- 14 Mayıs 2019
- 820
- 559
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.361
sabah mı verdiniz dün bende sabah verdim de sonuç böyle çıkmadı dahaAnkara halk sağlığı laboratuvarı internet sitesi bu daha önce burdan bakmış olan var mı
e nabız dan da bakabilirsinizAnkarada olan var mı sağlık ocağına kan verdim sonuca bakıyorum böyle çıkıyor anlamadım nerden nasıl bakacağımı
Var gibi canım yarın testi tekrarla ama 4 damladan fazla damlatmaBenim de böyle cıktı sizce var mı ya kafayı yiyecem çok istiyorum adetime daha 2 gün var ara ara belim ağrıyor çok duygusal olmuşum herşeye ağlıyorum ve sağ kaşığım ara ara batıyor
Neden 4 damladan fazla damlatmayayım ki canım ben 4 5 damla damlamıştımVar gibi canım yarın testi tekrarla ama 4 damladan fazla damlatma
Çünkü idrar fazla geliyo o ikinci çizgi tarafı idrar yüzünden sararıp ikinci çizgiyi net göstermiyorNeden 4 damladan fazla damlatmayayım ki canım ben 4 5 damla damlamıştım
Anladı. Yarın tekrarlayacak inşallah vardır inşallah inşallahÇünkü idrar fazla geliyo o ikinci çizgi tarafı idrar yüzünden sararıp ikinci çizgiyi net göstermiyor
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin ama var gibiAnladı. Yarın tekrarlayacak inşallah vardır inşallah inşallah
İnşallah çok saolİnşallah canım Allah gönlüne göre versin ama var gibi
Cok silik bir cizgi var gibi.Gununun gecmesini bekleyip tekrar yap bence.Kızlar merhaba ben de regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi yoksa buharlaşma çizgisi mi?
Pazar günü tekrar yapıcam teşekkürlerCok silik bir cizgi var gibi.Gununun gecmesini bekleyip tekrar yap bence.
Çok az bile olsa silik çıkınca gebelik var kabul ediliyor kanda belli olurKızlar merhaba ben de regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi yoksa buharlaşma çizgisi mi?
Ankara halk sağlığı laboratuvarı internet sitesi bu daha önce burdan bakmış olan var mı
Merhaba kızlar 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Adetim biraz düzensiz ve bu ay inanılmaz bi göğüs hassasiyeti yaşadım test yapıyım dedim idrarı damlattığım anda çift çizgiyi gördüm ilk defa böyle oldu ve şok içindeyim . Bu ay hiç beklemiyordum. Yarın kan ta hlili için gitcem ama korku var içimde aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumEki Görüntüle 2552550
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?