- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.501
İlk testte görülmemiş olanjlır canım cok cok inceydi ki adete 4 vardı :)kız var ya çizgi nasıl görmüyon :O ben görüyorum :/
aynısından yaptım bende 3 gün önce nagatifti.ama halen olmadım.ve dünkü 5 liralık testimde bugünkü 5 tllik testimde saatler sonra pozitif oluyor silik bir şekilde ben bu teste güvenimi yitirdim.bence bi espirisi yok bunun.heleki bende hamile çıkarsam yine buradan paylaşıcam bakalım 2-3 güne belli olur benim durumum daBatı yanlış hesaplamisim 27 Aralık 4 gün var ancak dayanamadım bugün yaptım ama sanırım yok demek oluyo... Kesin mi bu sonuç yoksa bekleyip tekrar mi yapayım bilemedim.
benim daha önce 5 ten yükselmişti.hiç birşey olmasa 3 olmaz 1 hafta 10 günlükKızlar bhcg 3.56 çıkıp yükselen varmı sonradan
58 gün önce kürtaj oldum adet olmadım hala leke geliyo sadece canimbenim daha önce 5 ten yükselmişti.hiç birşey olmasa 3 olmaz 1 hafta 10 günlük
birşey var bence adet günün geçmişmiydi.
cok olmuş kürtaj olalı onunla ilgili oluğunu sanmıyorum ben58 gün önce kürtaj oldum adet olmadım hala leke geliyo sadece canim
Canım ben gittigidiyordan aldim tanesi 1 liraya falan geliyo her iki gebeligimi de onubla öğrendim öyle cok paralar dökmene gerek yok markasi laboquikti. Eczanelerde de var ama o kadar uyguna gelmezKızlar erken gebelik testi veya kesin sonuç veren 35 tl civarında bir test daha varya %99.6 oranında kesin sonuç verir yazıyo üstünde bunlar gerçekten kesin sonuç verir mi deneyimi olan var mı? Yarın adet günüm yapmayı düşünüyorum ama kararsızım
Hamileyimİnşallah canım benim ☺
Yaa çok sevindim maşallah canım gözünaydınHamileyim
Son durumunuz nedir acaba4 gebelik geçirdim düşükle sonuçlandılar onlarda böyle silik çıkıyolardı Bi korku var tekrar olur diye çok saol cnm
bu koyduğunuz fotoğraf kaç dakika içinde çekildi tam dağılmamış gibib geldi bana
kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik fotoğrafta da tam çıkmıyor ama ben görüyorum. sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır?
15 dk sonra çekildi tamamen dağılmıştı idrarbu koyduğunuz fotoğraf kaç dakika içinde çekildi tam dağılmamış gibib geldi bana
Yani evet bir çizgi görüyorum ama çok çok silik. Kendi çizgisi de olabilir. Pembe mi gri mi çizgi ?15 dk sonra çekildi tamamen dağılmıştı idrar
PembeYani evet bir çizgi görüyorum ama çok çok silik. Kendi çizgisi de olabilir. Pembe mi gri mi çizgi ?
Pembe ise umut var demektir :) Umarım gebesinizdir 2020 hediyesi olur size. Kan testi ile netleştirebilirsinizPembecanlı halinda daha çok görülüyor fotoğrafta çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?