- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.721
Maşallah artmış cnm senindeCnm masallah cok gzl koyulasmis insallah boyle devam ederbenim de baya farketti gibi bugunki test bak Eki Görüntüle 2293159 Eki Görüntüle 2293160
Insallah devami da gelir gercekten stresten olucem canim yaaMaşallah artmış cnm seninde
Bugun ve dunku testDinlenme halinde kal dikkat et kendine yarin tekrar test fotosu atarim ben de mutlaka..guzel haberlerle gorusuruz insallah
Artıyor maşallah sağlıkla tutunsunBugun ve dunku test
Amin canimmm yaaa insallahArtıyor maşallah sağlıkla tutunsun
Ay bunu sonradan gordumKizlar Ben dayanamadim bir saat once kan verdim. 316 cikti.
Aminnn canimm hepimizinkiniAy bunu sonradan gordumAllah tamamina erdirsin cnm insallahh
Lekelenmen ne durumda canim doktora gozuktun mu?Aminnn canimm hepimizinkini. Sendende guzel haberler bekliyorummm.
Doktor normal dedi, yerlesme lekelenmesi olabilir . Birsey yapmana gerek yok dediLekelenmen ne durumda canim doktora gozuktun mu?
Insallah o da biter gider cnm kanama olmadigi surece sorun yok zaten aslinda ama iste yine de insan bi tedirgin oluyor bende de basladi tekrar bugun leke ama gercekten cok az umarim sorun olmazDoktor normal dedi, yerlesme lekelenmesi olabilir . Birsey yapmana gerek yok dedi
persembe tekrar gidicem artis icin. Hatta haftaya gel dedide. Okadar bekleyemem yani.
Gordum testini, eger hamilelik yeniyse 1 gun de cok birsey degismez zaten takma onu kafana, bence iyi bile, silik olmamis. Kotu dusunme.Insallah o da biter gider cnm kanama olmadigi surece sorun yok zaten aslinda ama iste yine de insan bi tedirgin oluyor bende de basladi tekrar bugun leke ama gercekten cok az umarim sorun olmazben de yarin oglen kan vermeye gidicem isten izin alip haber veririm. Testlerimi gordun mu ayni dunkinin
Insallah yaaGordum testini, eger hamilelik yeniyse 1 gun de cok birsey degismez zaten takma onu kafana, bence iyi bile, silik olmamis. Kotu dusunme.
Hayırlı olsun canım maşallah güzel çıkmış değerindeKizlar Ben dayanamadim bir saat once kan verdim. 316 cikti.
Var cnm evet yarın sabah ilk idrarla bir daha yapMerhaba hanımlar sizce varmı?
Eki Görüntüle 2293432
Canım orda bır cizgi var gıbı duyuruyor ama sen daha net görürsün burdan bellı degıl hemen sılıkte olsa cıktı mı bir şeyMerhaba hanımlar sizce varmı?
Eki Görüntüle 2293432
Evde test yok sabah alıcam inşaAllah çıkmışken kanda vericemK
Var cnm evet yarın sabah ilk idrarla bir daha yap
Hayırlısı olsun canım istiyorsanız rabbim gönlünüze göre versin inş ama var yaniEvde test yok sabah alıcam inşaAllah çıkmışken kanda vericem
Normalde kasık batması bilmezdim aşırı batma var en büyük belirtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?