- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.961
Günaydın canım bugün test yapcaktik sonucunu mutlaka paylaş merakla bekliyorumKalınlaşmada mi hissediliyor acaba eger yine olursa gidicem canım enteresan bir durum sanki kapanmış gibi diyordu ztn zorlamak istemedi de
Kargom gelsin yapıcam canımGünaydın canım bugün test yapcaktik sonucunu mutlaka paylaş merakla bekliyorum
Yok canım adet günümü bekliycem tekrar stres olmak istemiyorum bu geçen günkü testim buda laboquick marka oda böyle çıktı kafam çok karışık boşunda umutlanmak istemiyorumKargom gelsin yapıcam canımsen yap haber et gelince bende yapıcam
Süre bekledikten sonramı çıktı ilk 10 dk önemli bence bende laboquick sipariş verdimYok canım adet günümü bekliycem tekrar stres olmak istemiyorum bu geçen günkü testim buda laboquick marka oda böyle çıktı kafam çok karışık boşunda umutlanmak istemiyorum Eki Görüntüle 2299714
5 dk içinde cıktı canım ama zaman geçtikçe belirginleşti testin gelmedimi bende merakla bekliyorumSüre bekledikten sonramı çıktı ilk 10 dk önemli bence bende laboquick sipariş verdim
Kargom hala gelmedi gözüm yollarda kaldı ah aras kargo ah hep bunu yapıosunE EylulveEylem canım nerdesin testin gelmedimi
Cnm ya hayali bişiler var gibi ama emin değilimE EylulveEylem canım nerdesin testin gelmedimi
Canım hakinda hayırlısı olsun ama yok gibi bir hafta oldu olsaydı şimdi kopkoyu olmasada baya belirgin olurdu gibiCnm ya hayali bişiler var gibi ama emin değilim
Dimi bigkit testler yanılttı beni bir daha asla o marka test kullanmamCanım hakinda hayırlısı olsun ama yok gibi bir hafta oldu olsaydı şimdi kopkoyu olmasada baya belirgin olurdu gibi
Aynen bende almam bakalım inşallah laboquick da beni yaniltmazDimi bigkit testler yanılttı beni bir daha asla o marka test kullanmam
Laboquıck kullanıyorum yıllardır hiç yanıltmadı bence bebeğiniz sizinle testiniz pozitif hayırlı olsunAynen bende almam bakalım inşallah laboquick da beni yaniltmaz
Laboquick hiç yanıldıgını görmedim pozitif mi cıktı kız yoksaAynen bende almam bakalım inşallah laboquick da beni yaniltmaz
Laboquıck kullanıyorum yıllardır hiç yanıltmadı bence bebeğiniz sizinle testiniz pozitif hayırlı olsun
Laboquick hiç yanıldıgını görmedim pozitif mi cıktı kız yoksabaşka yaptınmı
5 gün kala mı yaptın testi yani eğer ögle ise dene yine derimYok canım pozitif degilde sillik cıktı ama sonradan değil 5 dk içinde cıktı adetime 5 gun vardı şimdi iki gün kaldı bakalım inşallah hayırlısıyla
Eki Görüntüle 2299881
Evet canım 5 gün kala yaptımyarin ilk idrarla denerim inşallah5 gün kala mı yaptın testi yani eğer ögle ise dene yine derim
Güzel haberlerle yazarsın inş bende ilk idrarla denicem şansımı geç geldi kargom bende cok su içmiştimEvet canım 5 gün kala yaptımyarin ilk idrarla denerim inşallah
Hadi hayırlı haberler veririz birbirimize inşallahGüzel haberlerle yazarsın inş bende ilk idrarla denicem şansımı geç geldi kargom bende cok su içmiştim
Bariz net :) Tebrik ederimAdetim 2 gun gecikti test yaptm boyle cikti hala inanamiyorm test bozuktur diye dusunuyorum bugun kan vermeye gidicem hayirlisi olsun insallah allah herkese yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?