Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Gunaydin kizlar, persembe aksami ve biraz once yaptigim testi atiyorum, beta da yukselme olmusmudur? Dun yazmistim pkoluyum ve gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Bugun 47. Gunumdeyim.

Eklentiler

• 20190727_064220.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 95
  • 20190725_174930.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 99
Ptesi canım inş benim erken gebelik testiydi
Şuan elimde test kalmadı cünkü
Kan ver istersen lekelenmen vardı sanırım nasıl oldu
Canim cok sukur lekelenmem suan yok, dun cok fena kasik agrimda vardi, Allaha sukur suanda oda yok. Bende pazartesiyi beklim diyorum kan icin. Yarin 1 tane daha yaparim kaset testten.

Canim cok sukur lekelenmem suan yok, dun cok fena kasik agrimda vardi, Allaha sukur suanda oda yok. Bende pazartesiyi beklim diyorum kan icin. Yarin 1 tane daha yaparim kaset testten.
Kasık ağrısı normal Yerleşirken ağrı olur yerini iyice belli ederken canım
Aynen yarında yap sabah ptesi kan verirsin canım

Aynen beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem, regliye dönüşmezse kan vericem. progestron hapı ne var eczane direk veriyor mu? kafamıza göre içebiliyormuyuz hiç kullanmadım
Pozitif testiniz. Nacizane tavsiyem dr a gitmeniz. Ben de suan ki bebegimde tam regl gununde lekelenme yasadim progesteron hapi kullanmama ragmen. Dr bir de ignesini ekledi tutunmai icin. Yerlesme lekelenmesi demisti.
Yani her lekelenme kimyasal gebelik olacak anlamina gelmiyor. Allah bagislasin simdidedn.
Cizgi var :)

Canim senin lekelenme kahverengimiydi yoksa pembemi ? Bugun gelmedi gun boyunca, aksamustu yine hafif basladi.

Gunaydin kizlar, persembe aksami ve biraz once yaptigim testi atiyorum, beta da yukselme olmusmudur? Dun yazmistim pkoluyum ve gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Bugun 47. Gunumdeyim.
Cnm masallah cok gzl koyulasmis insallah boyle devam eder benim de baya farketti gibi bugunki test bak

Aaa seninde koyulasmis masallah ay boyle devam eder insallah. Ben Yarinda kaset test yapicam. Aksilik olmazsa pazartesi doktora artik. Sende lekelenme falan varmi cnm.
Aynen ben de p.tesi kan vermeyi dusunuyorum cnm hersey yolunda giderse.. lekelenmem dun oldu 3 defa, sabah da vardi oglenden beri yok bisey.. fazla aksiyon yapmadm evdeydim butun gun uzandim falan.. senin nasil lekelenmen benimki sutlu kahverengi gibiydi?

Benimkide ayni renk canim. pazaetesi haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…