Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Selan hanımlar bu testleri yaptım yarım saat sonrada kan verdim sonuç 0.1 Sizcede bir terslik yok mu testler ilk dakikalarında da belli oluyordu bu şekilde bana mı denk geldi iki bozuk test bat :18 Eylül bana bir yorum yaparsanız çok sevineceğim aklım karıştı

Eklentiler

• EDDB097F-A245-40FE-B03F-0760058A241F.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 240
Kızlar merhaba bugün yarın adet olmam gerekiyordu ama kaç gündür alt karnımda müthiş bir adet sancısı var. Her seferinde kesin adet oldum diyorum ama olmuyor bende bugün test aldım ilk 10 saniyede hafif belirdi 4-5 dk içinde koyulaştı. Birde siz bakın istedim. 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim fakat o zaman ben bile zor görüyordum çizgiyi hatta sadece ben görüyordum 19 çıkmıştı değerim sonrada git gide düşmüştü değerim. Bu seferki daha koyu ama korkuyorum yine de eşim şuan görevde ona bile söyleyemedim ya yine bir şeyler ters giderse diye.. Sizce bu koyuluğa göre değerim kaçtır ???

Eklentiler

• 7905AF88-B279-4B7C-936D-96D0F40D5D53.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 124
  • E96E2C76-9924-4A5E-8454-345279D22D61.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 159
Hayırlı olsun canın bu sefer gayet iyi çıkmış maşallah 5 İnci haftayı doldurur gibi çıkmış geçen arkadaşım da yaptı aynı böyle çıktı onun 4 hafta 6 günlük denildi

Hayırlı olsun canın bu sefer gayet iyi çıkmış maşallah 5 İnci haftayı doldurur gibi çıkmış geçen arkadaşım da yaptı aynı böyle çıktı onun 4 hafta 6 günlük denildi
İnşallah canım her şey nasip bakalım yarın sabah randevu aldım doktora gideceğim

Merhaba kızlar , bu testi öğlen yaptım, ama su içmemiştim zaten beş saat falan . ilk beş dakikada hiçbişey çıkmadı. ben de Amaaan olmadı diye düşünüb kenara koydum , hep öyle yaparım zaten. sonra uyudum işte , üstünden kaç saat gectikden sonra böyle oldu bilmiyorum, ama ben 4saat sonra baktım. bu arada yumurtlamadan 12 gün geçti, ve daha adetime 3 gün var. Böyle olup hamile kalanlar var mı? Ben hep bekletirim testleri , hatta bir gün falan sonra yine bakarım merakına, ama hiç böyle olmaz , o yüzden çoook umutlandım yaaa
Resimdekinden daha belli gözle baktığımda, ama burda böyle görünüyor

Eklentiler

• B612_20190920_195549_389.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 399
Canım eğer testin varsa sabah ilk idrarla yapsana bide. Burda tam net belli değil.
Canım sabah yapılan testin farkı varmi? Yani ben öğlen yapsam bile , su içmemiştim beş saatdır, beş saat sonraki ilk idrarla yaptım yani, yine de fark eder mi?
bu resmi de atdım canım, belki görürsün diye

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-20-21-51-40-629_com.instagram.android.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 376
Canım genelde herkes ilk idrarda dha net oluyor diyorlar o yüzden dedim ama senin 5 saat şeysini dikkat etmemiştim. Bu arada evet smdi attığın da çizgi belli ama 2 tane çizgi mi var canım orda yoksa ben mi yanlış görüyorum

Hayır canım iki çizgi değil, kuruyup öyle kalmış ,
bide bu normal test, erken gebelik testi mi alsaydım diye düşünüyorum , ama girdiğim eczanede yoktu diye bunu aldım
Şimdi çok ağrım var karnım belim ayağım uzanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…