- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.581
Merhaba kızlar reglime 4 gün var sabah ilk idrarla bu testi yaptım testin ismi surelab yanlış çıkma ihtimali var mı perşembe günü de yapmıştım aynı testi ama onda hiç birşey çakmamıştı nolur yardım edin
Gebesin cnm tebriklerMerhaba kızlar reglime 4 gün var sabah ilk idrarla bu testi yaptım testin ismi surelab yanlış çıkma ihtimali var mı perşembe günü de yapmıştım aynı testi ama onda hiç birşey çakmamıştı nolur yardım edin
Var görünüyor kan verin benceMerhaba kızlar reglime 4 gün var sabah ilk idrarla bu testi yaptım testin ismi surelab yanlış çıkma ihtimali var mı perşembe günü de yapmıştım aynı testi ama onda hiç birşey çakmamıştı nolur yardım edin
Canım teşekkür ederim yorumun için kan berdim 37 yıktıAynı testi bende kullandım gayet tertemiz çıkardıkullanıp memnun kalanlar var diye tercih ettim. 4 gün kala çıkarması da iyiymiş bir kan testi ile garantileyin bu ara fazlaca yanlış alarm okudum bu test ile ilgili değil genel
Teşekkür ederimGebesin cnm tebrikler
Canım teşekkür ederim yorumun için kan berdim 37 yıktı
Ya ben tup bebek tedavisindeyim tahlilin gunume 2 gun var ilk baktigimda yoktu sonra biraktim aksaam tam aticaktim oara fark ettim ins kandada gorurumİlk 5 dakika içinde çıktıysa evet silik bicizgi var pozitif anlamına gelir Kan verin kesinleştirin Adetiniz geçmediysede de iki gün sonra testi tekrarlayın koyulaşma olunca anlaşılır zaten Hayırlı olsun şimdiden kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
İnşallah canın Allah gönlüne göre versinYa ben tup bebek tedavisindeyim tahlilin gunume 2 gun var ilk baktigimda yoktu sonra biraktim aksaam tam aticaktim oara fark ettim ins kandada gorurum
Maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin bizlerede dua edin Allah Hamile bayanların duasını geri çevirmez mişSırf örnek olması için bende paylaşayım.
Adetime 3 gün kala productor marka ile yaptığım erken gebelik testim:
Eki Görüntüle 2572995
Şimdi 11. Haftadayım
Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin kuzumMaşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin bizlerede dua edin Allah Hamile bayanların duasını geri çevirmez miş
Maşallaaaaah darısı olmayanlaraSırf örnek olması için bende paylaşayım.
Adetime 3 gün kala productor marka ile yaptığım erken gebelik testim:
Eki Görüntüle 2572995
Şimdi 11. Haftadayım
Allah isteyen herkese nasip etsin
Kan verin mutlaka hayırlı olsun var benceKizlar sizce resimde gozuken test pozitif olma ihtimali nedir
Yarin vericem ins bu sfer tutunmusturKan verin mutlaka hayırlı olsun var bence
canım sonucu alınca etiketlermisimn beni inş bebiş vardırYarin vericem ins bu sfer tutunmustur
Ins vardir etiketlerimcanım sonucu alınca etiketlermisimn beni inş bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?