Miya357
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 24 Ocak 2020
- 565
- 633
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.761
bunların bi çoğu çook silik..ben olsam çöpe atardım negatif diye..çook mersia.s.
Bence varkızlar merhaba bat pazar günü çok karnım ağrıyor afedersiniz her an regli gelecekmiş gibi bugun test yaptım biraz önce aşağıdaki gibi çıktı 1 dk içinde çıktı sizce var mı?
Canım inşallah ya ağzından bal damlıyor dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuşBence var
İnşAllah vardır hayırlısıyla canımCanım inşallah ya ağzından bal damlıyor dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş ♥ Erken gebelikte yaptım çok silik çıktı karnımda ağrıyor emin olamıyorum
Test bozuk gibiBi bakarmisiniz gebelik varmi
inşallah canım çok teşekkür ederimİnşAllah vardır hayırlısıyla canım
Var canım gününe varmiKızlar predictor.. bakar mısınız bi
Hayırlı olsunKızlar predictor.. bakar mısınız bi
Evet var ama geçen aya göre hesaplarsak var. Normalde bugün yarın olmam lazımdı geçen ay 9 gün geciktim yani geçen aya göre 4 günüm varVar canım gününe varmi
Kan testi yaptır canım 180 falan çıkabilir hayirla sağlıkla gelsin inşaallah kucağınıza almayı da nasip etsin RabbimEvet var ama geçen aya göre hesaplarsak var. Normalde bugün yarın olmam lazımdı geçen ay 9 gün geciktim yani geçen aya göre 4 günüm var
İnşallah allah razı olsunKan testi yaptır canım 180 falan çıkabilir hayirla sağlıkla gelsin inşaallah kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?