- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.681
Kullan bence canım ve dikkat et cok hareket etmemeye calıs işteysende allah yardımcın olsunEvde de progestanım falan var kullansam mı acaba akşam eve geçince?
Tmm cnm çok sağol zaten masa başı çalışıyorum oturma halindeyim sürekli.. Bir de inan bana olacak olan her türlü oluyo olmayacak olan da kırk takla atsan da gidiyo malesef deneyimlerimden edindiim kanaatim bu.. Herşeyin hayırlısı olsun.. ama bu güzel bir umut oldu bana denemeye devam edicem olmasa da :)Kullan bence canım ve dikkat et cok hareket etmemeye calıs işteysende allah yardımcın olsun
çok gölgede kalmış canım ama normal test yapsan daha iyi çıkar sanki bu arada benim testim de aynı marka ama normal testi. Senin kaç gün var?Laboquick erken gebelik testi nasıl sizce cizgi cıktı ama baya hayali
Allahım sonunu güzel yapsın canım mübarek günde o güzel yüregin gibi gönlünden ne geciyorsa kabul olsun saglıkla tutunsunTmm cnm çok sağol zaten masa başı çalışıyorum oturma halindeyim sürekli.. Bir de inan bana olacak olan her türlü oluyo olmayacak olan da kırk takla atsan da gidiyo malesef deneyimlerimden edindiim kanaatim bu.. Herşeyin hayırlısı olsun.. ama bu güzel bir umut oldu bana denemeye devam edicem olmasa da :)
2.5 senedir regl olmuyorum ama yumurtluyorum emziriyorum 18 aydırçok gölgede kalmış canım ama normal test yapsan daha iyi çıkar sanki bu arada benim testim de aynı marka ama normal testi. Senin kaç gün var?
Allah allah iğne yaptırmadığın halde mi olmuyorsun regl? Kaç defa yaptırmıştın? Bir arkadaşım 1 defa yaptırıp 8 ay kadar regl olmamıştı. Sonra doktor bu yöntemin kendisine uygun olmadığını söylemişti. Bence zaten çok zararlı bişey yaa hormonlarla oynuyor o iğneler2.5 senedir regl olmuyorum ama yumurtluyorum emziriyorum 18 aydır
3 aylık korunma iğneleri beni bitirdi
Hayırlı olsun hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKizlar adetime 3 gun var. Az once 4 saat idrar tutarak test yaptim cunku kahverengi bi akinti oldu suphelendim. Ilk 6. Dakikada cektigim foto bu?? Sizce bisey var mi? Daha once cok gebelik kaybim var.Eki Görüntüle 2292755 Eki Görüntüle 2292755
İnş cnm 5 6 kez vuruldum ben şuan 4 aydır hiçbir korunma yöntemi kullanmıyoruz etkisi bittiğinden beri 4 ay oldu 1 sene olmayabilirsin dedi ama yumurtluyorsunAllah allah iğne yaptırmadığın halde mi olmuyorsun regl? Kaç defa yaptırmıştın? Bir arkadaşım 1 defa yaptırıp 8 ay kadar regl olmamıştı. Sonra doktor bu yöntemin kendisine uygun olmadığını söylemişti. Bence zaten çok zararlı bişey yaa hormonlarla oynuyor o iğnelerİnşallah normale döner bünyen
çok teşekkür ederim canım inşallah yaa yarın sabah testi tekrar edicem bakalımHayırlı olsun hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
ayy inşallah olur yaa yumurtluyorsan hamile kalabilirsin diye düşünüyorum canımİnş cnm 5 6 kez vuruldum ben şuan 4 aydır hiçbir korunma yöntemi kullanmıyoruz etkisi bittiğinden beri 4 ay oldu 1 sene olmayabilirsin dedi ama yumurtluyorsun
Benim de BAT 29-30 temmuz cnm az önce yaptığım testin fotosunu attım ben de endişeliyim birazHanımlar merhaba, rica etsem yardımcı olurmusunuz??
Beklenen adet tarihim 30 Temmuz... bugün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı.. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum..
hamileliğini silik çizgi ile öğrenen oldu mu merak ediyorum..
Ztn eğer olursa 3cu bebegim olucak canım tüpümü bağlatırım sezeryanlaayy inşallah olur yaa yumurtluyorsan hamile kalabilirsin diye düşünüyorum canımBi daha da o korunma yöntemini unut lütfen hormonal düzeni alt üst ediyo böyle şeyler
Testin resmini atma şansın varmı yorumlayalım ben kızlarımı hep silik cizgi ile ögrendimHanımlar merhaba, rica etsem yardımcı olurmusunuz??
Beklenen adet tarihim 30 Temmuz... bugün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı.. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum..
hamileliğini silik çizgi ile öğrenen oldu mu merak ediyorum..
Kaset test te çok zor görünüyor erken gebelik testide bu şekilde..Testin resmini atma şansın varmı yorumlayalım ben kızlarımı hep silik cizgi ile ögrendim
kaset testin resmî de aynı, sizin testte ki gibiBenim de BAT 29-30 temmuz cnm az önce yaptığım testin fotosunu attım ben de endişeliyim biraz
Benim
Benim yaptığım kaset testin resmî de aynı, sizin testte ki gibi
Sağlıkla kucağına al canım hamilesin Allahın izniyleKaset test te çok zor görünüyor erken gebelik testide bu şekilde..
Lütfen birbirimize dua edelim.. kimin duası kabul olunur bilinmezEki Görüntüle 2292802
Kiyamam yaa.hepsi sana sefaatci olsnlr insllh.Bilemiyorumki canım açıklayamıyor doktorlar pıhtılaşmaya bağlıyolar ama kan sulandırıcı da kullanıyorum ilk iki gebeliğim hariç. Bende rezerv düşüklüğü var amh 0,48 di en son. Bu arada gebeliklerimden birisi tüp bebek olmuştu ikizlerdi. Onlar da diğerleriyle aynı kaderi paylaştı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?