- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.041
Kızlar merhaba benimde adetime 3 gün var 2 testte de şeffaf bi çizgi var sizce ne olabilir
Hemen çıkmadı maalesef birini akşam yaptım baktım ilk 10 dakika yoktu sabah baktığımda ikinci çizgi vardı sonra 1 gün geçti bu sabah yaptım oda 2 saat sonra falan çıktı.Eğer hemen çıktıysa pozitif bence. Kan verin derim.
üstteki test bu sabah yaptığımHemen çıkmadı maalesef birini akşam yaptım baktım ilk 10 dakika yoktu sabah baktığımda ikinci çizgi vardı sonra 1 gün geçti bu sabah yaptım oda 2 saat sonra falan çıktı.
Hemen çıkmadı maalesef birini akşam yaptım baktım ilk 10 dakika yoktu sabah baktığımda ikinci çizgi vardı sonra 1 gün geçti bu sabah yaptım oda 2 saat sonra falan çıktı.
[/QUOTE
doğru diyorsun insan bekleyemiyor ki inşallah teşekkür ederimO zaman direkt pozitif diyemeyiz maalesef. Ancak kan testiyle emin olabilirsin. Ya da en guzeli adet gununu bekleyip yeni bir test yapmak. İnsallah hamilesindir.
Bu yorumun cok hoşuma gitti, bu masumiyetten bende istiyorumBen silik diye negatif düşünüp çöpe attım testimi sonra arkadaşıma sordum pozitif dedi hemen gittim kan verdim 1 saat sonra 79 çıktı. Bence bekleme hemen kan ver. Çatlatma iğnesi ile oldu benim de.
Bu yorumun cok hoşuma gitti, bu masumiyetten bende istiyorum☺☺ ender rastlanan hcg cubugundaki ikinci silik cizgiyi görüp de ovulasyon testi muamelesi yapman beni beni benden aldı yaa
Harika yaDaha sonra bu gruptaki test örneklerine bakınca aslında benim çizgimin silik olmadığını fark etmem de ayrı bir olaydı tabi.İnsan hep test çizgisi gibi görmeyi bekliyor beş sene de bol bol gördüğüm negatif testlerden sonra öyle silik buçuk bir şey çıkınca test bozuk diye düşündüm salladım gitti.
Aynı testi bende 4 gün önce yaptım. Akşam yaptım yoktu, sabah hayalet çizgi vardı, bende panikledim hemen başka testler daha aldım ama hepsi negatiftiKızlar merhaba benimde adetime 3 gün var 2 testte de şeffaf bi çizgi var sizce ne olabilir
Var var maşaallahDün beklenen adet günümdüsizce.?
Göremedim canım benEki Görüntüle 2307920 Eki Görüntüle 2307921
Kızlar benim idrar testimide yorumlarmısınız 6 gün kaldı bata ama dayamamadım yaptım ben sanki silik bi çizgi gördüm ama çok silik dikkatli bakınca gözüküyor sankiYada hayal görüyor olabilirim tabii
Teşekkürler canım cevabın için. Bakalım beklemekten başka çarem yokGöremedim canım ben
Bende göremedim ama daha gününüze çok var :) Umarım vardırEki Görüntüle 2307920 Eki Görüntüle 2307921
Kızlar benim idrar testimide yorumlarmısınız 6 gün kaldı bata ama dayamamadım yaptım ben sanki silik bi çizgi gördüm ama çok silik dikkatli bakınca gözüküyor sankiYada hayal görüyor olabilirim tabii
Teşekkürlerr UmarımmBende göremedim ama daha gününüze çok var :) Umarım vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?