- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.561
Kızlar sizce varmi
Testi tekrarlama sansın varmı canımKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
Şuan yok ama yarın inşAllah deniycemTesti tekrarlama sansın varmı canım
Naptın canımŞuan yok ama yarın inşAllah deniycem
Testi tekrarladım kuzum fotoğrafda çok belli değil ama silik bi çizgi var pembeNaptın canım
1.test bikac saat sonra oluştu 2.test 10 dk sonrasiydi bakarmisiniz
Merhaba çatlatma ignesinin 14. Günü bu şekil çıktı. Bu ikinci çatlatma ignem geçen ay 14. Gün testler negatifti bunda iki defa yaptım bu şekil çıktı
Iyi aksamlar ben bugun sabah bi test yaptim ama emin olamadim benim testede bi bakarmisiniz ? Adetimde baya gecikti polikistim oldugu icin cok umursmadim ama yinede icime kusku dustu kanda verdim bugun yarin sonuc alcam ama yinede merak iste
Evet ilk beş dakikada çiktı sonrada degismedi ayni duruyo insallah bosuna ümitlenmemisimdirİlk 5dk da çıktı ise hamilesiniz inşallah güzel haberleri bekliyoruz yarın
Evet ilk beş dakikada çiktı sonrada degismedi ayni duruyo insallah bosuna ümitlenmemisimdir
InşallahÇevremde pozitif çıkan sonra hüsrana uğrayan yok fakat burda son zamanlarda yanlış çıkan çok sonuç görünce insan bir acaba diyor. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah herşey güzel olur
aldım sonuçları hamileymişimÇevremde pozitif çıkan sonra hüsrana uğrayan yok fakat burda son zamanlarda yanlış çıkan çok sonuç görünce insan bir acaba diyor. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah herşey güzel olur
aldım sonuçları hamileymişimpazartesi ama tekrar kan alcaklarmıs beta hcg 506.2 çıkmış 2-3 katına çıkması gerekiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?