Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Oncelikle allah kucagina almayi nasip etsin evet agrilarin normal baski yapdigi icin agri yapiyor benim de bi sorum son adet tarihim 15 ekim ve adet olmadim 2 gun once iki defa test yapdim ikiside net kirmizi cikdi yanilma payi varmidir gerci henuz adet olmadim ve geceleri mide bulandim var ve kasiklarda adet olacakmisim gibi agri var

Allah kucagina almayi nasip etsin insllah hayirli bi evlat olur bende gecen evde idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim insl sag salim meleklerimizi kucagimiza almayi nasip edeer allah

Benim de böyle cıktı sizce var mı ya kafayı yiyecem çok istiyorum adetime daha 2 gün var ara ara belim ağrıyor çok duygusal olmuşum herşeye ağlıyorum ve sağ kaşığım ara ara batıyor

Eklentiler

• 20191122_115253.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 280
Benim de böyle cıktı sizce var mı ya kafayı yiyecem çok istiyorum adetime daha 2 gün var ara ara belim ağrıyor çok duygusal olmuşum herşeye ağlıyorum ve sağ kaşığım ara ara batıyor

Var gibi canım yarın testi tekrarla ama 4 damladan fazla damlatma

Kızlar merhaba ben de regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde çıktı. Sizce pozitif mi yoksa buharlaşma çizgisi mi?

Eklentiler

• 1C9F8408-F297-401E-BD09-83EF8337B0EB.webp
    12 KB · Görüntüleme: 252

kan tahlilinizde de gebe cıktınız mı?

hangi marka testi kullandınız bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…