Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Insallah canım sende bize dua et hamilelerin duasi kabul olurmus zaten bu ay oldu oldu olmado 2 sene cocuk yapmak yok bize
Özel bi durum mu? Ederim canım etmem mi be çok uğraştım şükür duam kabul oldu bi de kalp atışını duyayım iyice rahatlayacağım.Rabbim herkesi umduguna kavustursun kimsenin kollarini bos birakmasin insallah

Eşim cok istiyor ben daha erken diyorum ama bende istiyorum tabi eger bu ayda olmazsa takmicam taşınma durumumuz vs var onlara odaklancam o yüzden ..
Aminn

Ya kızlar adetim 3 gün geçti ama böyle aksam yaptım sabah böyle aksam ne zaman cıktı çizgi bilmiyorum teste bakmadim yoktur diye sabah baktım varmidr sizce

Eklentiler

• 20191107_092102.webp
    59 KB · Görüntüleme: 170
  • 20191107_092048.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 214
Ya kızlar adetim 3 gün geçti ama böyle aksam yaptım sabah böyle aksam ne zaman cıktı çizgi bilmiyorum teste bakmadim yoktur diye sabah baktım varmidr sizce

Aynı şey benim başımda geldi sabah yaptım ve üstüne 1 buçuk saat uyuya kalmışım sonuç bu

Kızlar yarın testi tekrarlayın bence ya çok yenidir ondan böyle çıkar. Ya da test bozuktur. Genelde 5 dkdan sonrayı dikkate almayın diyorlar

Bu testlere kim var der hepside sonradan çıkmıştı
En son ki testten 1 gün sonra yaptığımda tek koyduğum fotoda ki hemen çıkmıştı adetim 12 gün geçmişti

Selam kızçeler 104 olan sonucum bugün 494.9 çıktı 2 gün de bu şekilde artmış sizce iyimi iki çocuğumda da hiç dikkat etmemiştim hcg yi cumartesi tekrar çağîrdı kontrole kan vericem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…