- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.261
hayırlı olsun hamilesiniz çok net belirginAdetim 5 gun geçti sizce hamilemiyim? Ilk cizgi once cikti ikinci cizgi 5 dk sonra azcikta olsa belirgin cikti
Cok teşekkür ederim. Siz oyle tastikleyince gozyaslarimi tutamadimhayırlı olsun hamilesiniz çok net belirgin
Hamilesiniz. Hemen gidin kan verinAdetim 5 gun geçti sizce hamilemiyim? Ilk cizgi once cikti ikinci cizgi 5 dk sonra azcikta olsa belirgin cikti
kıyamam tadını çıkarın sevinç gözyaşlarınız olsunCok teşekkür ederim. Siz oyle tastikleyince gozyaslarimi tutamadimCok karişik duygular içindeyim şuan
Cok tesekkur ederim. Pazartesi sağlık ocağına gidicem Allahin izniyleHamilesiniz. Hemen gidin kan verin
Cok sevindim sizin adiniza Allah anali babali büyütsünEki Görüntüle 2550260 slm kızlar cumanız mübarek olsun 30 da bir test yapmıştım orda 3dakikda da bir silik çıkmıştı bugün tekrar yaptım bu sefer 2 saniyede direk çıktı
Amin canım benim seninde ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin sanırım ikimizinde aynı ay kaldıCok sevindim sizin adiniza Allah anali babali büyütsün
HamilesinKızlar adetime 5 gün var ama bazı belirtiler hissetmiştim.bu ay ikinci kez klomen kullandım. Gebelik ovulasyon testinde de belli olur dediler. Lh testi yaptım onda 2. Cizgim sürekli koyulasti.. derken dayanamayıp normal gebelik testi yaptım çok az belirgin çizgi çıktı. Hemen eşime erken gebelik aldırdım ondada silik çıktı. Foto ekliyorum üstteki normal test alttaki erken gebelik .Yarın kan vermeye gideceğim ama sizce durum nedir ?
bence hamilesinIste sabah yaptigim testlerim
Slm kuzum baş donmesiyle ilgili soracaktım ben 1yıldır baş donemsi cekiyorum dışarı cıkmak kabus oldu son 4aydır şuan hamileyim ve iyice artı vertigo yok herşey normal tek emara girmedim senin ne tur baş donmen varArkadaslar merhaba aklimi kaciricam bana yardim edermiainiz? 2-3 gundur gebelik testi yapiyorum isikta tutunca gorunen bir cizgi ama o kadar silik ki yani cizginin yerini goruyorum sandim. Bu arada mide bulantisi basdonmesi ona keza. Gastiritim var ona yordum acikcasi. Basdonmesi de 5 yildir cekiyorum ondan da gectim. Neyse bugun idrarla test yaptim 5 ci dakikada belirip 7 ve 8 ci dakika da kipkirmizi oldu sonra ayni idrarla bir daha bir daha yaptim. Hepsi kizardi. Sinra zaman gecti midem agriycak gibi oldugundan azar azar biseyler yedim. Tekrar test yaptim cizgi yok. Yarin kan aldirmaya gidicem ama cok sabirsizim catliycam.
Bugün kan testine gittim bizim kan testi biraz sorunlu dedi ama yine de yaptı doktor.adetime 4 gün var değer 30 cıktı. Hatta doktor bu kadar küçük bi değeri gebelik testi gördüyse bravo dedi . Bu sabah ta biraz daha koyulasmisti zaten. Bakalım cuma tekrar doktora gideceğim nasipse ....Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...Hamilesin
Ben gordum cnm epey de olmuş yazalı sonucun nedirKızlar lütfen yorum yapın adete 5 gün var merak ettim yapiyim dedim böyle çıktı sizce bisey var mi . Normalde daha belirgin fotoda böyle çıktı umut varmıdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?