- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.281
Şeker duşmesi baş donmesi yapıyor muDengesizlik oluyor sanki seker dusmesi veyahut tansiyon dusmesi gibi ama hersey temiz vertigo uok emara da girdim onda da sikinti yok
Tebrik ederim canım inşallah değerin artar ALLAH sağ sağlim sağlıkla doğmayı nasip etsin baya erken çıkmış senin sonuç benim geç çıktı yarın tekrar gidip kan vericem bakalım değerim iki kat artımı enson pazartesi 104 tü hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAHBugün kan testine gittim bizim kan testi biraz sorunlu dedi ama yine de yaptı doktor.adetime 4 gün var değer 30 cıktı. Hatta doktor bu kadar küçük bi değeri gebelik testi gördüyse bravo dedi . Bu sabah ta biraz daha koyulasmisti zaten. Bakalım cuma tekrar doktora gideceğim nasipse ....Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Aminnnnn inşallah Allah hepimize nasip etsin. Daha olsa da çok yeni zaten 27 yumurtlama tarihimdi 11.gün inşallah değerim yükselir korkuyorum bendeTebrik ederim canım inşallah değerin artar ALLAH sağ sağlim sağlıkla doğmayı nasip etsin baya erken çıkmış senin sonuç benim geç çıktı yarın tekrar gidip kan vericem bakalım değerim iki kat artımı enson pazartesi 104 tü hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAHcanım
Bu arada adet geçmiş miydi senin?Tebrik ederim canım inşallah değerin artar ALLAH sağ sağlim sağlıkla doğmayı nasip etsin baya erken çıkmış senin sonuç benim geç çıktı yarın tekrar gidip kan vericem bakalım değerim iki kat artımı enson pazartesi 104 tü hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAHcanım
Amin canım korkma ALLAH'IN izniyle değerlerin yükselir dua herşeyin başıdır nasipte varsa olur İNŞALLAH canımAminnnnn inşallah Allah hepimize nasip etsin. Daha olsa da çok yeni zaten 27 yumurtlama tarihimdi 11.gün inşallah değerim yükselir korkuyorum bende
Evet 26 gün geçti sonra kanda 104 çıktı sonuçBu arada adet geçmiş miydi senin?
Maşallah maşallah hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş..Evet 26 gün geçti sonra kanda 104 çıktı sonuç
Amin canım teşekkür ederim darısı tüm isteyen annelere inşallah hep güzel haberler duyarız burda ❤Maşallah maşallah hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş..❣
Amin İNŞALLAH canımMaasallah Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin insaallah
Kuzum ben goremedim sanki ama hayalet te olabilir. Sen adetten önce mi sonra mi yaptın bu testiSelam kizlar
Öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Siz birsey görüyormusunuz ?Eki Görüntüle 2551698
Belki de kuzum yarin ac karnina tekrar yap istersenAdetime daha baya var aslinda ama sanirim erken yumurtladim bu ay..
Yarinda silik görürsenbi hafta bekle sonra tahlil yaptır istersen.Adetime daha baya var aslinda ama sanirim erken yumurtladim bu ay..
2 gün daha beklicem sanirim canim.. 8 gün gecti yumurtlamamdan adetime 6 gün var ilk gebeligimdeki gibi hissediyorum kendimi bu ay aslinda o yüzden yaptim hayirlisi olur insallahBelki de kuzum yarin ac karnina tekrar yap istersen
Sen silik görüyormusun ?Yarinda silik görürsenbi hafta bekle sonra tahlil yaptır istersen.
Bende dayanamadım adetime 5 gün kala yaptım silik cizgi çıktı hemde 3 farklı testte. Adete 4 gün var kan verdim 30 cikti. Ama herkeste hemen çıkmayabilir.sen afet tarihini bekle istersen.2 gün daha beklicem sanirim canim.. 8 gün gecti yumurtlamamdan adetime 6 gün var ilk gebeligimdeki gibi hissediyorum kendimi bu ay aslinda o yüzden yaptim hayirlisi olur insallah
Ayyy amin inşallah ben daha cuna tekrar gidip hcg artışına baktıracağım dua edin nolur olumsuzluk olmasinSen silik görüyormusun ?
Rabbim seninkinide kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?