Pozitif İdrar Testi Örnekleri

slm kızlar cumanız mübarek olsun 30 da bir test yapmıştım orda 3dakikda da bir silik çıkmıştı bugün tekrar yaptım bu sefer 2 saniyede direk çıktı

Kızlar adetime 5 gün var ama bazı belirtiler hissetmiştim.bu ay ikinci kez klomen kullandım. Gebelik ovulasyon testinde de belli olur dediler. Lh testi yaptım onda 2. Cizgim sürekli koyulasti.. derken dayanamayıp normal gebelik testi yaptım çok az belirgin çizgi çıktı. Hemen eşime erken gebelik aldırdım ondada silik çıktı. Foto ekliyorum üstteki normal test alttaki erken gebelik .Yarın kan vermeye gideceğim ama sizce durum nedir ?

Eklentiler

• 20191105_202139.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 229
Arkadaslar merhaba aklimi kaciricam bana yardim edermiainiz? 2-3 gundur gebelik testi yapiyorum isikta tutunca gorunen bir cizgi ama o kadar silik ki yani cizginin yerini goruyorum sandim. Bu arada mide bulantisi basdonmesi ona keza. Gastiritim var ona yordum acikcasi. Basdonmesi de 5 yildir cekiyorum ondan da gectim. Neyse bugun idrarla test yaptim 5 ci dakikada belirip 7 ve 8 ci dakika da kipkirmizi oldu sonra ayni idrarla bir daha bir daha yaptim. Hepsi kizardi. Sinra zaman gecti midem agriycak gibi oldugundan azar azar biseyler yedim. Tekrar test yaptim cizgi yok. Yarin kan aldirmaya gidicem ama cok sabirsizim catliycam.

Aklimdaki sorular yiyip bitiriyor beni dun neden cikmadi bugun neden cikti bu cizgiler? Bir de benim erken menopoz durumum var. Bir gebeligim bebegimin kalbi durmasi sonucu 10. Hafta sonlandirildi. Cok korkuyorum umarim bir seyler ters gitmiyordur

Hamilesin

Slm kuzum baş donmesiyle ilgili soracaktım ben 1yıldır baş donemsi cekiyorum dışarı cıkmak kabus oldu son 4aydır şuan hamileyim ve iyice artı vertigo yok herşey normal tek emara girmedim senin ne tur baş donmen var

Bugün kan testine gittim bizim kan testi biraz sorunlu dedi ama yine de yaptı doktor.adetime 4 gün var değer 30 cıktı. Hatta doktor bu kadar küçük bi değeri gebelik testi gördüyse bravo dedi . Bu sabah ta biraz daha koyulasmisti zaten. Bakalım cuma tekrar doktora gideceğim nasipse ....Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Eklentiler

• 20191106_071948.webp
    9 KB · Görüntüleme: 126
Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim dunden beri belki 20 yi askin test yaptim bu sabah ilk idrarla da yaptim ama hic biri boyle cikmadi maalesef kan verdim sonuc bekliyorum. Tek marka kullanfim zaten toptan almistim 50 tane farkli bir sey de yapmadim ama sonuc maalesef negatif gosteriyor. Kani cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…