Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Sizce varmı? 16 kasım transfer. 8 hücreli tek embiryo. Bugün 8. Günüm. Yalnız şunuda sormak isterim kızlar. Transfer olduğum gün ovitralle yaptılar. Etkisi ne zaman geçer. Yorumlarsanız sevinirim.

Eklentiler

• 95CBB7F0-29CD-4BEC-8242-98C7D4FACA21.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 272
Sizce varmı? 16 kasım transfer. 8 hücreli tek embiryo. Bugün 8. Günüm. Yalnız şunuda sormak isterim kızlar. Transfer olduğum gün ovitralle yaptılar. Etkisi ne zaman geçer. Yorumlarsanız sevinirim.
Canım moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 12 13. Günlerde test yap bence çünkü iğnenin etkisi en az 10 gün sürüyor diyorlar

Kızlar bat son 5 gün kaldı sizce artık var diyebilir miyim

Eklentiler

• E8C0009F-5C6C-4AA5-868A-1C6D77701AE7.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 304
normal tabi betanın kaç çıktığı önemli değil gün aşırı ikiye katlanması önemli olan hayırlı olsun
Doktorlar belli değil diyorlar daha yukarıdaki 3 gün önceki testim aşağıdaki bugun ki testim hcg yükselmişmidir?

Eklentiler

• 15750534923078310386013902418545.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 259
Doktorlar belli değil diyorlar daha yukarıdaki 3 gün önceki testim aşağıdaki bugun ki testim hcg yükselmişmidir?
Çıkmştr tabki kuzm görüyormusn aralarındaki farkı baya baya burdaym diyor bebegn bizede dua et yeter kuzm belrtilern varsa yazarsan çok memnun olrm

Maşallah canım gayet yükselmiş görünüyor gün aşırı kan verip takip etmen gerekli hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bana da dua eder misin çok ihtiyacım var

Çıkmştr tabki kuzm görüyormusn aralarındaki farkı baya baya burdaym diyor bebegn bizede dua et yeter kuzm ❤ belrtilern varsa yazarsan çok memnun olrm
Kimyasaldan çok korkuyorum düşüklerimde var bide inşallah sağlıkla gelir Rabbim en kısa zamanda hatta inşllh beklenen regln gelmezz aminnnnKimsenin kucağı boş kalmaz inşallah Gönlümüzdeki en kısa zaman kucağımızda olsun..

Çıkmştr tabki kuzm görüyormusn aralarındaki farkı baya baya burdaym diyor bebegn bizede dua et yeter kuzm ❤ belrtilern varsa yazarsan çok memnun olrm
Adet günüme 1 hafta kala kasık ağrısı ve gögüs ağrısı bide hep adet olacakmış gibi ağrı lavaboya girdiğimde akıntı vardı diye adet oldm diyrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…