Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba kac günlük gecikmeniz oldu acaba

Merhaba herkese, 6 aydır bebek için deniyoruz, ağustosta kimyasal gebelik yaşadım. Adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım 17 çıktı. Yarın adet günüm. Biraz önce de idrar testi yaptım böyle çıktı. Fakat tıpkı kimyasalda yaşadığım gibi aşırı derecede adet sancısı çekiyorum. Acaba bu da mı öyle olacak, yoksa adet sancısı normal mi? Çarşamba günü kadın doğuma gideceğim ama bu ağrılar psikolojimi bozdu ha gitti ha gidecek diye bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 249
Bence hamılesın inşallah kimyasal değildir 2. Cizgi belli görunuyor

Kötüyü düşünme bence normal hamileliklerde ilk ay adet sancisina benzer agri oluyor diyorlar.En iyisi doktora muayene ol icin rahat etsin.İnsallah saglikli bir bebek geliyordur

Bana yardımcı olur musunuz varla yok aradı çok silik lütfen yardımcı olun var orda çok net bakınca görüyorum ama kimse fotoğrafta anlayamıyor fikirleriniz nedir?

Eklentiler

• 55DF6997-7C2D-468C-A866-433B1944AB0A.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 247
Var cok hafif eğer 5 10 dk icinde ciktiysa silik cizgi.kan vermelisin 2 gune 1 2 katina cikmali değerin

Var cok hafif eğer 5 10 dk icinde ciktiysa silik cizgi.kan vermelisin 2 gune 1 2 katina cikmali değerin
Bir test daha yapayım diyorum canım dün akşam bunu çok seyrek bir idrarla yaptım ilk görmeyinde hemen çöpe attım ama 5 dk beklemedim sadece 1 dk bekledim sonra gidip baktığımda üstünden 1 saat geçmişti böyle gördüm tam olarak ne zaman gözüktü bilmiyorum

Yarin ilk idrarla testin kurallarina gorr yapmalısın canim.

Bana yardımcı olur musunuz varla yok aradı çok silik lütfen yardımcı olun var orda çok net bakınca görüyorum ama kimse fotoğrafta anlayamıyor fikirleriniz nedir?
Kızlar bana birisi özel mesajla yardımcı olabilir mi birkaç fotoğrafla yardım isteyeceğim sizlerden

Ankarada olan var mı sağlık ocağına kan verdim sonuca bakıyorum böyle çıkıyor anlamadım nerden nasıl bakacağımı

Eklentiler

• 2D08EF1D-C2DC-4E14-A6AD-E6B77EDA0C7E.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 294
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…