- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.441
Bence hamilesiniz , tebrik ederimarkadaşlar merhaba adetime 4 dün var ve ilk kan tahlili yaptırmıştım 6.28 çıkmıştı bügün merak ettim ve gebelik testide aldım yaptım pozitif çıktı yanılmış olamam değilmi? Eki Görüntüle 2564115
inşllh teşekkür ederimBence hamilesiniz , tebrik ederim ☺
Rica ederiminşllh teşekkür ederim
aklımda değil fakat eczanede 5 liraya satılan testlerden aldımRica ederim ☺ Testin markası ne acaba
Ben 9 10 gün kala hayalet bi cizgiyle öğrendim bi gün arayla testlere devam ettim koyulasip koyulasmadigini ve şu an cok şükür kalp atimini da duydum gectigimiz cumartrsi. Tabi onceki ay kimyasal geçirdiğim icin inanmakta güçlük cektim ki o yuzden birer gün arayla testi tekrarlayip koyulaşip koyulasmadigini takip ettim ki hayal kirikligina uğramim.arkadaşlar merhaba adetime 4 dün var ve ilk kan tahlili yaptırmıştım 6.28 çıkmıştı bügün merak ettim ve gebelik testide aldım yaptım pozitif çıktı yanılmış olamam değilmi? Eki Görüntüle 2564115
Valla hic dikkat etmedim canim onaMerhabalar. İdrar testi pozitif olan arkadaşlar. İdrarınız da bulanıklık varmıydı?
Adatıp reyhan kaplan dogumumu yaptı çok memnun kaldımarkadaşlar sakarya da olan varsa hangi kadın doğum doktorunıu önerirsiniz
merhaba canım idrarımın rengi çok koyuydu ve çok bulanıktıMerhabalar. İdrar testi pozitif olan arkadaşlar. İdrarınız da bulanıklık varmıydı?
Kızlar yanılıyor olamam degıl mı adete 4 gün var
Tesekkur ederım canım Koyulasma ya göre kan da vereceğim Allah isteyen hasretini ceken herkese versın içinde bizlere deVar bence . Kan testi yaptırır hemen bizede bildirdi sonucu . Hayırlı olsun
Tesekkur ederım canım Koyulasma ya göre kan da vereceğim Allah isteyen hasretini ceken herkese versın içinde bizlere de
Kuruma çizgisi gibi duruyor.Sizce var mi??
Adete kaç gün var benim 4 gün var ve aynı böyle çıktı inşallah vardır bebişEki Görüntüle 2566924 Eki Görüntüle 2566924 Eki Görüntüle 2566925 Sizce kızlar ilk 15 dk cıktı sonra iyice belirginleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?