- 29 Kasım 2018
- 84
- 35
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.321
Adetiniz kac gün geçti acaba?Arkadaslar merhaba aklimi kaciricam bana yardim edermiainiz? 2-3 gundur gebelik testi yapiyorum isikta tutunca gorunen bir cizgi ama o kadar silik ki yani cizginin yerini goruyorum sandim. Bu arada mide bulantisi basdonmesi ona keza. Gastiritim var ona yordum acikcasi. Basdonmesi de 5 yildir cekiyorum ondan da gectim. Neyse bugun idrarla test yaptim 5 ci dakikada belirip 7 ve 8 ci dakika da kipkirmizi oldu sonra ayni idrarla bir daha bir daha yaptim. Hepsi kizardi. Sinra zaman gecti midem agriycak gibi oldugundan azar azar biseyler yedim. Tekrar test yaptim cizgi yok. Yarin kan aldirmaya gidicem ama cok sabirsizim catliycam.
Kızlar çok ince bir çizgi görüyormusunuz
İnşallah canımHafif bi gölge görüyorum inşallah vardır
Bende çok silik hafif bir çizgi görüyorum benimde ilk bu şekilde çıktı sonra bir kaç gün baya bekledim çift çizgiyi gördüm üstünden iki hafta geçsin tekrar yap testi inşallah vardır canımKızlar çok ince bir çizgi görüyormusunuz
Laboquick normal kaset testleri 6 değerini bile görüyor. Benim de pozitif çıktıktan bir gün sonraki değerim 18'di. İlk pozitif çıktığında 10'un altındaymış demek ki.Tebrik ederim canım inşallah değerin artar ALLAH sağ sağlim sağlıkla doğmayı nasip etsin baya erken çıkmış senin sonuç benim geç çıktı yarın tekrar gidip kan vericem bakalım değerim iki kat artımı enson pazartesi 104 tü hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAHcanım
Kusura bakma ama orda cizgi falan yok belirgin bisey gorene kadar kendini umutlandirma bence .Sonra hayal kirikli olmasin.Burda hayal kirikligi yasayabilecegini hiç dusunmeden yorum yapiyolarKızlar çok ince bir çizgi görüyormusunuz
Merhaba bu mesaji yazdiginizda hamile miydinizkızlar bakabilirmisin hamilemiyim acaba
Adet günümden 3 gün önce yapılan test
Merhaba kizlar, adetime 4 gun kala Sabah idralimla asagidaki testleri yaptim sizce gebelik olabilir mi? 5 dk icinde hayali cizgi cikti.fotoda belli oluyor mu bilemedim.clere blue erken gebelik testi aldim az once hemen yaptim birsey cikmadi.fakat idrari bekletmeden yaptim.
Yumurtlama gununden sonra kasiklarim cok agridi.ardindan buna bel agrisi Eklendi.kasik agrim hafifledi ama bel ve sirt agrim devam ediyor.dun aniden koltuktan kalkmak istedigimde basim dondu.istahim cok acildi yemekten hemen sonra acikiyorun.uyumadan mutlaka bisey yemem gerekiyor.goguslerimde cok fazla hassasiyet yok hafif uclarinda agri var.bublar benim belirtilerim kizlar umarim saglikli hayirli bir hamileligin baslangici olur ve Allah isteyen herkese nasip Eder.Eki Görüntüle 2554496 Eki Görüntüle 2554497
Yarin Sabah ilk Idrarla tekrarlamayi dusunuyorum.hayirlisi insallahYarın sabah ilk idrarla test yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?