- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.021
Bu kadar silik miydi fotoğraf var mıBende de cok silik bir cizgi cikmisti 5 gun kala.
Son 2 gune kadar cekmedim hic. Normalde bekledigi icin buharlasirken bir cizgi olusturuyor ona guvenmeyin deniyor ama sizinki oyle bir cizgi degil sanirim?Bu kadar silik miydi fotoğraf var mı
İnşallah değildir yA dünde yaptım aynı marka ama hiç buharlaşma çizgisi falan çıkmadı bugün çıktıSon 2 gune kadar cekmedim hic. Normalde bekledigi icin buharlasirken bir cizgi olusturuyor ona guvenmeyin deniyor ama sizinki oyle bir cizgi degil sanirim?
Hormon degerleri iki gun arayla iki katina cikiyor. Bekleyip gun asiri sabah idrariyla deneyebilirsiniz. Cizginin koyulasmasi gerekir.İnşallah değildir yA dünde yaptım aynı marka ama hiç buharlaşma çizgisi falan çıkmadı bugün çıktı
Bat ne zamanSelam kzlar sizde çizgiyi gördünüz mü yapınca hemen çıktı ama erken gebeliktir dimiEki Görüntüle 2304583
Adetim bı hafta geçti iki gün önce yaptım çıkmadı bu sabah böyle çıktıBat ne zaman
Hemen ciktiysa gebelik vardir emin degilsen baska bi markayla test yap istersenAdetim bı hafta geçti iki gün önce yaptım çıkmadı bu sabah böyle çıktı
İlk gebeligimde de bı hafta sonra olmuştu geç döllenme olmuştu acaba bu da mı öyle diye düşündüm ben yarın tekrar bı test yapım varsa bile çok erken daha galibaHemen ciktiysa gebelik vardir emin degilsen baska bi markayla test yap istersen
Seninki gec dollenmeye benziyo eger varsa tabi
Evet galiba buda gec dollenme yarin testi tekrarlayin emin olmak icinİlk gebeligimde de bı hafta sonra olmuştu geç döllenme olmuştu acaba bu da mı öyle diye düşündüm ben yarın tekrar bı test yapım varsa bile çok erken daha galiba
Tamam teşekkür ederimEvet galiba buda gec dollenme yarin testi tekrarlayin emin olmak icin
Ben çizgi görüyorum. İnşallah hamilesinÜstteki çatlatma ignesinin 13. Günü alttaki 14 yani bugün sizce kızlar
Canım çizgi görülüyor bence hemen kan ver . Benimde böyleydi bu sabah kan verdim sonuç bekliyorumÜstteki çatlatma ignesinin 13. Günü alttaki 14 yani bugün sizce kızlar
Üstteki çatlatma ignesinin 13. Günü alttaki 14 yani bugün sizce kızlar
Gerçekten miPozitif canım benim de 14. günde aynı alttaki gibiydi.
Kan verdinizmi hemen kaç çıktıPozitif canım benim de 14. günde aynı alttaki gibiydi.
Kan verdinizmi hemen kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?