- 12 Aralık 2016
- 205
- 145
- 53
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.401
Hastanedym şuan hayırlı haber alırım inşallahMaşallah canım gayet yükselmiş görünüyor gün aşırı kan verip takip etmen gerekli hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bana da dua eder misin çok ihtiyacım var
Benim adete 1 gün kala 92 cikmisti en son 1700 leri gördü bi gün sonra da kese göründü. Normal yani canimKızlar adetin ikinci günü beta hcg 128 çıktı normalmi?
Benmde öyle aynı tarif ettiğin gbi adetime bi hafta var ve o yumrtlama akıntısından 1 hafta geçmiş olyor ama bi yanma var sanki adet olcagm zamanki gibi bir yanma hissi var herhalde yine adet olcmAdet günüme 1 hafta kala kasık ağrısı ve gögüs ağrısı bide hep adet olacakmış gibi ağrı lavaboya girdiğimde akıntı vardı diye adet oldm diyrdm
Aminnn bende düşükleri yaşadm bilirim o korkuyu inşallah bebegn sıkı sıkı tut ur sanaKimyasaldan çok korkuyorum düşüklerimde var bide inşallah sağlıkla gelir ❤ Rabbim en kısa zamanda hatta inşllh beklenen regln gelmezz aminnnnKimsenin kucağı boş kalmaz inşallah Gönlümüzdeki en kısa zaman kucağımızda olsun.. ❤
Cnm benimde yanmam var o değişebiliyor ben adet olacağım zaman 2 gün önce sancım başlar ve olrm 1 hafta önceden anlamam yani bide benim sivircelenme olr yüzümde adet olacağım zaman bu sefer olmadı hatta annem yüzüme bakar adetime yakın adet olacaksın derdi umudunu inancını hiç bir zaman kaybetme sizden ricam hergün bir ismi - azam duası okuyunBenmde öyle aynı tarif ettiğin gbi adetime bi hafta var ve o yumrtlama akıntısından 1 hafta geçmiş olyor ama bi yanma var sanki adet olcagm zamanki gibi bir yanma hissi var herhalde yine adet olcm
Tamm cnmm okuyacm ne olr dua et kuzmm değerinde çok iyi dilerm kucagnaa alırsnn bebbegni kuzmmCnm benimde yanmam var o değişebiliyor ben adet olacağım zaman 2 gün önce sancım başlar ve olrm 1 hafta önceden anlamam yani bide benim sivircelenme olr yüzümde adet olacağım zaman bu sefer olmadı hatta annem yüzüme bakar adetime yakın adet olacaksın derdi umudunu inancını hiç bir zaman kaybetme sizden ricam hergün bir ismi - azam duası okuyun
Amin inşallah ismin neydiTamm cnmm okuyacm ne olr dua et kuzmm değerinde çok iyi dilerm kucagnaa alırsnn bebbegni kuzmm
Zehra kuzm Senin ismin ney bende evdeymmAmin inşallah ismin neydi
Dua edeyim?
Hilal canım bu arada çrşmba günü beta hcg 128 bugun 400 iymdr?Zehra kuzm Senin ismin ney bende evdeymmçok saol gülüm
Iyi degerlerin maşallahHilal canım bu arada çrşmba günü beta hcg 128 bugun 400 iymdr?
Kuzm iyi gayet sıkntı yapama dinlen ve tutunsn meleğinHilal canım bu arada çrşmba günü beta hcg 128 bugun 400 iymdr?
Evet bugun verdim doktor iyi dedi ama bilmyrm iğne verdi kullanyrmYani bugün mü verdin kano ne zamn verdin
Değerin iyi kuzmm Sağlıkla artıyor sakn başka bişey dahi düşünme sadece dua et ve keyfini sürEvet bugun verdim doktor iyi dedi ama bilmyrm iğne verdi kullanyrm
İnşallah canımmDeğerin iyi kuzmm Sağlıkla artıyor sakn başka bişey dahi düşünme sadece dua et ve keyfini sür
Canımsn kuzmİnş
İnşallah canımmHer duamda aklımdasın❤
Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Hamilesin canım, hayırlı olsun.Regl olmama 3 gün var sabırsız davranıp test yaptım ama silik çizgi var sizce durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?