- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.341
Merhaba kac günlük gecikmeniz oldu acabaMerhaba kızlar 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Adetim biraz düzensiz ve bu ay inanılmaz bi göğüs hassasiyeti yaşadım test yapıyım dedim idrarı damlattığım anda çift çizgiyi gördüm ilk defa böyle oldu ve şok içindeyim . Bu ay hiç beklemiyordum. Yarın kan ta hlili için gitcem ama korku var içimde aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumEki Görüntüle 2552550
5 günlük gecikme sonucu oldu bir gün sonra kan tahlili verdim betahcg 2500 lerdeydiMerhaba kac günlük gecikmeniz oldu acaba
Benim icin de dua edin ins yarin testi tekrarlayacam ilk idrarla. Inanasim gelmiyo hala ya. Sonra 1 er gün arayla devam ederim tabi adet olmazsam5 günlük gecikme sonucu oldu bir gün sonra kan tahlili verdim betahcg 2500 lerdeydi
Tabiki ederimBenim icin de dua edin ins yarin testi tekrarlayacam ilk idrarla. Inanasim gelmiyo hala ya. Sonra 1 er gün arayla devam ederim tabi adet olmazsam
Şu an gecikme yok bakalim bekliyom ama. Doktora gidecem röntgen isterler diye test yaptim onda da varla yok arasi silik çıktı. Beklicem o yüzdenTabiki ederimKaç günlük bir gecikme yaşadınız
Şu an yine test yaptim biraz daha koyulasmis. Anne olmayi cok istiyorumTabiki ederimKaç günlük bir gecikme yaşadınız
Bence hamılesın inşallah kimyasal değildir 2. Cizgi belli görunuyorMerhaba herkese, 6 aydır bebek için deniyoruz, ağustosta kimyasal gebelik yaşadım. Adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım 17 çıktı. Yarın adet günüm. Biraz önce de idrar testi yaptım böyle çıktı. Fakat tıpkı kimyasalda yaşadığım gibi aşırı derecede adet sancısı çekiyorum. Acaba bu da mı öyle olacak, yoksa adet sancısı normal mi? Çarşamba günü kadın doğuma gideceğim ama bu ağrılar psikolojimi bozdu ha gitti ha gidecek diye bekliyorum
Kötüyü düşünme bence normal hamileliklerde ilk ay adet sancisina benzer agri oluyor diyorlar.En iyisi doktora muayene ol icin rahat etsin.İnsallah saglikli bir bebek geliyordurMerhaba herkese, 6 aydır bebek için deniyoruz, ağustosta kimyasal gebelik yaşadım. Adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım 17 çıktı. Yarın adet günüm. Biraz önce de idrar testi yaptım böyle çıktı. Fakat tıpkı kimyasalda yaşadığım gibi aşırı derecede adet sancısı çekiyorum. Acaba bu da mı öyle olacak, yoksa adet sancısı normal mi? Çarşamba günü kadın doğuma gideceğim ama bu ağrılar psikolojimi bozdu ha gitti ha gidecek diye bekliyorum
inşallah, teşekkür ederimBence hamılesın inşallah kimyasal değildir 2. Cizgi belli görunuyor
inşallah öyledir sağolunKötüyü düşünme bence normal hamileliklerde ilk ay adet sancisina benzer agri oluyor diyorlar.En iyisi doktora muayene ol icin rahat etsin.İnsallah saglikli bir bebek geliyordur
Bir test daha yapayım diyorum canım dün akşam bunu çok seyrek bir idrarla yaptım ilk görmeyinde hemen çöpe attım ama 5 dk beklemedim sadece 1 dk bekledim sonra gidip baktığımda üstünden 1 saat geçmişti böyle gördüm tam olarak ne zaman gözüktü bilmiyorumVar cok hafif eğer 5 10 dk icinde ciktiysa silik cizgi.kan vermelisin 2 gune 1 2 katina cikmali değerin
Yarin ilk idrarla testin kurallarina gorr yapmalısın canim.Bir test daha yapayım diyorum canım dün akşam bunu çok seyrek bir idrarla yaptım ilk görmeyinde hemen çöpe attım ama 5 dk beklemedim sadece 1 dk bekledim sonra gidip baktığımda üstünden 1 saat geçmişti böyle gördüm tam olarak ne zaman gözüktü bilmiyorum
Sağol yardımın için canımmmYarin ilk idrarla testin kurallarina gorr yapmalısın canim.
Kızlar bana birisi özel mesajla yardımcı olabilir mi birkaç fotoğrafla yardım isteyeceğim sizlerdenBana yardımcı olur musunuz varla yok aradı çok silik lütfen yardımcı olun var orda çok net bakınca görüyorum ama kimse fotoğrafta anlayamıyor fikirleriniz nedir?
Ankara halk sağlığı laboratuvarı internet sitesi bu daha önce burdan bakmış olan var mıAnkarada olan var mı sağlık ocağına kan verdim sonuca bakıyorum böyle çıkıyor anlamadım nerden nasıl bakacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?