Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım orda bır cizgi var gıbı duyuruyor ama sen daha net görürsün burdan bellı degıl hemen sılıkte olsa cıktı mı bir şey
Hemen çıkmadı canm sabah saat 5te yaptım baktm çizgi yok yattım 1.5 saat sonra tekrar baktm böyle

Benim geç döllenme oldu sanırm
Çünkü adete hafta kala korunmasız oldu
Ve hiçbi testimde sornadan da olsa silik çizgi görmedim hep aynı markayla yaparım güvenilir bi test freely

Yarın yine yapıcam kanda vericem bakalım hayırlısı

Genelde canım bekleyen teste kuruma cizgisi cıkıyor ama sen yıne de kan ver inşaAllah hayırlı bir sonuc alırsın

Anladım canım tekrarla inş vardır

Olablirde canım hayırlısı inşaAllah
Aynen hayırlısı canım yarın yıne tekrarla ıdrar testinı cıkarsa hemen kan ver ama unutma ıkıncı cizgi ilk 5 dakikada cıkan cızgıdır sonra cıkanlar kuruma cizgisi oluyor bı kere başıma gelmişti de ondan bılıyorum

Koyulaşmış gayet canım BAT ne zamandı?
İki gün var canım. Üç gündür çıkıyor ama koyulaşmasını takip ettim ilk gebeliğim düşük olmuştu onda da böyle erken öğrenmiştim ama küçük değerlerin artmasını takip etmek çok yıprattı. Yarın kan vericem ama artık inşallah.

Haklısın canım çizgiyi görmek bir dert görmemek bir dert gerçekten çok stresli süreçler özellikle bizler gibi kayıplar yaşayanlar için.. Ben de bugün saat 14,30 da kan vermeye gidicem dünki testim seninki gibiydi bugün adet günüm.. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda..bizim ve tüm bekleyen arkadaşlarımızın

İnşallah canım Rabbim hayırlı evlatlar versin

Kızlar benim bugün adet günüm testlerimi atmıştım buraya bugün testim kalmamıştı yapamadım ama kan testine gitmeyi planlıyorum, ama sabah uyandığımda göğüs hassasiyetim neredeyse yokolmuş olduğunu farkettim, testi pozitif olan arkadaşlar meme hassasiyetiniz var mı? Olması şart mı?

Benim var canım ama önceki günkü gibi değil, daha az. :) stres yapma canım..

Yok canım benim hiç yok neredeyse diğer gebeliğimde de olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…