- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.461
Benim testimi de böyle ben de tekrarlayacağımEvet 3 4 gün var gecen ay 22 gün sürdü ondan önce 25 sürüyordu biraz karışık sabah gene yapıcam sen de atar mısın testini
Kuruma çizgisi gibi duruyor.
Eki Görüntüle 2567003 Bat 1 gün gecikince bu şekilde çıktı (ilk defa bir pozitif testim oldu) çok şükür
İdrar testinden sonraki gün tekrar yaptım yinr aynı sonuç çıkınca kan testi de yaptırdım dün akşam yani bat gecikince 2. Gün 770 çıktı ama acildeki doktor çok düşük olduğunu henüz kesinlik olmadığını söyledi yarın tekrar yaptıracamHayırlı olsun . Kan testini bize bildir mutlaka.
İdrar testinden sonraki gün tekrar yaptım yinr aynı sonuç çıkınca kan testi de yaptırdım dün akşam yani bat gecikince 2. Gün 770 çıktı ama acildeki doktor çok düşük olduğunu henüz kesinlik olmadığını söyledi yarın tekrar yaptıracam
Hayırlısı olsun gayet güzel bir değer. Sağlıkla artar inşallahİdrar testinden sonraki gün tekrar yaptım yinr aynı sonuç çıkınca kan testi de yaptırdım dün akşam yani bat gecikince 2. Gün 770 çıktı ama acildeki doktor çok düşük olduğunu henüz kesinlik olmadığını söyledi yarın tekrar yaptıracam
Hayırlısı olsun gayet güzel bir değer. Sağlıkla artar inşallah
Çok teşekkürler inşallah her şey yolundadırHayırlısı olsun gayet güzel bir değer. Sağlıkla artar inşallah
Ben de görüyorum, umarım vardır:)Merhaba arkadaşlar.Adetime 3 gün var silik pembe cıktı.Sizde görüyor musunuz?Yoksa ben hayal mi görüyorum.3 yıldır hamile kalamıyorum
Ben de görüyorum inşallah vardırMerhaba arkadaşlar.Adetime 3 gün var silik pembe cıktı.Sizde görüyor musunuz?Yoksa ben hayal mi görüyorum.3 yıldır hamile kalamıyorum
İnşallah canım benimİnsallah kızlar bal damliyor ağzınızdan. Geçmez artık 3 gün nasıl uyucam ben şimdi
Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğiniz.Malesef yokmuş. Ilk defa böyle oldu . Çok umutlanmistim gercekten
Ben de goruyorum evet var insallahMerhaba arkadaşlar.Adetime 3 gün var silik pembe cıktı.Sizde görüyor musunuz?Yoksa ben hayal mi görüyorum.3 yıldır hamile kalamıyorum
Inşallah çok istiyoruz.Ader günüme 2gün kaldiBen de goruyorum evet var insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?