- 2 Kasım 2015
- 76
- 48
- 38
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.981
Tebrikler allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAdetim 2 gun gecikti test yaptm boyle cikti hala inanamiyorm test bozuktur diye dusunuyorum bugun kan vermeye gidicem hayirlisi olsun insallah allah herkese yasatsin
Hayrli olsn cnm. Belirtilerin var miydiAdetim 2 gun gecikti test yaptm boyle cikti hala inanamiyorm test bozuktur diye dusunuyorum bugun kan vermeye gidicem hayirlisi olsun insallah allah herkese yasatsin
Hayrli olsn cnm belirtilerjn neydi acabaBenimde bugün peş peşe farklı saatlerde yaptığım idrar testlerim :)
Kan 44,6 çıktı
Teşekkür ederim umarım değerim yükselir sadece başım ağrıyorHayrli olsn cnm belirtilerjn neydi acaba
Insllh saglikla ilerlesn. Bas agrisi norml cnm. Gecmis miydi adetinTeşekkür ederim umarım değerim yükselir sadece başım ağrıyor
Yok geçmedi 2 gün var takvime baktım bugun olacağım sanıyordum ama daha varmışInsllh saglikla ilerlesn. Bas agrisi norml cnm. Gecmis miydi adetin
Anldm cnm. Belirtilerin var miydiYok geçmedi 2 gün var takvime baktım bugun olacağım sanıyordum ama daha varmış
Evet var 3-4 haftalık falan muhtemelenMerhaba kızlar benim adetim iki gün geçti ve test yaptım sizce var mı bişey bakabilirseniz çok sevinirim
Evet hamilesin tebriklerMerhaba reglime 5 gün var. Test bu şekilde gözüküyor sizce var mı?
Evet hamilesin tebriklerMerhaba kızlar benim adetim iki gün geçti ve test yaptım sizce var mı bişey bakabilirseniz çok sevinirim
Var canım benimde böyleydiMerhaba reglime 5 gün var. Test bu şekilde gözüküyor sizce var mı?
Test bozuk ya da fazla idrar damlatmışsınız büyük ihtimalle hamilesiniz ama netleştirmek için bir test daha yapın farklı markaKızlar yeni bebetimw test aldım ilişkiden sonra 11.günüm test ilk 15 dk kadar t çizgisinin olduğu bölge hep pembeydi o pembeliğin içinde 2 çizgi görünüyordu sonra o pembelik geçti bende iyice geçsin diye yıkadım sonuç bu böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı yada bu konu ile ilgi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun..
Negatif maalesefTestim bir gün sonra böyle oldu bu ne anlama geliyor acaba? Adetim 9 gün geçtikten sonra hiç olmadığı bir renkte damla damla geldi bi kaç gün sürdü sonrasında da bu testi yaptım. Ben atacaktım negatif diye ama annem attırmadı. Bu birgün sonraki hali. Sizce negatif mi?Eki Görüntüle 2302920 Eki Görüntüle 2302920
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?