- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.801
Hamileliğimi öğrendiğim ilk saatlerde gönülden diliyorum canım Allah tez vakitte bı evlat daha nasip etsin size ben de sağlıcakla kavuşayım
Gerçekten çok kalpten söylüyorum güzel haberini alırım inşallah yakın zamanda
Ben gordum vallaKızlar adetime 8 gün varken yaptım çok erken biliyorum ama şansımı denemek istedim çizgi görüyormusunuz
İnş vardı canım çarşamba günü tekrar yapicam onda daha net görünur inşBen gordum valla
Canım senin bat ne zamanyunus_ciklet cnm predictor durdukca çizgi vermismiydi sana. Benim sanki gordugum hayalet çizgi daha iyi durumda gibi
Canım çizgi görünüyor inş hamilesindirEki Görüntüle 1993051 kizlar testime bakarmisiniz adetime 4 gün var test yaptim ikinci cizgi çok silik çıktı yarin sabah tekrarlayacam testi sizce varmıdır bebiş
Ya testlerde o kadar belliydi o kadar netti ki hamilelik kesin gözüküyordu. Kahverengi lekeler olabiliyor diyorlar. Aslinda yarin sokulmezse adetin ki bence öyle bisi olmaz gidip bi kan ver derim ben. Ve mutlaka dinlen.Kızlar 2 pozitif test üstüne adetin 25.gününde az önce silinince kahverengi lekeleme yaşadım devamı var mı bilmiyorum
Adet se 3 gün kadar erken ve bu testler ne oluyo
Yerleşmeyse hayırlısı artık
Oğlumda yerleşme kanaması olmadı ondan önce kürtajla sonlanan gebeliğimde adetten 2 gün önce yerleşme kanaması olmuştu koyu kahve ama bu daha açık kahve sanki
Hayırlısı artık adetse de yapacak bişey yok yarın öğlene kadar sökülür eğer adetse kimseye de haber vermedim eşim hala bilmiyor testleri hayırlısı artık
İnşallah canımCanım çizgi görünüyor inş hamilesindir
gebelik belirtilerin yeni başlıyor canım çok geç kalmadan kan vermelisin bence..Selam kizlar benim lekeler bitti sanırım sabah sildikce geliyodu az az günlük pet koydum bişey gelmemiş, az önce de silince de gelmedi ama adet olacak gibi halsizim bacaklarim agriyo bi kaç gün daha beklemeye karar verdim gelisme olursa haber ederim güzel haberler alıp vermek nasip olsun inşallah
göremedim benYalniz t nin solunda t cok kenarda kalmis
gebelik belirtilerin yeni başlıyor canım çok geç kalmadan kan vermelisin bence..
Tekrar bakailirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?