- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.421
Merhaba bu test sonucu hamile kaldınız mı merak ediyorumMerhaba herkese, 6 aydır bebek için deniyoruz, ağustosta kimyasal gebelik yaşadım. Adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım 17 çıktı. Yarın adet günüm. Biraz önce de idrar testi yaptım böyle çıktı. Fakat tıpkı kimyasalda yaşadığım gibi aşırı derecede adet sancısı çekiyorum. Acaba bu da mı öyle olacak, yoksa adet sancısı normal mi? Çarşamba günü kadın doğuma gideceğim ama bu ağrılar psikolojimi bozdu ha gitti ha gidecek diye bekliyorum
Kan tahlili verdiniz mi benimde bu şekil çıktı bugün doktora gideceğim inşallah hamileyimdir... Allah’ım herkese nasip etsin sonucu merak ettim tatlımevet testimi yaptım ve bu şekilde çıktı, sanırım hamileyim. Reglime iki gün var daha
Evet verdim ve hamileyimKan tahlili verdiniz mi benimde bu şekil çıktı bugün doktora gideceğim inşallah hamileyimdir... Allah’ım herkese nasip etsin sonucu merak ettim tatlım
İnşAllah öyle bir heyecan var ki kalbim duracak gibi Allah ım gönlüme hayatıma ve hayırlı bir şekilde razı kılsın inşallah canım Allah herkese de nasip etsinEvet verdim ve hamileyim ☺ Allah gönlüne göre versin inşallah canımm
Evet hamileyim 5 haftalıkMerhaba bu test sonucu hamile kaldınız mı merak ediyorum
Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet hamileyim 5 haftalık
Arkadaşlar 2. Bebeği hiç düşünmüyorduk cevap yazarsanız çok sevinirim kafam karıştı iyiceArkadaşlar merhabalar bir tane bebeğim var 16 aylık 3 aydır geç regl oluyorum gecikmeye göre bat a 7 gün var ve yaklaşık 3 4 gün önce pembe leke geldi dr. A gittim rahim kalınlaşmış dediler ve yumurtlamamışsın dediler ben bugün test yaptım çok açık ve silik bir hayalet çizgi vardı. Bakar mısınız resme
Pembe leke tutunma lekesi olabilir yeni tutunduysa hemen idrarda net çıkmaz canım bir kaç gün bekle sonra yap istersen ya da direk kan testi yaptır en net öyle anlarsınArkadaşlar 2. Bebeği hiç düşünmüyorduk cevap yazarsanız çok sevinirim kafam karıştı iyice
Yakın çekimde çok silik pembe çizgi gözüküyor ben gördüm en azındanArkadaşlar 2. Bebeği hiç düşünmüyorduk cevap yazarsanız çok sevinirim kafam karıştı iyice
Kanda ertesi gün yapıldı negatif çıktı canım dr birkaç gün bekle öyle gel demişti devlette ben özele gittim o da rahim duvarı kalınlaşmış yumurtlamamışsın bu ay dedi bu ultrason dan anlaşılır mı hiç bilmiyorum ama öyle dedi teşekkür ederim cevapladığın içinPembe leke tutunma lekesi olabilir yeni tutunduysa hemen idrarda net çıkmaz canım bir kaç gün bekle sonra yap istersen ya da direk kan testi yaptır en net öyle anlarsın
Teşekkür ederim hayırlısı olur inşallahYakın çekimde çok silik pembe çizgi gözüküyor ben gördüm en azından
Allah gönlündekini nasip etsin canım benimKanda ertesi gün yapıldı negatif çıktı canım dr birkaç gün bekle öyle gel demişti devlette ben özele gittim o da rahim duvarı kalınlaşmış yumurtlamamışsın bu ay dedi bu ultrason dan anlaşılır mı hiç bilmiyorum ama öyle dedi teşekkür ederim cevapladığın için
İnşaallah Hakkında Hayırlısı olsun Arkadaşım.Varsa da bebek İsyan etme Mevla nasipsiz Hiç bi canlıyı yaratmaz Ne mutlu sana ki İstemedense olsa veriyor Bizim içinde Dualarını eksik etmeTeşekkür ederim hayırlısı olur inşallah
Rabbim sizler gibi isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah canımmİnşaallah Hakkında Hayırlısı olsun Arkadaşım.Varsa da bebek İsyan etme Mevla nasipsiz Hiç bi canlıyı yaratmaz Ne mutlu sana ki İstemedense olsa veriyor Bizim içinde Dualarını eksik etme
Amin çok teşekkür ederim CanımRabbim sizler gibi isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah canımm
Valla o cizgiyi ben de görüyorum canim ben de baktim ilk yaptığım test aynen böyle hayalet ve 1 hafta önce öğrenmiş oldum idrarla. Şu an cok şükür hersey yolundaArkadaşlar merhabalar bir tane bebeğim var 16 aylık 3 aydır geç regl oluyorum gecikmeye göre bat a 7 gün var ve yaklaşık 3 4 gün önce pembe leke geldi dr. A gittim rahim kalınlaşmış dediler ve yumurtlamamışsın dediler ben bugün test yaptım çok açık ve silik bir hayalet çizgi vardı. Bakar mısınız resme
Canım bugün erken gebelik testi yaptım o da aynı şekilde 5-10 dk arasında çok belli olmayan apaçık pembe çizgi çıktı nolucak ben bilmiyorum. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canımValla o cizgiyi ben de görüyorum canim ben de baktim ilk yaptığım test aynen böyle hayalet ve 1 hafta önce öğrenmiş oldum idrarla. Şu an cok şükür hersey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?