- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.761
Canım öyle olmuyor, acaba testmi hatalı. tekrar yapsanmıKızlar ilk damlattım tde cok belli idi pespembe ama c de belirdi ve sonrada baya silikleşti ve ögle kaldı öglemi oluyor normalde cizgi görebiliyonuzmu ben şaşı olucam sanırım
Allah allah baya t belirdi ama sonra silindi biraz idrara sıkışayım denerim canımCanım öyle olmuyor, acaba testmi hatalı. tekrar yapsanmı
Canım öyle olmuyor, acaba testmi hatalı. tekrar yapsanmı
Cok gölge gibi çıktı sanırım ilk idrar degilya ondan.Canım ben birşey göremedim ama fotoğraftan dolayımı acaba, sen görebiliyormusun?
anladım canım geçtimi günün peki?Cok gölge gibi çıktı sanırım ilk idrar degilya ondan.
Emin olamadım ısıkta belli oluykr
Geçmedi cnm 2.5 senedir olmuyorum regl ama yumurtluyormusum doktorun dediğianladım canım geçtimi günün peki?
Test dagilmiş canim fazla idrar koyuyorsunuzKızlar merhaba
Bugün regl olmam lazımdı ama olmadım, normalde hep sabah kalkınca olmuş olurdum.
Az önce bu testi yaptım çift çizgi belirmedi hiç.
Bi 10-15 dk geçince atmak için baktığımda böyleydi.
Pozitif olma ihtimali var mı? Yoksa ciddiye almayayım mı?
Test dagilmiş canim fazla idrar koyuyorsunuz
Evet canim adetin gelmese tekrar test yap sadece 3 damla koy hakinda hayirlisi cnmAa o yüzden mi
Bu modelden ilk defa kullandım becerememişim
İlk dakikalarda silik bile olsa 2. Çizgi yoktu.
Negatif olarak kabul edeyim o zaman dimi?
Çok teşekkür ederim bu arada.
Cnm betahcg 20.64 cikti.. sanirim kimyasal oldu buBenimkide ayni renk canim.pazaetesi haberlerini bekliyorum.
Ay cnm ya sanırım yine kimyasalCnm betahcg 20.64 cikti.. sanirim kimyasal oldu bu
Aynen cnm oyle oldu galiba bu degerden de yukselen hic duymadim acikcasiAy cnm ya sanırım yine kimyasal
Yarında bak cnm testte silik çıkarsa bilki düşüyor degerin.Aynen cnm oyle oldu galiba bu degerden de yukselen hic duymadim acikcasivarsa bi ses verse keske belki bi umudum olur
Biraz idrar tutayim test yapcam birazdan canim..lekelenmem bugun hic olmadi agrim da vardi onceki gunlerde o da yok bugun sifir agri.. birakti beni demekki bebegimYarında bak cnm testte silik çıkarsa bilki düşüyor degerin.
Kıyamam ya sevinmiştim sana gene mi olmadı lekelenmen ne durumda cnm
İnş bırakmamıştır canım yaBiraz idrar tutayim test yapcam birazdan canim..lekelenmem bugun hic olmadi agrim da vardi onceki gunlerde o da yok bugun sifir agri.. birakti beni demekki bebegim
Hayirlisi olsun canim haber vericem mutlakaİnş bırakmamıştır canım yabenide etiketle test yapınca
Canim, 3 gun bekle, regli olmazsan tekrar kan verirsin. Bende kimyasal yasadim gecen ay 11 di degerim. 3 Gun sonra regli oldum. Hayirlisi canim. 5 ten yukselen bile oluyor. Birde kimyasaldan sonra bende dahil hamilelik orani daha fazla.Cnm betahcg 20.64 cikti.. sanirim kimyasal oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?