- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.061
Var gibi gorunuo ama tekrr test yapman daha ii olurKızlar sizce var mı cok damlattım herhalde gene de ne diyorsunuz ?Eki Görüntüle 2309096
Bence hamilesin canımKızlar sizce var mı cok damlattım herhalde gene de ne diyorsunuz ?Eki Görüntüle 2309096
Hayırlı olsunKızlar merhaba benimde adetime 3 gün var 2 testte de şeffaf bi çizgi var sizce ne olabilir
Net çıkmamış fotoğrafı biraz daha aydınlık net çekme şansınız var mı o çizgi mi dağılma mı belli değilKızlar sizce var mı cok damlattım herhalde gene de ne diyorsunuz ?Eki Görüntüle 2309096
Hayırlı olsun canın bu sefer gayet iyi çıkmış maşallahKızlar merhaba bugün yarın adet olmam gerekiyordu ama kaç gündür alt karnımda müthiş bir adet sancısı var. Her seferinde kesin adet oldum diyorum ama olmuyor bende bugün test aldım ilk 10 saniyede hafif belirdi 4-5 dk içinde koyulaştı. Birde siz bakın istedim. 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim fakat o zaman ben bile zor görüyordum çizgiyi hatta sadece ben görüyordum 19 çıkmıştı değerim sonrada git gide düşmüştü değerim. Bu seferki daha koyu ama korkuyorum yine de eşim şuan görevde ona bile söyleyemedim ya yine bir şeyler ters giderse diye.. Sizce bu koyuluğa göre değerim kaçtır ???
İnşallah canım her şey nasip bakalım yarın sabah randevu aldım doktora gideceğimHayırlı olsun canın bu sefer gayet iyi çıkmış maşallah5 İnci haftayı doldurur gibi çıkmış geçen arkadaşım da yaptı aynı böyle çıktı onun 4 hafta 6 günlük denildi
Yok gibi canım tam adet gününde yapEki Görüntüle 2309194 kizlar varmi
Canım eğer testin varsa sabah ilk idrarla yapsana bide. Burda tam net belli değil.lütfen bişeu deyin kızlar
Canım sabah yapılan testin farkı varmi? Yani ben öğlen yapsam bile , su içmemiştim beş saatdır, beş saat sonraki ilk idrarla yaptım yani, yine de fark eder mi?Canım eğer testin varsa sabah ilk idrarla yapsana bide. Burda tam net belli değil.
Canım genelde herkes ilk idrarda dha net oluyor diyorlar o yüzden dedim ama senin 5 saat şeysini dikkat etmemiştim. Bu arada evet smdi attığın da çizgi belli ama 2 tane çizgi mi var canım orda yoksa ben mi yanlış görüyorumCanım sabah yapılan testin farkı varmi? Yani ben öğlen yapsam bile , su içmemiştim beş saatdır, beş saat sonraki ilk idrarla yaptım yani, yine de fark eder mi?
bu resmi de atdım canım, belki görürsün diye
Hayır canım iki çizgi değil, kuruyup öyle kalmış ,Canım genelde herkes ilk idrarda dha net oluyor diyorlar o yüzden dedim ama senin 5 saat şeysini dikkat etmemiştim. Bu arada evet smdi attığın da çizgi belli ama 2 tane çizgi mi var canım orda yoksa ben mi yanlış görüyorum
Olmazsa yarın bi dha yap canımHayır canım iki çizgi değil, kuruyup öyle kalmış ,
bide bu normal test, erken gebelik testi mi alsaydım diye düşünüyorum , ama girdiğim eczanede yoktu diye bunu aldım
Şimdi çok ağrım var karnım belim ayağım uzanıyorum
yarını da geçireyim canım, 22si sabah yapıcam inşAllahOlmazsa yarın bi dha yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?