- 4 Mayıs 2019
- 59
- 51
- 8
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.381
Evetttkan tahlilinizde de gebe cıktınız mı?
hangi marka testi kullandınız bi de
Canım sanki çok silik çizgi var gibiSizce varmı? 16 kasım transfer. 8 hücreli tek embiryo. Bugün 8. Günüm. Yalnız şunuda sormak isterim kızlar. Transfer olduğum gün ovitralle yaptılar. Etkisi ne zaman geçer. Yorumlarsanız sevinirim.
Test yapmak icin erken deilmi cNimSizce varmı? 16 kasım transfer. 8 hücreli tek embiryo. Bugün 8. Günüm. Yalnız şunuda sormak isterim kızlar. Transfer olduğum gün ovitralle yaptılar. Etkisi ne zaman geçer. Yorumlarsanız sevinirim.
Canım moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 12 13. Günlerde test yap bence çünkü iğnenin etkisi en az 10 gün sürüyor diyorlarSizce varmı? 16 kasım transfer. 8 hücreli tek embiryo. Bugün 8. Günüm. Yalnız şunuda sormak isterim kızlar. Transfer olduğum gün ovitralle yaptılar. Etkisi ne zaman geçer. Yorumlarsanız sevinirim.
bende öyle düşündüm. benimki avuntu :)) hcg etkisidir muhtemelen.Canım moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir 12 13. Günlerde test yap bence çünkü iğnenin etkisi en az 10 gün sürüyor diyorlar
Eki Görüntüle 2559378
mrb kızlar adet günümde yaptım ve çıkan sonuç sizce gebelik varmı?
4 gebelik geçirdim düşükle sonuçlandılar onlarda böyle silik çıkıyolardı Bi korku var tekrar olur diye çok saol cnmbence silik de olsa ikinci cizgi gorunuyor. var diye dusunuyorum insallah :)
Silik bi çizgi var gözüküyor hamilesinizdir inşallahKızlar bat son 5 gün kaldı sizce artık var diyebilir miyim
İnşallah canımSilik bi çizgi var gözüküyor hamilesinizdir inşallah
normal tabi betanın kaç çıktığı önemli değil gün aşırı ikiye katlanması önemli olan hayırlı olsunKızlar adetin ikinci günü beta hcg 128 çıktı normalmi?
Doktorlar belli değil diyorlar daha yukarıdaki 3 gün önceki testim aşağıdaki bugun ki testim hcg yükselmişmidir?normal tabi betanın kaç çıktığı önemli değil gün aşırı ikiye katlanması önemli olan hayırlı olsun
Çıkmştr tabki kuzm görüyormusn aralarındaki farkı baya baya burdaym diyor bebegn bizede dua et yeter kuzmDoktorlar belli değil diyorlar daha yukarıdaki 3 gün önceki testim aşağıdaki bugun ki testim hcg yükselmişmidir?
Maşallah canım gayet yükselmiş görünüyor gün aşırı kan verip takip etmen gerekli hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bana da dua eder misin çok ihtiyacım varDoktorlar belli değil diyorlar daha yukarıdaki 3 gün önceki testim aşağıdaki bugun ki testim hcg yükselmişmidir?
Kimyasaldan çok korkuyorum düşüklerimde var bide inşallah sağlıkla gelirÇıkmştr tabki kuzm görüyormusn aralarındaki farkı baya baya burdaym diyor bebegn bizede dua et yeter kuzm ❤ belrtilern varsa yazarsan çok memnun olrm
Adet günüme 1 hafta kala kasık ağrısı ve gögüs ağrısı bide hep adet olacakmış gibi ağrı lavaboya girdiğimde akıntı vardı diye adet oldm diyrdmÇıkmştr tabki kuzm görüyormusn aralarındaki farkı baya baya burdaym diyor bebegn bizede dua et yeter kuzm ❤ belrtilern varsa yazarsan çok memnun olrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?