- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.821
bence sıkıntı yok gebesin ama tabi testi tekrarla koyulaşma var ise ben olsam kan verirdim..hem düşük tehlikeside olabilir dikkatli olmalısın..pregestoran veriyor böyle durumda dr , ,hmale gelmez eğitimli birsin, bilirsin.Beklenen adet perşembe ya en azından 28 günü bi doldurayım diyorum eğer ki bu adete falan dönerse hayal kırıklığı yasamayalim
Eşimin daha haberi yok perşembe geçsin de hafta sonunu beklerim artık insallah güzel gider hersey
bende tekrarlayacağım.. çok mutulu değilim sankş daha öncede yalancı pozitif gördüm.Bunda gördüm ben sanki,hadi insallah
bence sıkıntı yok gebesin ama tabi testi tekrarla koyulaşma var ise ben olsam kan verirdim..hem düşük tehlikeside olabilir dikkatli olmalısın..pregestoran veriyor böyle durumda dr , ,hmale gelmez eğitimli birsin, bilirsin.
sabaha beklermiyim bilmiyorum işteyim çıkışı bekliyorum o gördüğün resmi arkadaşım telde attı bana çünkü benim fot kalitem düşük öyle tekrar paylaştım ama bilemiyorum tabi..Öyle canım biliyorum da insan bi tutulup kalıyo başkasına olsa ben de aynı şeyi soylerdim ilk gebeligi mde hersey normaldi kalp atışını duymuştuk ikili teste hazırlanırken kalbi durduk uzun süre atlatamadik oglumda da sürekli diken ustundeydim bu defa az rahat olmak istiyorum ,test yapmadığımı farzedeyim en azından adet gecikmesini bekleyeyim diyorum 2 gün var daha
Senin teste gelince benim dünkü testler silik falan değil artık baya pembe resimde hep olduğundan daha açık renk çıktı,
Senin resimlerde ben hiç görmemiştim ama son resimde gördüm umutlandirmak istemem yine de ama var gibi artık sabah bi daha denersin hayırlısı insallah
sabaha beklermiyim bilmiyorum işteyim çıkışı bekliyorum o gördüğün resmi arkadaşım telde attı bana çünkü benim fot kalitem düşük öyle tekrar paylaştım ama bilemiyorum tabi..
Kan için bende koyulaşma beklerim daha önce çok test yaptım çünkü, birde günüm geçmeli dediğin gibi.Aksam idrar testi yapsan da bunu baz alırsak çok farklı çıkmaz ,emin olamamak en kötüsü bence ya kan yap ya da idrar için yarını bekle güzel haberlerle gel insallah
14 mayıs diyelim :)Canım senin bat ne zaman
İnşallah hamilesindir canımKizlar aksam uzeri testi tekraladim.yine. cook silik..
Cizgin cok net hayirli olsunKızlar sizce hamilelik var mı bata 4-5 gün var
Ne kadar bekledi 5dk da ciktimiBu da flashsız çekim
16.gunum bitiyor.
10.gun ovu da pick gordum.
Degerlendirdik.
Oylesine ovu testi yapayım dedim idrara dikkat etmeden bana silikte olsa koyu gibi geldi.
Fikri olan?
Selam kızlar iki yıllık evliyim yaklasık 1 senedir korunmuyoruz. Dün ilişkiden sonra kasıklarımın üstü karnımın altı gibi bi yerde derinde çok ağır bir agrı hissettim öyle ki ayaga kalkamadım. Adet sancısı ve gaz sancısı karışık gibi Kalktım zor yürüdüm oturamadım duşta agrıdan bayılacaktım. Sizce neden olabilir Hamile olabilir miyim test yapmaktan yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?