Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Maşallah canım gayet yükselmiş görünüyor gün aşırı kan verip takip etmen gerekli hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bana da dua eder misin çok ihtiyacım var
Hastanedym şuan hayırlı haber alırım inşallah Etmezmiyim en geç 10 aya kadar bebeğin kucağında olur inşallah

Adet günüme 1 hafta kala kasık ağrısı ve gögüs ağrısı bide hep adet olacakmış gibi ağrı lavaboya girdiğimde akıntı vardı diye adet oldm diyrdm
Benmde öyle aynı tarif ettiğin gbi adetime bi hafta var ve o yumrtlama akıntısından 1 hafta geçmiş olyor ama bi yanma var sanki adet olcagm zamanki gibi bir yanma hissi var herhalde yine adet olcm

Aminnn bende düşükleri yaşadm bilirim o korkuyu inşallah bebegn sıkı sıkı tut ur sana

Benmde öyle aynı tarif ettiğin gbi adetime bi hafta var ve o yumrtlama akıntısından 1 hafta geçmiş olyor ama bi yanma var sanki adet olcagm zamanki gibi bir yanma hissi var herhalde yine adet olcm
Cnm benimde yanmam var o değişebiliyor ben adet olacağım zaman 2 gün önce sancım başlar ve olrm 1 hafta önceden anlamam yani bide benim sivircelenme olr yüzümde adet olacağım zaman bu sefer olmadı hatta annem yüzüme bakar adetime yakın adet olacaksın derdi umudunu inancını hiç bir zaman kaybetme sizden ricam hergün bir ismi - azam duası okuyun

Tamm cnmm okuyacm ne olr dua et kuzmm değerinde çok iyi dilerm kucagnaa alırsnn bebbegni kuzmm

Ya benmde akıntıdan sonra bazı belrtilern var ama bilmyorm bu ay soğan suyu içtim adetm günümden önce geleckse ondan mı diyormm ama inşallah değildr Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…