Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Batı yanlış hesaplamisim 27 Aralık 4 gün var ancak dayanamadım bugün yaptım ama sanırım yok demek oluyo... Kesin mi bu sonuç yoksa bekleyip tekrar mi yapayım bilemedim.

Eklentiler

• 15770902618451374699589411599738.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 146
Batı yanlış hesaplamisim 27 Aralık 4 gün var ancak dayanamadım bugün yaptım ama sanırım yok demek oluyo... Kesin mi bu sonuç yoksa bekleyip tekrar mi yapayım bilemedim.
aynısından yaptım bende 3 gün önce nagatifti.ama halen olmadım.ve dünkü 5 liralık testimde bugünkü 5 tllik testimde saatler sonra pozitif oluyor silik bir şekilde ben bu teste güvenimi yitirdim.bence bi espirisi yok bunun.heleki bende hamile çıkarsam yine buradan paylaşıcam bakalım 2-3 güne belli olur benim durumum da

Kızlar erken gebelik testi veya kesin sonuç veren 35 tl civarında bir test daha varya %99.6 oranında kesin sonuç verir yazıyo üstünde bunlar gerçekten kesin sonuç verir mi deneyimi olan var mı? Yarın adet günüm yapmayı düşünüyorum ama kararsızım

Bugün yaptım o da bekleyince böyle olmuş yine reglime 3 gün var

Eklentiler

• 3EE5D3A0-8208-405E-BFF0-040077BBEFC4.webp
    9 KB · Görüntüleme: 216
Canım ben gittigidiyordan aldim tanesi 1 liraya falan geliyo her iki gebeligimi de onubla öğrendim öyle cok paralar dökmene gerek yok markasi laboquikti. Eczanelerde de var ama o kadar uyguna gelmez

kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik fotoğrafta da tam çıkmıyor ama ben görüyorum. sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır?

kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik fotoğrafta da tam çıkmıyor ama ben görüyorum. sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır?
bu koyduğunuz fotoğraf kaç dakika içinde çekildi tam dağılmamış gibib geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…