- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.661
Tamam canım bakayım netten. Çalışıyorum sağlık ocağınada çıkamıyorum. püff.Netten de bakabilirsin doktorum bana vermişti düşmesin diye ilk kızımdada vardı lekelenme yerleşme kanaması dedi doktor 1 hafta içtim kesildi sonra kesemizi görmüştük
Düşmesin diye tedbir amaçlı veriliyor
Saglık ocagınada cıkabilirsin oda verir zaten
Umarım düşmez sağlıklı bir gebelik doktora gitseniz daha iyi olur ama çalışıyorum diyorsunuz.Tamam canım bakayım netten. Çalışıyorum sağlık ocağınada çıkamıyorum. püff.
Var canım cizgi doktora görün ama lekelenme varmış inş yerleşme kanamasıdır rabbim sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin inşKizlar adetime 3 gun var. Az once 4 saat idrar tutarak test yaptim cunku kahverengi bi akinti oldu suphelendim. Ilk 6. Dakikada cektigim foto bu?? Sizce bisey var mi? Daha once cok gebelik kaybim var.Eki Görüntüle 2292755 Eki Görüntüle 2292755
yaa gerçekten var dimi hayal görmedim yani. Ama ben daha önceki gebeliklerimde 2 gün önce bundan çok daha bariz bir çizgiyle öğrenmiştim ve aynı gün değerim 90 çıkmıştı. Bu kadar silik olması normal mi adete 3 gün kala?Var canım cizgi doktora görün ama lekelenme varmış inş yerleşme kanamasıdır rabbim sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin inş
Döllenmeyle alakalı canım o senin yumurtlamanlayaa gerçekten var dimi hayal görmedim yani. Ama ben daha önceki gebeliklerimde 2 gün önce bundan çok daha bariz bir çizgiyle öğrenmiştim ve aynı gün değerim 90 çıkmıştı. Bu kadar silik olması normal mi adete 3 gün kala?
Cnm çok benziyo testlerimiz ben de lekelenmeden şüphelenip yaptım testi biraz önce aynen böyle çıktı. Benim de geçen kasım ayında bi kimyasalım var adet günümde böyle çıkmıştı testim değerim 15 çıkmıştı. İnşallah bu da öyle olmazGunaydin kizlar, pko luyum adet duzensizligim var , bazen 37-45 arasinda regli oluyorum genelde. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim, bu ay da 45. Gunumde( dun) test yaptim direk boyle cikti, bugunde hafif lekelenmem var peceteye silince. Yine mi kimyasal diye dusunuyorum? 2 ay ust uste yasayan varmi? Pkodan dolayi kalitesiz yumurtluyor olabilirmiyim.
Ben de gordum hayrli olsnKizlar adetime 3 gun var. Az once 4 saat idrar tutarak test yaptim cunku kahverengi bi akinti oldu suphelendim. Ilk 6. Dakikada cektigim foto bu?? Sizce bisey var mi? Daha once cok gebelik kaybim var.Eki Görüntüle 2292755 Eki Görüntüle 2292755
Canim benimde sabahtan beri sadece silince pecete gelen lekelenmem var. Sen ne zaman gidince kan tahlili icin. Bu arada kacinci gundesin.Cnm çok benziyo testlerimiz ben de lekelenmeden şüphelenip yaptım testi biraz önce aynen böyle çıktı. Benim de geçen kasım ayında bi kimyasalım var adet günümde böyle çıkmıştı testim değerim 15 çıkmıştı. İnşallah bu da öyle olmazİnşallah seninki de sağlıklı devam eder
Ovulasyon testi yapmıştım pik gününün üstünden 12 gün geçti bugünDöllenmeyle alakalı canım o senin yumurtlamanla
Cizginin silikliğine bakma varsa fazla elinde bat gününe kadar tekrarla her sabah görüceksin artıcak o cizginin koyulugu evet görüyorum bende inş sağlıklıdır
Ovulasyon testi yapmıştım pik gününün üstünden 12 gün geçti bugün
Valla bilmiyorum yarın sabah bi tane daha yaparım çizgide belirginleşme varsa bi kan veririm diye düşünüyorum çünkü bende pıhtılaşma var gebeliklerimde kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyoCanim benimde sabahtan beri sadece silince pecete gelen lekelenmem var. Sen ne zaman gidince kan tahlili icin. Bu arada kacinci gundesin.
Ay inşallah sağlıkla devam eder yaaBen de gordum hayrli olsn
Bence gebelik var ..Belirtileriniz varmi peki:)Ay inşallah sağlıkla devam eder yaaeğer gebelikse bu 7. gebeliğim olucak 4,5 yıldır evliyim 1 kimyasal geçirdim diğerleri 8-10 haftalarda kalpleri durdu
tmm canım inşallah sen de haber ver inşallah aynı güzel kaderi paylaşırızbenimde durumum su ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum pkodan dolayi. Ama iliskiden sonra 12. Gun yaptim testi. Aslinda ayniyiz. Hayirlisi. Ins ikinci kimyasal gebeligi yasamayiz. Banada haber ver.
Ooo baya zor olmus senn icinAy inşallah sağlıkla devam eder yaaeğer gebelikse bu 7. gebeliğim olucak 4,5 yıldır evliyim 1 kimyasal geçirdim diğerleri 8-10 haftalarda kalpleri durdu
İnşallah canımBence gebelik var ..Belirtileriniz varmi peki:)
İnş sağlıkla tutunur cnm ama lekelenme için tedbirli olmalısınOvulasyon testi yapmıştım pik gününün üstünden 12 gün geçti bugün
Bilemiyorumki canım açıklayamıyor doktorlar pıhtılaşmaya bağlıyolar ama kan sulandırıcı da kullanıyorum ilk iki gebeliğim hariç. Bende rezerv düşüklüğü var amh 0,48 di en son. Bu arada gebeliklerimden birisi tüp bebek olmuştu ikizlerdi. Onlar da diğerleriyle aynı kaderi paylaştı malesefOoo baya zor olmus senn icinniye bole oluomus peki.
En azndan hamile kalabiliosn cok sukur
Evde de progestanım falan var kullansam mı acaba akşam eve geçince?İnş sağlıkla tutunur cnm ama lekelenme için tedbirli olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?