Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Laboquick erken gebelik testi nasıl sizce cizgi cıktı ama baya hayali

Eklentiler

• IMG_20190726_162115.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_20190726_162345.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 124
Kullan bence canım ve dikkat et cok hareket etmemeye calıs işteysende allah yardımcın olsun
Tmm cnm çok sağol zaten masa başı çalışıyorum oturma halindeyim sürekli.. Bir de inan bana olacak olan her türlü oluyo olmayacak olan da kırk takla atsan da gidiyo malesef deneyimlerimden edindiim kanaatim bu.. Herşeyin hayırlısı olsun.. ama bu güzel bir umut oldu bana denemeye devam edicem olmasa da :)

Allahım sonunu güzel yapsın canım mübarek günde o güzel yüregin gibi gönlünden ne geciyorsa kabul olsun saglıkla tutunsun

2.5 senedir regl olmuyorum ama yumurtluyorum emziriyorum 18 aydır
3 aylık korunma iğneleri beni bitirdi
Allah allah iğne yaptırmadığın halde mi olmuyorsun regl? Kaç defa yaptırmıştın? Bir arkadaşım 1 defa yaptırıp 8 ay kadar regl olmamıştı. Sonra doktor bu yöntemin kendisine uygun olmadığını söylemişti. Bence zaten çok zararlı bişey yaa hormonlarla oynuyor o iğneler İnşallah normale döner bünyen

İnş cnm 5 6 kez vuruldum ben şuan 4 aydır hiçbir korunma yöntemi kullanmıyoruz etkisi bittiğinden beri 4 ay oldu 1 sene olmayabilirsin dedi ama yumurtluyorsun

Hanımlar merhaba, rica etsem yardımcı olurmusunuz??
Beklenen adet tarihim 30 Temmuz... bugün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı.. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum..
hamileliğini silik çizgi ile öğrenen oldu mu merak ediyorum..

İnş cnm 5 6 kez vuruldum ben şuan 4 aydır hiçbir korunma yöntemi kullanmıyoruz etkisi bittiğinden beri 4 ay oldu 1 sene olmayabilirsin dedi ama yumurtluyorsun
ayy inşallah olur yaa yumurtluyorsan hamile kalabilirsin diye düşünüyorum canım Bi daha da o korunma yöntemini unut lütfen hormonal düzeni alt üst ediyo böyle şeyler

Benim de BAT 29-30 temmuz cnm az önce yaptığım testin fotosunu attım ben de endişeliyim biraz

Testin resmini atma şansın varmı yorumlayalım ben kızlarımı hep silik cizgi ile ögrendim

Kiyamam yaa.hepsi sana sefaatci olsnlr insllh.
Yeniden olup tutunur insllh Allh buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…