- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.001
Maalesef negatifTestim bir gün sonra böyle oldu bu ne anlama geliyor acaba? Adetim 9 gün geçtikten sonra hiç olmadığı bir renkte damla damla geldi bi kaç gün sürdü sonrasında da bu testi yaptım. Ben atacaktım negatif diye ama annem attırmadı. Bu birgün sonraki hali. Sizce negatif mi?Eki Görüntüle 2302920 Eki Görüntüle 2302920
Teşekkür ederim cevap içinMaalesef negatif
Çok erkense gebelik testinde çıkmayabilir yumurtlama geç olmuş olabilir geç döllenme olabilir net sonuç için mens döneminin 6 gün sonrası kan testi yapmayı öneriyor doktorlarerken gebelik testi yaptim negatif cikti ama duphaston kullandim 6gun oldu biteli hala hastalanmadim normalde 4gun sonrasi hastalanirdim hic testin yanilma payi oldumu aranizda
tesekkurler saligunu duphastondan sonraki 10.gun oluyor hala regl olmazsam ozaman kan veririm artikÇok erkense gebelik testinde çıkmayabilir yumurtlama geç olmuş olabilir geç döllenme olabilir net sonuç için mens döneminin 6 gün sonrası kan testi yapmayı öneriyor doktorlar
Evet pozitif tebriklerMerhaba adetime iki gun kala erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptim. Gebelik testim pozitif olabilir mi sizceEki Görüntüle 2303118
Kaç gün sonra keseyi gördünüzBenimde bugün peş peşe farklı saatlerde yaptığım idrar testlerim :)
Kan 44,6 çıktı
Evet pozitifMerhaba adetime iki gun kala erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptim. Gebelik testim pozitif olabilir mi sizceEki Görüntüle 2303118
Bat ne kadar gectiMerhaba kızlar bugün test yaptım bu şekilde hastaneye gitsem kese görünür mü
Batım belli değil ki pco var bnde iki aydır adet olmadımBat ne kadar gecti
O zaman bi kan testi yaptirin, cikan degere gore kesenin gorunup gorunmeyecegini anlayabilirsiniz. 5000 ve uzerinde karindan, 1500-2000 civarinda da vajinal ultrasonda belli oluyor diye biliyorumBatım belli değil ki pco var bnde iki aydır adet olmadım
Yaptiktan kac dakika sonra cektiniz acaba? Bir cizgi var gibi.Kızlar bata 6 gün var sizce pozitif mi bu bişeyler var mı sizce
15-20 dk falan bata 6 gün varYaptiktan kac dakika sonra cektiniz acaba? Bir cizgi var gibi.
Bende de cok silik bir cizgi cikmisti 5 gun kala.15-20 dk falan bata 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?