi saglikla buyutmeyi naaip etsin canim.benimde 5 bucuk yasinda oglum var, kardes olsun diye istiyoruz 1 senedir.
Aynen beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem, regliye dönüşmezse kan vericem. progestron hapı ne var eczane direk veriyor mu? kafamıza göre içebiliyormuyuz hiç kullanmadımPtesine kadar bekle canım lekelenmen varsa ama bence en azından progestan alabilirsin eczaneden düşmesin tutunsun diye sağlıklı ise.
Dinlen bu sure zarfında agır iş yapma rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Netten de bakabilirsin doktorum bana vermişti düşmesin diye ilk kızımdada vardı lekelenme yerleşme kanaması dedi doktor 1 hafta içtim kesildi sonra kesemizi görmüştükAynen beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem, regliye dönüşmezse kan vericem. progestron hapı ne var eczane direk veriyor mu? kafamıza göre içebiliyormuyuz hiç kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?