- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.541
Insallah vardir yaBiri ovulasyon testi biri gebelik testi 2 gun arayla yaptım gebelik testim bugune ait 3 ay önce düşük yaptım yarın tekrar kan vericem inş vardır bebeğim bnmledir geçen haftalarda beta hcg kanda 0 dı sonradan yükselme ihtimali varmıdır?
İnş canımInsallah vardir ya
canım hamile misimKızlar göğüsteki damar belirginleşmesi hamilelik belirtisi mi? Beyaz tenliyim ama daha önce dikkat etmemiştim şimdi hem belirgin hemde şiş yüzeyde görünüyorlar
Yarın kan testine gidicem canımcanım hamile misim
Ben de gördüm canım silik bir çizgi varKızlar catlatma ignesinden 12.günüm sanki sadece benim görebildigim hayalı bir çizgi var ;(
En hayırlısı insallhYarın kan testine gidicem canım
İnşallahhEn hayırlısı insallh
Kimyasal gecirmissin canimKızlar pazartesi kan verdim 3.56 cıktı cuma günü tekrarlandı 3.19 cıktı yaşayan varmı böyle bi durumu
canım haber verir misinn benimde öykeydi iki kez regl oldum iki idrar negatif bhcg negatif ama damarlar beni korkutuyoror beyaz tenli oldugumuz için mi acaba gözüküyorlar?Yarın kan testine gidicem canım
Cok bellı belıreızdı erken gebelık yapcam umudum hıc yok korkuyorumBen de gördüm canım silik bir çizgi var
canım haber verir misinn benimde öykeydi iki kez regl oldum iki idrar negatif bhcg negatif ama damarlar beni korkutuyoror beyaz tenli oldugumuz için mi acaba gözüküyorlar?
Cok bellı belıreızdı erken gebelık yapcam umudum hıc yok korkuyorum
Bnm testimde böle çıktı dün cnm sağlıkla kucağına alırsın inşKana gidemedim ama tekrar idrar testi yaptım koyulaşmış
Bnm testimde böle çıktı dün cnm sağlıkla kucağına alırsın inş
Ben çizgi göremedim ama bilmiyorum gectimi gününKızlar sizce varmi
Canım ben de göremedim ama bi de siyah beyaz yap istersen kontrastı arttır o zmn varsa belli oluyorKızlar sizce varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?