- 25 Haziran 2019
- 60
- 88
- 8
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.301
Insallah canım sende bize dua et hamilelerin duasi kabul olurmusAyyy amin inşallah ben daha cuna tekrar gidip hcg artışına baktıracağım dua edin nolur olumsuzluk olmasin
Özel bi durum mu? Ederim canım etmem mi be çok uğraştım şükür duam kabul oldu bi de kalp atışını duyayım iyice rahatlayacağım.Rabbim herkesi umduguna kavustursun kimsenin kollarini bos birakmasin insallahInsallah canım sende bize dua et hamilelerin duasi kabul olurmuszaten bu ay oldu oldu olmado 2 sene cocuk yapmak yok bize
Eşim cok istiyor ben daha erken diyorum ama bende istiyorum tabi eger bu ayda olmazsa takmicam taşınma durumumuz vs var onlara odaklancam o yüzden ..Özel bi durum mu? Ederim canım etmem mi be çok uğraştım şükür duam kabul oldu bi de kalp atışını duyayım iyice rahatlayacağım.Rabbim herkesi umduguna kavustursun kimsenin kollarini bos birakmasin insallah❣
Maalesef negatifBen gordum cnm epey de olmuş yazalı sonucun nedir
Inşallah vardr canm kan testi yaptrsak kesin olcakda geç çıkması kafa karıştırıyorAynı şey benim başımda geldi sabah yaptım ve üstüne 1 buçuk saat uyuya kalmışım sonuç bu
Eki Görüntüle 2552007
Inşallah vardr canm kan testi yaptrsak kesin olcakda geç çıkması kafa karıştırıyor
Ya kızlar adetim 3 gün geçti ama böyle aksam yaptım sabah böyle aksam ne zaman cıktı çizgi bilmiyorum teste bakmadim yoktur diye sabah baktım varmidr sizce
Bence ikinizede de varAynı şey benim başımda geldi sabah yaptım ve üstüne 1 buçuk saat uyuya kalmışım sonuç bu
Eki Görüntüle 2552007
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kavuşmak nasip olsunBu testlere kim var derhepside sonradan çıkmıştı
En son ki testten 1 gün sonra yaptığımda tek koyduğum fotoda ki hemen çıkmıştı adetim 12 gün geçmişti
Eki Görüntüle 2552051 Eki Görüntüle 2552053
Amin canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşaAllahHayırlı olsun cnm sağlıkla kavuşmak nasip olsun
Ay ınslaalh canm yaa umut oldun allah sağ salim kavustrsn bebeğiniBu testlere kim var derhepside sonradan çıkmıştı
En son ki testten 1 gün sonra yaptığımda tek koyduğum fotoda ki hemen çıkmıştı adetim 12 gün geçmişti
Eki Görüntüle 2552051 Eki Görüntüle 2552053
Inşallah vardr canm seninde hayirlisylaAynen ama benimki tüp bebek ve test tarihim 13 kasım galiba o günü beklicem
Amin canım benim Rabbim sizlerede sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallahAy ınslaalh canm yaa umut oldun allah sağ salim kavustrsn bebeğini
Benim de böyleydi negatif sandım oysa hamileymişimBuda yakından hali
Sonuç hamilemisiniz benim de silikti hamileydimAdetim beş gün gecikti öğleden sonra yaptım testi var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?