- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.481
Kac gun var canım kac dakika gectıKızlar sizce gebelık varmı
7gunum gectı 3 cocugum var ve sprallıyım cok korkuyorum yaaKac gun var canım kac dakika gectı
Ikı gun sonra tekrarla canım gec döllenme olabilit 7 gun de cokmus7gunum gectı 3 cocugum var ve sprallıyım cok korkuyorum yaa
Offf ınşallah yokturIkı gun sonra tekrarla canım gec döllenme olabilit 7 gun de cokmus
Yasin kaçOfff ınşallah yoktur
26Yasin kaç
Durumunu bilemem elbet ama ben 28 yasindayim cok isterdim bi kac cocgum olsun ama 1 tane oldu snra gebeliklerim devam etmedi maalesef,eger varsa şükür et bence kismetini rabbimverir,yoksada daha dikkkatli olursun en azindan,istemiyorsaan
Hakkinda en hayirlisi olsun arkadasimDurumunu bilemem elbet ama ben 28 yasindayim cok isterdim bi kac cocgum olsun ama 1 tane oldu snra gebeliklerim devam etmedi maalesef,eger varsa şükür et bence kismetini rabbimverir,yoksada daha dikkkatli olursun en azindan,istemiyorsaan
Pozitif görünüyor ama bilinmez ki kan degerlerini görmeden, bugun yarin bir baktir belkide guzeldir sonuclarArkadaslar merhaba ıkı gun once adet günümdü sabah test yaptım ama bozuk cıktı, üst resimdekiler de adete 4,3 ve ıkı gun kala olan testlerim Koyulasma var mı bakar misnz kımyasal olmasından korkuyorumkan vermeye de gıtmek ıstemıyorm kesınlesmeden oda ayrı bir stres olunca cokta belim agrıyor Eki Görüntüle 2568028
bu kesin pozitif git kanda baktırArkadaslar merhaba ıkı gun once adet günümdü sabah test yaptım ama bozuk cıktı, üst resimdekiler de adete 4,3 ve ıkı gun kala olan testlerim Koyulasma var mı bakar misnz kımyasal olmasından korkuyorumkan vermeye de gıtmek ıstemıyorm kesınlesmeden oda ayrı bir stres olunca cokta belim agrıyor Eki Görüntüle 2568028
İnşallah pozitiftir ama ben çizgi görmüyorum o en son çıkan çizgi de testin kendi kuruyunca çıkan çizgisiArkadaslar merhaba ıkı gun once adet günümdü sabah test yaptım ama bozuk cıktı, üst resimdekiler de adete 4,3 ve ıkı gun kala olan testlerim Koyulasma var mı bakar misnz kımyasal olmasından korkuyorumkan vermeye de gıtmek ıstemıyorm kesınlesmeden oda ayrı bir stres olunca cokta belim agrıyor Eki Görüntüle 2568028
Adet bır hafta gecınce kanda baktırıcam emın olmalıyım ıkı gun gecti :)Pozitif görünüyor ama bilinmez ki kan degerlerini görmeden, bugun yarin bir baktir belkide guzeldir sonuclar
Yok canım o ilk 5 dakika da cıktı o eminim hamıle oldugıma sadece saglıklı gebelik mı o acıdan teredduteyım daha once kuruma cızgisi bile cıkmazdı bembeyaz olurduİnşallah pozitiftir ama ben çizgi görmüyorum o en son çıkan çizgi de testin kendi kuruyunca çıkan çizgisi
kız var ya çizgi nasıl görmüyon :O ben görüyorum :/İnşallah pozitiftir ama ben çizgi görmüyorum o en son çıkan çizgi de testin kendi kuruyunca çıkan çizgisi
Kımyasal olup olmadıgındn emınn olunca kanda baktırıcam canım adet ıkı gun gecti bakalımbu kesin pozitif git kanda baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?