- 18 Aralık 2019
- 1.024
- 984
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.521
Oh yüreğime su serptiniz yarın testi tekrarlıcam önce inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsinPembe ise umut var demektir :) Umarım gebesinizdir 2020 hediyesi olur size. Kan testi ile netleştirebilirsiniz
Effetct ver siyah beyaz falan dene o zaman daha net görünüyoPembecanlı halinda daha çok görülüyor fotoğrafta çıkmadı
Effetct ver siyah beyaz falan dene o zaman daha net görünüyo
Kızlar adete 9 gün var sizce gebelik varmıdır bu ay erken yumurtladım şüpelendim yaptım ilkinde belirince 2.yi yaptım bozuktur diye sizce durum ne
Ben silik çizgi görüyorum canım her ikisinde deKızlar adete 9 gün var sizce gebelik varmıdır bu ay erken yumurtladım şüpelendim yaptım ilkinde belirince 2.yi yaptım bozuktur diye sizce durum ne
Sağlık ocağı var dibimde ğittim onlarda gördü pazartesi sabah 8 de gel dediler kan alım saati geçmişBen silik çizgi görüyorum canım her ikisinde de
Hamilemisiniz
kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çok çok silik fotoğrafta da tam çıkmıyor ama ben görüyorum. sizce kuruma çizgisi midir yoksa gebelik var mıdır?
Var canım özellikle de 2. De daha da belirginleşmiş bu iyi bir şey. Koyulaşarak artsın inşallah☺ hayırlı olsun
İkisini de bugün yaptım ama yarım saat araylaVar canım özellikle de 2. De daha da belirginleşmiş bu iyi bir şey. Koyulaşarak artsın inşallah☺ hayırlı olsun
İkinci Test için 2 gün bekliyeceğim yine çizgi çıkarsa kan testine gidicem şuan beklemedeyimHamilemisiniz
Anladım hayırlısı olsun inşallah hamile haberinizi de alırız inşallah vardır bebişİkinci Test için 2 gün bekliyeceğim yine çizgi çıkarsa kan testine gidicem şuan beklemedeyim
İnşallah senin de vardır canımm senden de alalım inşallah güzel haberiAnladım hayırlısı olsun inşallah hamile haberinizi de alırız inşallah vardır bebiş
Canım bi de yarın ilk idrarla dene bakalım ne çıkıcakİkisini de bugün yaptım ama yarım saat arayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?