Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hemen çıkmadı maalesef birini akşam yaptım baktım ilk 10 dakika yoktu sabah baktığımda ikinci çizgi vardı sonra 1 gün geçti bu sabah yaptım oda 2 saat sonra falan çıktı.
[/QUOTE

O zaman direkt pozitif diyemeyiz maalesef. Ancak kan testiyle emin olabilirsin. Ya da en guzeli adet gununu bekleyip yeni bir test yapmak. İnsallah hamilesindir.

Ben silik diye negatif düşünüp çöpe attım testimi sonra arkadaşıma sordum pozitif dedi hemen gittim kan verdim 1 saat sonra 79 çıktı. Bence bekleme hemen kan ver. Çatlatma iğnesi ile oldu benim de.
Bu yorumun cok hoşuma gitti, bu masumiyetten bende istiyorum ender rastlanan hcg cubugundaki ikinci silik cizgiyi görüp de ovulasyon testi muamelesi yapman beni beni benden aldı yaa

Bu yorumun cok hoşuma gitti, bu masumiyetten bende istiyorum☺☺ ender rastlanan hcg cubugundaki ikinci silik cizgiyi görüp de ovulasyon testi muamelesi yapman beni beni benden aldı yaa

Daha sonra bu gruptaki test örneklerine bakınca aslında benim çizgimin silik olmadığını fark etmem de ayrı bir olaydı tabi. İnsan hep test çizgisi gibi görmeyi bekliyor beş sene de bol bol gördüğüm negatif testlerden sonra öyle silik buçuk bir şey çıkınca test bozuk diye düşündüm salladım gitti.

Harika ya

Kızlar merhaba benimde adetime 3 gün var 2 testte de şeffaf bi çizgi var sizce ne olabilir
Aynı testi bende 4 gün önce yaptım. Akşam yaptım yoktu, sabah hayalet çizgi vardı, bende panikledim hemen başka testler daha aldım ama hepsi negatifti Ayrıca bende RİA var, kısmetse yakın zamanda çıkarttırıcam ve bebek düşünüyoruz bizde, hayırlısı

Kızlar benim idrar testimide yorumlarmısınız 6 gün kaldı bata ama dayamamadım yaptım ben sanki silik bi çizgi gördüm ama çok silik dikkatli bakınca gözüküyor sanki Yada hayal görüyor olabilirim tabii

Kızlar biri de bana akıl versin. Nerdeyse 1 yıldır ovu testi yapıyorum hiç bu ay olduğu gibi olmamıştı. Çok erken pozitif oldu normalde 18-20 arası pik olurdu bu ay reglim bittikten 3 gün sonra pozitif oldu ve 7 gündür koyu ama gebelik testleri negatif. Sizce neden böyle olmuş olabilir. Başına böyle bişi gelen var mı

Eklentiler

• D10F0624-791E-4F39-8E59-2991EA78887B.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 111
  • C89369C0-E8AA-4BB2-97CA-C89F8A80C3FA.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 93
  • 64039640-56D3-4882-9744-1D4729499FC8.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 203
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…