- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.701
Erken gebelikte baya gorunuyo cnm insallah saglikla devam eder. Kaset biraz daha gec gosteriyo o yuzden normal oyle cikmasi bence..insallah hamileyizdir yaaBenim
kaset testin resmî de aynı, sizin testte ki gibi
Insallah cnm cok teşekkürler dualarini eksik etneKiyamam yaa.hepsi sana sefaatci olsnlr insllh.
Yeniden olup tutunur insllhAllh buyuk
Baya belli maşallah insallah sağlıklıdır sağ salim kucagınıza alırsınız cnmKaset test te çok zor görünüyor erken gebelik testide bu şekilde..
Lütfen birbirimize dua edelim.. kimin duası kabul olunur bilinmezEki Görüntüle 2292802
İlk test baya koyulaşmış canım sağlıkla gelsin inşGunaydin kizlar, persembe aksami ve biraz once yaptigim testi atiyorum, beta da yukselme olmusmudur? Dun yazmistim pkoluyum ve gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Bugun 47. Gunumdeyim.
Aminn canimm ya insallahİlk test baya koyulaşmış canım sağlıkla gelsin inş
Ptesi canım inş benim erken gebelik testiydiAminn canimm ya insallahsenin Testinde de cok silik hayali cizgi gozukuyor. Sende tekrarla mutlaka canim
Canim cok sukur lekelenmem suan yok, dun cok fena kasik agrimda vardi, Allaha sukur suanda oda yok. Bende pazartesiyi beklim diyorum kan icin. Yarin 1 tane daha yaparim kaset testten.Ptesi canım inş benim erken gebelik testiydi
Şuan elimde test kalmadı cünkü
Kan ver istersen lekelenmen vardı sanırım nasıl oldu
Kasık ağrısı normal Yerleşirken ağrı olur yerini iyice belli ederken canımCanim cok sukur lekelenmem suan yok, dun cok fena kasik agrimda vardi, Allaha sukur suanda oda yok. Bende pazartesiyi beklim diyorum kan icin. Yarin 1 tane daha yaparim kaset testten.
Gunaydin kizlar, pko luyum adet duzensizligim var , bazen 37-45 arasinda regli oluyorum genelde. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim, bu ay da 45. Gunumde( dun) test yaptim direk boyle cikti, bugunde hafif lekelenmem var peceteye silince. Yine mi kimyasal diye dusunuyorum? 2 ay ust uste yasayan varmi? Pkodan dolayi kalitesiz yumurtluyor olabilirmiyim.
Pozitif testiniz. Nacizane tavsiyem dr a gitmeniz. Ben de suan ki bebegimde tam regl gununde lekelenme yasadim progesteron hapi kullanmama ragmen. Dr bir de ignesini ekledi tutunmai icin. Yerlesme lekelenmesi demisti.Aynen beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem, regliye dönüşmezse kan vericem. progestron hapı ne var eczane direk veriyor mu? kafamıza göre içebiliyormuyuz hiç kullanmadım
Cizgi var :)Kizlar adetime 3 gun var. Az once 4 saat idrar tutarak test yaptim cunku kahverengi bi akinti oldu suphelendim. Ilk 6. Dakikada cektigim foto bu?? Sizce bisey var mi? Daha once cok gebelik kaybim var.Eki Görüntüle 2292755 Eki Görüntüle 2292755
Çok geçmiş olsun zor bir durum gerçekten.. güzel haberler alırsın inşallah en kısa zamandaAy inşallah sağlıkla devam eder yaaeğer gebelikse bu 7. gebeliğim olucak 4,5 yıldır evliyim 1 kimyasal geçirdim diğerleri 8-10 haftalarda kalpleri durdu
Canim senin lekelenme kahverengimiydi yoksa pembemi ? Bugun gelmedi gun boyunca, aksamustu yine hafif basladi.Pozitif testiniz. Nacizane tavsiyem dr a gitmeniz. Ben de suan ki bebegimde tam regl gununde lekelenme yasadim progesteron hapi kullanmama ragmen. Dr bir de ignesini ekledi tutunmai icin. Yerlesme lekelenmesi demisti.
Yani her lekelenme kimyasal gebelik olacak anlamina gelmiyor. Allah bagislasin simdidedn.
Cizgi var :)
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsunÇok geçmiş olsun zor bir durum gerçekten.. güzel haberler alırsın inşallah en kısa zamanda
kirmizimsiydi.Canim senin lekelenme kahverengimiydi yoksa pembemi ? Bugun gelmedi gun boyunca, aksamustu yine hafif basladi.
Benim acik kahvekirmizimsiydi.
Aaa seninde koyulasmis masallahCnm masallah cok gzl koyulasmis insallah boyle devam ederbenim de baya farketti gibi bugunki test bak Eki Görüntüle 2293159 Eki Görüntüle 2293160
Aynen ben de p.tesi kan vermeyi dusunuyorum cnm hersey yolunda giderse.. lekelenmem dun oldu 3 defa, sabah da vardi oglenden beri yok bisey.. fazla aksiyon yapmadm evdeydim butun gun uzandim falan.. senin nasil lekelenmen benimki sutlu kahverengi gibiydi?Aaa seninde koyulasmis masallahay boyle devam eder insallah. Ben Yarinda kaset test yapicam. Aksilik olmazsa pazartesi doktora artik. Sende lekelenme falan varmi cnm.
Benimkide ayni renk canim.Aynen ben de p.tesi kan vermeyi dusunuyorum cnm hersey yolunda giderse.. lekelenmem dun oldu 3 defa, sabah da vardi oglenden beri yok bisey.. fazla aksiyon yapmadm evdeydim butun gun uzandim falan.. senin nasil lekelenmen benimki sutlu kahverengi gibiydi?
Dinlenme halinde kal dikkat et kendine yarin tekrar test fotosu atarim ben de mutlaka..guzel haberlerle gorusuruz insallahBenimkide ayni renk canim.pazaetesi haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?