Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ya kizlar benimde adetim 5 gun geçti ilk gun test yaptim negatifti bugunde yaptim çok silik çizgi vardi anlamadim

Eklentiler

• 20191108_114316_HDR.webp
    22 KB · Görüntüleme: 159
  • 20191108_114237_HDR.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 155
  • 20191108_114209_HDR.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 157
Adetiniz kac gün geçti acaba?

Kizlar herkese merhaba bisey sormak istiyorum, adetim 10 gun geçti 5 gun geçince test yaptim iki cizgi çıktı ama kendimde hic hamilelik belirtisi olarak biseyler hissetmiyorum. Ikinci hamileligim olacak, Tahmini 5 haftalik hamileyim hala.kan vermedim.Ne bulanti, ne yorgunluk hicbisey yok bende hafif uyku vardi ama baska biseyim yok. Sizce normal mi

Merhaba kızlar 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Adetim biraz düzensiz ve bu ay inanılmaz bi göğüs hassasiyeti yaşadım test yapıyım dedim idrarı damlattığım anda çift çizgiyi gördüm ilk defa böyle oldu ve şok içindeyim . Bu ay hiç beklemiyordum. Yarın kan ta hlili için gitcem ama korku var içimde aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Kızlar çok ince bir çizgi görüyormusunuz
Bende çok silik hafif bir çizgi görüyorum benimde ilk bu şekilde çıktı sonra bir kaç gün baya bekledim çift çizgiyi gördüm üstünden iki hafta geçsin tekrar yap testi inşallah vardır canım

Son düzenleme:
Laboquick normal kaset testleri 6 değerini bile görüyor. Benim de pozitif çıktıktan bir gün sonraki değerim 18'di. İlk pozitif çıktığında 10'un altındaymış demek ki.

Kızlar çok ince bir çizgi görüyormusunuz
Kusura bakma ama orda cizgi falan yok belirgin bisey gorene kadar kendini umutlandirma bence .Sonra hayal kirikli olmasin.Burda hayal kirikligi yasayabilecegini hiç dusunmeden yorum yapiyolar Insallah vardir ama bu resimde yok...

Merhaba kizlar, adetime 4 gun kala Sabah idralimla asagidaki testleri yaptim sizce gebelik olabilir mi? 5 dk icinde hayali cizgi cikti.fotoda belli oluyor mu bilemedim.clere blue erken gebelik testi aldim az once hemen yaptim birsey cikmadi.fakat idrari bekletmeden yaptim.
Yumurtlama gununden sonra kasiklarim cok agridi.ardindan buna bel agrisi Eklendi.kasik agrim hafifledi ama bel ve sirt agrim devam ediyor.dun aniden koltuktan kalkmak istedigimde basim dondu.istahim cok acildi yemekten hemen sonra acikiyorun.uyumadan mutlaka bisey yemem gerekiyor.goguslerimde cok fazla hassasiyet yok hafif uclarinda agri var.bublar benim belirtilerim kizlar umarim saglikli hayirli bir hamileligin baslangici olur ve Allah isteyen herkese nasip Eder.

Yarın sabah ilk idrarla test yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…